Frederik Peeters & Pierre Oscar Levy: PEŠČENI GRAD Naslov izvirnika: Château de sable Prevod: Ana Geršak Založba: Vigevageknjige Zbirka: Risoromani Isbn: 978-961-93736-0-6 Število strani: 104 Vezava: mehka vezava Cena: 22 EUR
Znam da dizajneri imaju slobodu, nisam čiato ali bode mi oko...
Jako dobar strip, prekrasan crtež. Naslovnica je namjerno takva i sigurno je zamisao autora, a ne dizajnera.
Ovu broja 23 sam bio našao na Vedranovom sajtu. 24 je ova što si ti postavio, drugu nisam imao, ne radim ništa s njima, osim ako se nešto ne događa automatski. Evo sad sam i 23 postavio tvoju. Ali moraš pritisnuti CTRL + F5.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ovu broja 23 sam bio našao na Vedranovom sajtu. 24 je ova što si ti postavio, drugu nisam imao, ne radim ništa s njima, osim ako se nešto ne događa automatski. Evo sad sam i 23 postavio tvoju. Ali moraš pritisnuti CTRL + F5.
Meni je svejedno čiju ćeš staviti, ali vidim da nije ista pa mi upitnik iznad glave
Hm, bas gledam kako je uređeno u Pretrazivanju, vecina i ostalih "podedicija" je pod Biblioteka + naziv, tako i "Biblioteka Trag". Ali ce se sada duplirati brojevi iz bibl. Trag i Trag serijala - mozda ce kasnije biti i drugih serijala pored Rokamboleske pa bi se i tu, da se uvede "Trag serijali", dupliralo. Hm, nisam dovoljno pametan, jer predaleko (presiroko) znam da ne treba ici.
A mozda ipak "Trag serijali"? Ionako ce se razlikovati po junaku, ali je to ipak serijal, ne "one shotovi" pored ovih u biblioteki Trag.
P.S. Isprike ako ispada da sam cepidlaka, to mi je u prirodi da sve selektiram i uredim.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See