Author |
Topic |
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
|
kriticni
New Member
Serbia
279 Posts
Member since 04/12/2009 |
Posted - 19/01/2015 : 01:00:36
|
quote: Originally posted by Torghal
Ako neko nije skuzia foru sa cicibanom ovde je objasnjenje
Ja sam skontao, mislio sam da se ta "replika" podrazumjeva sama po sebi bez dodatnog objasnjenja
To je kao kad kazes "lovely jubbly", "my precious", "let force be with you", "i tata bi sine" ili "i'll be back", nema potrebe objasnjavati te termine. Da budem "politicki korektan" pomenucu meni drage HR filmove u kojima ih sigurno ima pregrst; "Pjevajte nesto ljubavno", "Metastaze"...takodjer Ante Bakula - meni neprikosnoven
Dakle, tvoje price (stripovi) su vec stekli neki status, imaju svoju publiku, ciljnu grupu od koje se ocekuje neko predznanje, tako da nema potrebe za dodatnim objasnjenjima |
www.deviantart.com/kriticni |
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Posted - 19/01/2015 : 19:09:23
|
quote: Originally posted by kriticni
quote: Originally posted by Torghal
Ako neko nije skuzia foru sa cicibanom ovde je objasnjenje
Ja sam skontao, mislio sam da se ta "replika" podrazumjeva sama po sebi bez dodatnog objasnjenja
To je kao kad kazes "lovely jubbly", "my precious", "let force be with you", "i tata bi sine" ili "i'll be back", nema potrebe objasnjavati te termine. Da budem "politicki korektan" pomenucu meni drage HR filmove u kojima ih sigurno ima pregrst; "Pjevajte nesto ljubavno", "Metastaze"...takodjer Ante Bakula - meni neprikosnoven
Dakle, tvoje price (stripovi) su vec stekli neki status, imaju svoju publiku, ciljnu grupu od koje se ocekuje neko predznanje, tako da nema potrebe za dodatnim objasnjenjima
Vjerovatno si u pravu ali posto je film snimljen prije skoro 20 godina a ovde na forumu ima clanova koji se tada nisu ni rodili onda nije lose da im se neke stvari pojasne. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts