Eh, ovo mi se čak ne čini loše, izgleda da u Dampyra (ako je ovo tabla za njega) ulaže više truda. Valjda zna da se ovdje ne može zaje****** kao na Zagoru
Evo, znam da vam se svidja Matt, pa cu staviti jos koju slikicu. Frajer organizira partye u svom penthouseu na jadranskoj obali. Uzivajte u slikama od ovog ljeta
Uz sve to, tip stalno napreduje na crtackom planu, iz epizode u epizodu sve bolje izgleda, trenutno je njegov specijal br. 25 na kiosku i po onome sto sam vidio rekao bih da je u top 5 crtaca na serijalu (Nathan ima bar 30 crtaca u staffu)
Originally posted by Giuda Ballerino Uz sve to, tip stalno napreduje na crtackom planu, iz epizode u epizodu sve bolje izgleda, trenutno je njegov specijal br. 25 na kiosku i po onome sto sam vidio rekao bih da je u top 5 crtaca na serijalu (Nathan ima bar 30 crtaca u staffu)
Nisam video ništa novije od njegovih radova, ali u ovoj ranoj fazi mi je bliži listi od 5 najgorih crtača. Kadriranje mu je izvrsno i to je jedino u čemu uživam, ali likovi, naročito Nathan, katastrofa.
Nitko da sazna ima li slike kapetana Vege sto ga je stari Sergio upoznao u Mexicu na putovanju. Valjda je stari imao kakvu izlozbu slika..mislim da je bilo rijeci o tome jednom... Isti je bio podloga za Mister Noa...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"