Prije da počnem da samo kažem to mi je prvi post .
Imam samo pitanje u vezi sa ovim stripom . Kako sam nešto gledo kodkuče stare stripove i našo ovaj idinstven brez otisa 8 stranica u samom stripu . Mene samo zanima imali to ikakvu veču vrednost ili to nema nikakve veze jel se to dešava češče ? Nema stranice - 98 . 99 / 102 . 103 / 106 . 107 / 110 . 111 /
Onda ću morati nekako nagovoriti Ludens da ''otisne'' jedan primjerak stripa sa svim bijelim stranicama (jedino da ima naslovnicu u boji) pa da k'o fol zapadne mene. Dosta mi je već ovih koji zarađuju na tuđim greškama, hoću i ja malo.
nemoj se ljutit na ispade pojedinaca s ovog foruma ( s obzirom da si se napokon uspio ohrabriti napisati nešto vezano uz strip na ovom forumu KROKODILA )
vezano uz to što nudiš, možda može biti nešto vrijedno, ali vjerojatno ne vrijedi baš mnogo.
Eh, pa nije ovo Punisher topic pa da je potreban pravednik u obrani
Nije nitko zloban, ali činjenice su slijedeće - radi se o stripu koji nema neku veliku vrijednost ni u normalnoj formi, tako da ništa posebno ne može postići niti kao škart iz tiskare. Čak i da se radi o ograničenom broju povučenih komada (koje je netko kasnije prodavao navlačeći kolekcionare na tu foru unikata s greškom, kao što se okrenula lova na onim Ludens ili SD Zagorima s greškom na naslovnici) nije neki atraktivan strip tako da ništa od dodatne zarade. Pogotovo zato jer je takav kupljen na kiosku. To jedino da je u pitanju prvi SSB Grupa TNT, ili možda prvi AF klasik (makar i za njega sumnjam). Imam ja i neke takve LMS/ZS pa ih ne bih nikad nudio kao nešto što ima dodatnu vrijednost. To je roba s greškom i kao takva ne može vrijediti koliko i ispravna.
Eh, pa nije ovo Punisher topic pa da je potreban pravednik u obrani
Nije nitko zloban, ali činjenice su slijedeće - radi se o stripu koji nema neku veliku vrijednost ni u normalnoj formi, tako da ništa posebno ne može postići niti kao škart iz tiskare. Čak i da se radi o ograničenom broju povučenih komada (koje je netko kasnije prodavao navlačeći kolekcionare na tu foru unikata s greškom, kao što se okrenula lova na onim Ludens ili SD Zagorima s greškom na naslovnici) nije neki atraktivan strip tako da ništa od dodatne zarade. Pogotovo zato jer je takav kupljen na kiosku. To jedino da je u pitanju prvi SSB Grupa TNT, ili možda prvi AF klasik (makar i za njega sumnjam). Imam ja i neke takve LMS/ZS pa ih ne bih nikad nudio kao nešto što ima dodatnu vrijednost. To je roba s greškom i kao takva ne može vrijediti koliko i ispravna.
mislio sam na njegovu prvu pojavu na ovom forumu. nije li to nešto posebno vrijedno??
Ma ovaj brkajlija je negdje načuo da se na kojekakvim starijim/posebnim stripovima preprodajom može zaraditi koja kinta pa je naletio na prvi škart koji mu je došao pod ruku i požurio saznati može li to unovčiti.Da je ikakav znalac stripa znao bi da mu je topic/post promašen s toga nije baš ni puno vrijedno njegovo prvo javljanje...Tipični troll kao naš uvaženi drug kamarad Kruger...
šta da kažem smori mi se čitat tih 3/4 vaših bezveznih komentare ...
tata GOOGL pronašo ovaj forum pa zato se i javlam u ovom forumu ... visi mi kita za zarado mene je samo informativno zanimalo kako na te greske gledaju EX-YU al vidim pošizili svi..
tata GOOGL pronašo ovaj forum pa zato se i javlam u ovom forumu ... visi mi kita za zarado mene je samo informativno zanimalo kako na te greske gledaju EX-YU al vidim pošizili svi..
U redu je pokušati ali ostaje činjenica da to kod nas ne vrijedi prebijene pare. Zato možeš napraviti jedinu mogućnost koja ti preostaje; kontaktirati izdavača da ti zamijeni primjerak za ispravni.