forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 KAFANA "KOD WOLFA"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 26/12/2014 : 02:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
A ako si joj maznuo S4, tek si u dobitku; no ako si joj kupio isti...

Nisi trebo.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/12/2014 : 02:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ako i ovo nisi izmislio jer ti je nabijanje postova svrha, natoči si još jednu vodku, mlad si, nazdravi, glasno sam sebi reci: "Mnoštvo je riba u moru.." i uspravi se. Opsuj jednu sočnu, kao točku za kraj, i kreni dalje tražiti ljepotu oko sebe..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 02:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Ovo je prevršilo svaku mjeru njezina bezobrazluka... Sada je dosta....
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 02:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ako i ovo nisi izmislio jer ti je nabijanje postova svrha, natoči si još jednu vodku, mlad si, nazdravi, glasno sam sebi reci: "Mnoštvo je riba u moru.." i uspravi se. Opsuj jednu sočnu, kao točku za kraj, i kreni dalje tražiti ljepotu oko sebe..

Ma i nisam neki mladić, eto imam 28 godina...
Jedina dobra stvar u svemu ovome jeste da mi situacija služi da nabijem po koji post, ali nije ni bitno jer znam sigurno sa kime me je prevarila...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/12/2014 : 02:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:
Originally posted by ned_lynx

Preko poruka raskidaju samo najniži oblici postojanja; amebe, paramecijumi i bičarke.

Nema oko čega da patiš; još si i dobro prošao.

Ali i ja sam budala: kupovao sam joj sve skupe svari kao što je Samsung Galaxy S4, TV plazmu pa čak i neke skupe bijele čizme sa krznom od leoparda, čizme su me koštale skoro 500 maraka...

Ti si budala a ona te nije niti voljela. Bila je sponzoruša.
Sad trebaš slaviti ovdje s nama a ne baliti tipkovnicu.
Odmah prestani i okreni stranicu. Lijepu, novu, čistu ..i pažljivo ju piši.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/12/2014 : 02:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

Ma i nisam neki mladić, eto imam 28 godina...
Jedina dobra stvar u svemu ovome jeste da mi situacija služi da nabijem po koji post, ali nije ni bitno jer znam sigurno sa kime me je prevarila...

sunce ti tvoje!

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 02:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Ali tek sada žalim za svojim teško zarađenim novcem... Tek sada shvatam koliko je ljubav skupa, i ako je ne održaješ lako pukne kao krah....
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 02:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Ali neka, i taj gad će da plati....
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 02:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:

quote:

quote:

Preko poruka raskidaju samo najniži oblici postojanja; amebe, paramecijumi i bičarke.

Nema oko čega da patiš; još si i dobro prošao.

Ali i ja sam budala: kupovao sam joj sve skupe svari kao što je Samsung Galaxy S4, TV plazmu pa čak i neke skupe bijele čizme sa krznom od leoparda, čizme su me koštale skoro 500 maraka...

Ti si budala a ona te nije niti voljela. Bila je sponzoruša.
Sad trebaš slaviti ovdje s nama a ne baliti tipkovnicu.
Odmah prestani i okreni stranicu. Lijepu, novu, čistu ..i pažljivo ju piši.

Ma ne balavim, već odavno ne plačem, ali me ovako zaboli kada se sjetim nekih sretnih trenutaka kojih je malo u moru loših i tužnih uspomena moga života sa njoj...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
A i taj gad, pa naravno, znam vrlo dobro sa kome je sada. Jednom dok smo bili zajedno u Bingu, kada smo izlazili sa kolicima ona mi je samo rekla da odnesem kolica do kola i da će se ona vrlo brzo vratiti... Dugo sam je čekao, kada sam ponovo otišao od kola vidio sam nju kako se rastaje sa njimem, i vrlo čudno su se gledali, ali na neki način koji ne mogu da opišem, od tada mi je postala sumnjiva. A sve se odigralo prije dva dana - i sada se desi ovo sranje!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Kada sam ju pitao ko ti je ovaj ona samo "Niko, samo vozi..." ma sve je govorilo, ali i to da se danas nikako nije pojavljivala...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Tjah, i tako mi prođe moj Božić...
Eto, ode i treća boca...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
A onog podmuklog gada ću srediti kad-tada, dobit će on svoje a ona, bolje bi joj bilo da nabavi neku bolju bravu za vrata ako me razumijete.....
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Ali bolje da više ne razbijam svju glavu sa time, gotovi su oni obadvoje za nekoliko dana...
A sada da pređemo na slijedeću vodku i nabijanjem novih postova....
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 26/12/2014 : 03:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:

Ali tek sada žalim za svojim teško zarađenim novcem... Tek sada shvatam koliko je ljubav skupa, i ako je ne održaješ lako pukne kao krah....

Tek tu grdno grešiš; ako ljubavi ima, podrazumeva se, i ne košta ama baš ništa.

Otkud ti uopšte ideja da voleti nekog košta?

Piši propalo!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Želio bih da sa vama podijelim nekoliko svojih priča iz mladosti... Sve je istina, ništa ne izmišljam i ne želim da krijem da sam bio vrraga kao dijete, ali svi smo mi bili takvi....

Evo ovako,
u našoj školi je bio jedan ovako krupan dječak po imenom Đorđe, njega su se svi bojali i sva djeca su ga morali poštivati. Uvijek je svima naređivao, a ko bi mu se protivio dobio bi batina. On se čak nije boja direktora ni nastavnika, dok mu je vladanje bilo smanjeno nekoliko puta u jednoj godini, bio je čisti užas. I tako jednom ja prolazim kada on svrće na mene "Slušaj me sada dobro, ima da mi nabaviš paklo cigara i to u roku od 10 minuta! Ako ne nabaviš, izderat ću te!" Ja sam tada bio samo godinu mlađi od njega ali se nisam tada volio da udaram, i tako ja krenem u prodavnicu da mu kupim cigare kada meni prodavač ne da da kupim jer misli da ću ja da ih pušim, no iz straha od Đorđeta sam morao da slažem kako je to za nastavnika, i tako prodavač prista i proda mi cigare.
Kada sam se veratio u školu i kada sam mu dao on je samo ovako došao "Nisam htjeo ove, majku ti tvoju!" i zatim me je ošamario. Ja nikada nisam volio da se udara ali tada kada me je ošamario i kada mi je pipnuo majku, ja sam jednostavno podivljao i skočio na njega. Bio je jako debel ali sa ubio Boga u njemu. Uzeo sam mu glavu i udarao o stol pa čak sam ga udario staklenom flašom... Istina, obadvoje smo dobili smanjeno vladanje, on je propao razred, ja sam prošao trojkom ali sam od tada naučio da ako je nasilnik u pitanju jedino oružje protiv njega jeste - nasilje!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
quote:

quote:

Tek tu grdno grešiš; ako ljubavi ima, podrazumeva se, i ne košta ama baš ništa.

Otkud ti uopšte ideja da voleti nekog košta?

Mene je očigledno koštala sa tom rospijom...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Ali pustimo sada to, evo nekoliko viceva da bude ponovo dobra štimung:

Dosli Mujo i Haso u kafanu.
Konobar:
- '' Izvolite?''
Mujo:
- Meni dajte pivo LAV jer sam ja lavcina, a Hasi moze konjak.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Mujo:
- Fato ti si idiotkinja
Fata:
- e moj Mujo da sam se udala za Hadžiju bila bih Hadžinica
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Rodio se Muji sin s tri glave pita ga Haso:
- kako ti je sin bolan?
Mujo odgovara:
- koo zma
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Dosla Muji u posetu tasta. Pita je Mujo:
- koliko ostajete?
Tasta:
-Dok vam ne dosadim.
Mujo:
- što tako kratko?!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Pricaju Mujo i Haso.Kaze Haso Muji:
- "Mujo ja mislim da sam ja gej.
- Kako gej? vozas li ti BMW po Montekarlu?
- Ne vozam.
- Ides li na izlet na Havaje?
- Ne idem.
-Pa Haso bolan! Ti nisi gej, ti si obicna pedercina
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Prolazi mujo i uvidi Hasu na drvetu pita Mujo hasu. -Sta je Haso redbull?
-Ma nije Mujo vec pitbul!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al' zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid' 'vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma' drugi dan i lančić! A na samu Novu god'nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je's ti nešto naš'o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš'o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel'ke!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 26/12/2014 : 03:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
ozio Mujo mercedes 200 na sat i zaustavi ga policajac. Da li si ti normalan kad vozis 200? zgazices nekoga. Moraću da te kaznim.

Gospodine - rece Mujo:
- Zurim jer sam izbo tastu nozem pa da je bacim u reku ,eno je u gepeku.
- Stoj, ne mrdaj - rece policajac i pozva policijsku stanicu za pojacanje.
Ubrzo dodjose inspektori otvorise gepek i ne nadjose nista ,a na to ce Mujo:
- Eto, jos ce da izmisli i da sam vozio 200 na sat
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000