Broj originala: 312 Scenarij: Giovanni Gualdoni Crtež: Luca Dell'Uomo
Sadržaj: Dylan Dog šokantno otkriva da se u Londonu više ne može lagati. U nastojanju da pronađe podrijetlo tajanstvene zaraze, od koje se čini da je samo on imun, stanovnik Craven Roada se suočava s lancem nezamislivih užasa uključujući starice ubojice, groblja kućanstava, poštene odvjetnike... dok je tuđinski posjetitelj rješenje misterija koji leži u sjeni Sfinge!
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Koliko se sjećam, bila je priča s Dell'Uomom da je prešao u Jehovine svjedoke i da je odbijao crtati Dylana tako dugo vremena zbog brutalnih scena unutra, je li to istina?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Ja ne znam sto je bilo s Dell'Uomom, ali njegova epizoda nakon ove je u top 10 najkrvavijih u serijalu. Inace ova je prica meni super, najbolja od Gualdonija u redovnoj seriji.
Zar nije Luca odustao od crtanja DDa zato sto mu se serijal nije slagao sa vjerom, ili nesto poput toga? Ne znam tacan razlog, ali cuo sam nesto slicno ovom...
EDIT: sorry Zagor12, sad vidje tvoj post, slicno pitanje si postavio.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •