Priča me nije oduševila. Sastavljena je od nekoliko već viđenih elemenata (Zagor dobiva počast Indijanaca, Olaf B., Zagor lažno optužen...), ali najgori je od svih - Chico. 'Bem ti selo ako nisam odmah na početku skužio kamo to vodi. Ono se Winter Snake vraća, je l' da? To mi je, pored crteža i štiha klasičnog Zagora, jedino okej. Prosječna epizoda, 6/10.
Priča me nije oduševila. Sastavljena je od nekoliko već viđenih elemenata (Zagor dobiva počast Indijanaca, Olaf B., Zagor lažno optužen...), ali najgori je od svih - Chico. 'Bem ti selo ako nisam odmah na početku skužio kamo to vodi. Ono se Winter Snake vraća, je l' da? To mi je, pored crteža i štiha klasičnog Zagora, jedino okej. Prosječna epizoda, 6/10.
Pa da, nije to nikad ni bila neka specijalna prica. Jedina specijalnost nam je bila sto ima Zagorov dvojnik, a to je nam je kao klincima bilo cool. I naravno ima dobra makljaza na nekoliko stranica u drugoj sveci.
meni je ova priča vrlo dobra,pogotovo ambijent kako je ferri nacrta pecinu s mumijama,pa i nastavak je odličan naravno i meni je gigant vrhunac dvojnika