Poll Question:
hipotetski govoreći, postoji zemlja Bonelijana u kojoj žive naši omiljeni strip junaci i u kojoj se spremaju predsjednički izbori. stanje u zemlji nije sjajno; gospodarski, socijalno i moralno zemlja je praktički devastirana a godine lošeg i neodgovornog vladanja su učinile svoje; javni dug zemlje premašio je 85 % BDP-a, proračunski deficit 9 % BDP-a, nezaposlenost iznosi alarmantnih 21 % a troškovi kamata iznose 700 milijuna eura mjesečno. uz to u zemlji,uz porast siromaštva, izbijaju socijalni nemiri i radikalne snage koje nastalu situaciju žele okrenuti u svoju korist, plus to što i odnosi sa susjednim zemljama također nisu naročito bajni.
zbog nastale situacije sedam nama omiljenih strip junaka odlučilo je uzeti stvar u svoje ruke i kandidirati se za novog predsjednika. svaki od njih obećava brda i doline, svaki je na svoj način osebujan i drugačiji od ostalih, ali koji od njih je upravo onaj koji je najjači, ičije sposobnosti daju nadu u spas posrnule Bonelijane (kako materijalno tako i duhom)? dugogodišnjim sakupljanjem, čitanjem i proučavanjem svakog od predloženih kandidata, čiji karakter vam se čini dorastao naizgled bezizlaznoj situaciji rješavanja gospodarskih i inih problema i cjelokupnog oporavka?
Choices:
zagor
dylan dog
marti misterija
tex willer
julia
gea
brendon
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Julia predsjednica, MM ministar spoljasnjih poslova. Zagor ministar odbrane(ili kako se to vec zove), Tex zaduzen za finansije. Dylan Dog ministar kulture. Brendon kuvar, Gea cistacica.
Očito kiky ne pratiš Nathana u zadnje vrijeme, pa ga nisi uvrstio. Sad će biti da sam pristran, možda i jesam, ali jedini čovjek koji je trenutno duboko ukorporiran u geopolitička zbivanja je Nathan. Pustimo starog Nathana, onog melankoličnog koji se dugo borio sa svojim emotivnim ožiljcima, sad je to Nathan koji se duboko uvalio u globalna politička zbivanja, zna sve cake koje se trenutno dešavaju isamo takav odlučan i sposoban lik bi mogao izvući Zemlju iz krize.
Od ovih ostalih jedino možda Marti bi mogao biti nekakav predsjednik, ali ne bih očekivao puno od njega.
mozda da uredimo tu zemlju kao BiH, pa da imamo troglavo predsjednistvo Za taj kabinet moj bi izbor bio MM, Julia, Zg. I naravno Tarzan ministar poljoprivrede
Dylan Dog - Ivo Josipović Julia - Kolinda Grbar Kitarović Brendon - Ivan Vilibor Sinčić Martin Mystere - Milan kujundžić _________________________________________
Tex Willer - Don Ivan Grubišić Zagor - Ivan Rude Gea - Anto Đapić
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Dylan Dog - Ivo Josipović Julia - Kolinda Grbar Kitarović Brendon - Ivan Vilibor Sinčić Martin Mystere - Milan kujundžić _________________________________________
Pa otkud Martin tako zadrt?
Čovjek proputovao svijet i vidio koješta, formirao se u Agarthiju, upoznao izvanzemaljce i Atlantidu, elokventno vodi TV emisije, a ti ga usporedio s nekim tko se javnosti obraća isključivo s "dragi moji Hrvati"???
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Pa otkud Martin tako zadrt?
Čovjek proputovao svijet i vidio koješta, formirao se u Agarthiju, upoznao izvanzemaljce i Atlantidu, elokventno vodi TV emisije, a ti ga usporedio s nekim tko se javnosti obraća isključivo s "dragi moji Hrvati"???
Ma to sam stavio jer se ovaj Kujundžić stalno hvali kako je doktor i kako "spašava živote". A i Martin zna tu i tamo biti malo bahat sa svojim znanjem.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.