Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/01/2015 : 20:37:36
|
biče dobro ako ne bude još ovih sranja u eu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:49:31
|
quote: Originally posted by Poli
ne zaboravimo na veliki broj muslimana koji zive u Francuskoj (i koje desnica proganja vec neko vrijeme), od kojih je veliki broj vec otisao kod svoj bakalara u Siriju i Irak
Francuzi mi ne djeluju toliko vjesti ko Amiji u fabrikaciji, pricekajmo par dana, ali rulja se vec polako dize, jos par takvih akcija i krvoprolice ce se preseliti i na europske ulice
ne mirise na dobro, ni najmanje, ovo ide globalnije svaki dan
i gomila njih živi u paralelnom društvu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:51:54
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Kum Ruzvelt
U necije svetinje jednostavno ne treba dirati.. u ovom slucaju su u pitanju ljudi bez smisla za humor I ovi nesretnici novinari su osjetili na svojoj kozi. Mislim da je sloboda govora precjenjena stvar..
Naprotiv, i te kako se treba dirati, sada vise nego ikad, a sloboda govora nije precjenjena vec neprocjenjljiva stvar.
potpisujen |
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 09/01/2015 : 20:52:11
|
quote: Originally posted by nagor
Teroristi mrtvi. Možete pojačati sa teorijama zavjere. ;)
upravo tako. mamlaz i slični teoretičari zavjera nisu mogli poželjeti bolji završetak akcije... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:54:29
|
Evo ih. Pušteni iz zatvora.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:55:26
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by Leonid
svašta.Što je sljedeće dopustit šerijatske policije po europskim metropolama?
mislim da toga vec ima u Njemackoj
imaš i u Engleskoj. |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:56:38
|
quote: Originally posted by lwood
U necije svetinje jednostavno ne treba dirati.. u ovom slucaju su u pitanju ljudi bez smisla za humor I ovi nesretnici novinari su osjetili na svojoj kozi. Mislim da je sloboda govora precjenjena stvar..
Naprotiv, i te kako se treba dirati, sada vise nego ikad, a sloboda govora nije precjenjena vec neprocjenjljiva stvar.
potpisujen
+1
Nisu mi jasni ovi koji govore o nekakvim svetinjama. Recimo ja kažem da je meni Blek Stijena svetinja. I šta sad moram doći irešetati svakoga koji mu je na recenzijama dao ispod sedamdeset posto. Ili zatražiti da se ukine stripovi com site. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:57:08
|
quote: Originally posted by Tutta
Evo jedno pitanje, mada svi odgovor vec i znaju! Sutra da se odrze izbori u suverenoj Algeriji i da pobjede oni, koji Parizu, tj. Francuzima ne odgovaraju. Sto bi se desilo?
1. Hollande bi cestitao pobjedniku i zazelio bi dobru suradnju.
2.Bombardiranje / Legija se salje
3. Izazivanje gradjanskog rata sa ne 12 mrtvih, vec 100 000.
oni koji nisu po volji Pariza pobjedili su prije 50 godina. |
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 09/01/2015 : 20:57:57
|
šta reč za ove luđake koji su pobili ljude zbog karikatura? koliki idiot tribaš za to bit?
to je zapravo prosto pitanje
oni zaista vjeruju da ih sleduje nebeska nagrada u vidu zelenih livada, janjaca i djevica
što i nije loše za nekog ko je odrastao na betonu parizera
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 20:59:18
|
quote: Originally posted by Tonto
Nagore, idado ti dobro govori. Prošao sam cijelu obalu sjeverne afrike krajem devedesetih i mogu ti reći da je Libija po kvaliteti života bila svemirski brod za sve, a to sam zaključio i iz razgovora s njihovim ljudima. Običan čovjek u Libiji vjerovatno je živio bolje nego što ćemo mi ikad...
bija je i Alžir ok dok FIS nije dobia izbore. priča je meni stari da bi se oni uredno izlazili i pili tamo prije 90.-te. a sad ti vojska čuva brod kad si u luci. pa ko je njima kriv šta su otišli u q? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 21:01:45
|
quote: Originally posted by tinton
potpisujen
+1
Nisu mi jasni ovi koji govore o nekakvim svetinjama. Recimo ja kažem da je meni Blek Stijena svetinja. I šta sad moram doći irešetati svakoga koji mu je na recenzijama dao ispod sedamdeset posto. Ili zatražiti da se ukine stripovi com site.
pa baš to. nekom se ne svidi npr recenzija pa napravi masakr.
|
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 09/01/2015 : 21:16:18
|
oni vaš vapaj za slobodom govora ne razumiju
oni su mentalno svedeni na nivo pitbula kojeg odgaja crnački diler iz L.A i za njega će poginuti
možeš ga samo ubit ko psa niš drugo ne pomaže
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 21:18:18
|
zanimljivo kako ovima nije smetala sloboda govora dok promiču svoje ideje a onda se bune na karikature
|
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 21:27:15
|
naravno Zapad je u q osin kad dopušta promicanje njihovih radikalnih ideja
|
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/01/2015 : 21:27:23
|
quote: Originally posted by kiky
Teroristi mrtvi. Možete pojačati sa teorijama zavjere. ;)
upravo tako. mamlaz i slični teoretičari zavjera nisu mogli poželjeti bolji završetak akcije...
kakva sada teorija zavjere? moja teorija nije zavjeras vec normslna socioekonomska reakcija na ovo dogadjanje. vidjet cemo koliko ce ukidanja prava na ovu histeriju biti. nazalost daleko si ti od pravog intelektualca ljevicara. drz se nagora i slicnih. |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 21:28:36
|
Dobar avatar lwoode... ;)
fala |
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/01/2015 : 21:37:22
|
koliko god kiky ne shvacao, nakon ovoga dogadjaja najvise represije ce biti izvrseno na ljude koji nemaju veze sa fundamentalizmom. to znaci da ce ljudi pod prijetnjom mogucih nesigurnosti tj. terorizma biti spremni na ukidanje jako puno svojih sloboda - strajk, slloboda izrazavanja svojih misljenja, socijalna prava i slicni. evo primjera kolika je sansa da sada netko u francuskoj pocne pricati da je islam ok vjera javno u novinama tj mass medijima? |
Mrzim mrznju! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 09/01/2015 : 21:37:25
|
Upravo tako, bilo kakva relativizacija ili trpanje u isti kos ravna je podrzavanju onoga sto se dogodilo...tocka. [/quote]
+ 1
retorika kuma ruzvelta u ovom topiku je da ti pamet stane. on mrtav hladan redakciju charlie hedbo i teroriste koji su ih pobili stavlja u istu ravan. čuj ti ovo "sve su to fanatici" i sl...! takav rezon ga maletene stavlja na stranu ubojica...
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Posted - 09/01/2015 : 21:44:49
|
nažalost takvih likova šta opravdavaju ubojstvo imaš gomile po forumima.
|
|
|
|
Topic |
|