Kratak promotivni strip (mislim 12 str.) koji se dijelio na Lucca festivalu, to su ustvari Stanove table na kojima se pojavljuje John Ghost (novi DD negativac) koje će biti objavljene u sljedećem broju redovne serije.
21.493 - objavljenih tabli (više od DC-a i od Marvela), +11,34% u usporedbi sa prošlom godinom, a najviše još od 2001. godine 182 - objavljena stripa, 24 više u usporedbi sa prošlom godinom (+15,19%), rekord su 193 stripa u 2001. god. 171 crtač i 54 scenarista su bila potrebna za sve te table
Broj objavljenih tabli i stripova pojedinih junaka
Neznam zasto Agenciju Alfu i Asteroid Argo vode kao zasebne serijale a ne pod Nathan Neverom. Kada bi njih uracunali onda je Nathan na vrhu s 3214 stranica i 22 broja.
Zbog Mister Noa je zaslužio sve počasti koje uključuju nogu u dupe iz firme... Ali eto. I dalje će nas uveseljavati kao što je to nedavno učinio u onom maxi Zagoru gdje se još usudio raditi hommage serijalu i liku kojega je uništio.
neznam sto toliko lose mislite o mignacu...njegove orice na mister nou su sasvim ok.....a nije bio lako naslediti nolittu...lik je potrosen i tako se sve vezalo za ime mignaca aki cesto neprevedno
neznam sto toliko lose mislite o mignacu...njegove orice na mister nou su sasvim ok.....a nije bio lako naslediti nolittu...lik je potrosen i tako se sve vezalo za ime mignaca aki cesto neprevedno
Ja još uvek čekam neku njegovu dobru priču na Zagoru. Sve do sada koje sam čitao su ili osrednje ili izuzetno glupe, i većina ima katastrofalne i šablonske završnice. Nikakvog kvaliteta kod Minjaka do sada nisam video, mada nisam toliko upoznat sa njegovim radom na MNou.
Ja još uvek čekam neku njegovu dobru priču na Zagoru. Sve do sada koje sam čitao su ili osrednje ili izuzetno glupe, i većina ima katastrofalne i šablonske završnice. Nikakvog kvaliteta kod Minjaka do sada nisam video, mada nisam toliko upoznat sa njegovim radom na MNou.
Crni osvetnik i Put ubica su najbolje njegove price na Zagoru