Da i mrtvi glasaju onda bi Dylan Dog bio uvjerljivo vodeći.
touche.
je li u močvari mo-hi-la izborni stožer odgovorio na medijske natpise kako će uvaženi kandidat patrick wilding sjekirom pokrenuti gospodarstvo, odnosi li se to isključivo samo na drvnu industriju ili na sve grane ekonomije?
inače sam ljubitelj Zagora ali on je prevelika dobričina. on će kriminalca koji ga je maloprije htio ubiti, spašavati iz smrtne opasnosti čak riskirajući svoj život. kako se kaže: desperate times needs desperate actions. zato sam glasao za Tex-a. isprebijati krimanalce, uzeti im nezakonito stečeno, zapaliti, protjerati... znam zvuči malo nedemokratski i neeuropski ali kao što rekoh ''desperate times...''
Tex - potpredsjednik, ako netko izvrši atentat na Martija, treba nam netko sa čvrstom rukom da nas izvede iz krize, poslije toga ionako idu novi izbori
Zagor - ministar obrane, predsjednik Gorske službe spašavanja, zapovjednik civilne zaštite i glavni savjetnik predsjednika, a ako slučajno izvrše atentat na predsjednika i potpredsjednika on preuzima vlast.
Julia - ministrica unutarnjih poslova
Gea - ministrica kulture, može i vanjskih poslova, predsjedica parlamentarnog odbora za manjine
Dylan Dog - direktor tajne agencije za paranormalna istraživanja
Tex - potpredsjednik, ako netko izvrši atentat na Martija, treba nam netko sa čvrstom rukom da nas izvede iz krize, poslije toga ionako idu novi izbori
Zagor - ministar obrane, predsjednik Gorske službe spašavanja, zapovjednik civilne zaštite i glavni savjetnik predsjednika, a ako slučajno izvrše atentat na predsjednika i potpredsjednika on preuzima vlast.
Julia - ministrica unutarnjih poslova
Gea - ministrica kulture, može i vanjskih poslova, predsjedica parlamentarnog odbora za manjine
Dylan Dog - direktor tajne agencije za paranormalna istraživanja
Tex je jedini koji ima hrabrost donositi teške odluke.U njemu vidim nešto Machiavellija.Vođa donosi teške odluke i neće zbog toga poluditi.Ja bih dao glas Texu. Zagor je predobar.Dylan bi nakon 3 mjeseca morao dati ostavku zbog blowjoba tajnice. Marti je dobar izbor. Brendona ne poznam.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"