Author |
Topic |
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 20/01/2015 : 00:24:57
|
quote: Originally posted by supermark
Kao kad gledas Mona Lizu ili Guernicu, ako ti se i ne svidja, ne mozes reci da je smece
Zašto ne bi mogao reći da je smeće?
Svakom se sviđa nešto. Nekome će nešto biti odlično, a nekome sranje.
Ključno je samo da stojiš iza onoga što kažeš. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 20/01/2015 : 12:36:54
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Kao kad gledas Mona Lizu ili Guernicu, ako ti se i ne svidja, ne mozes reci da je smece
Ključno je samo da stojiš iza onoga što kažeš.
Ma možeš, ali time samo pokazuješ koliko si nekompetentan....pa čak i da ne razumiješ značenje pojmova kao "sviđati" i "kvaliteta", u ovom slučaju. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/01/2015 : 14:52:06
|
Ključno je samo da stojiš iza onoga što kažeš.
uf, sto god odgovorim ispast ce bezobrazno tako da najbolje potvrdim tocno to sto je dosada rekao |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 20/01/2015 : 22:09:23
|
quote: Originally posted by dosada
Ma možeš, ali time samo pokazuješ koliko si nekompetentan....pa čak i da ne razumiješ značenje pojmova kao "sviđati" i "kvaliteta", u ovom slučaju.
Zašto?
Svaki čovjek ima svoje mišljenje, Bože moj, zašto bi nekoga proglasio nekompetentnim (generalno) ako je izrazio mišljenje koje se ne slaže s tvojim?
Al nećemo više skretat s teme, ovo je topic o dodjeli zlatnih malina. |
Edited by - Darth Ivan on 20/01/2015 22:15:51 |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 20/01/2015 : 23:42:40
|
Ma možeš, ali time samo pokazuješ koliko si nekompetentan....pa čak i da ne razumiješ značenje pojmova kao "sviđati" i "kvaliteta", u ovom slučaju.
Zašto?
Svaki čovjek ima svoje mišljenje, Bože moj, zašto bi nekoga proglasio nekompetentnim (generalno) ako je izrazio mišljenje koje se ne slaže s tvojim?
ja mislim da piloti komercijalnih zrakoplova trebaju uzlijetati s 3% više potisne snage kako bi kompenzirali učinak gravitacije na sjajni trap i time u konačnici smanjili troškove redovnog održavanja. |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/01/2015 : 10:39:41
|
Zašto?
Jer objektivna kvaliteta navedenih slika nema veze sa tvojim subjektivnim misljenjem svidjaju li ti se te slike ili ne |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/01/2015 : 18:05:28
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
Zašto?
ja mislim da piloti komercijalnih zrakoplova trebaju uzlijetati s 3% više potisne snage kako bi kompenzirali učinak gravitacije na sjajni trap i time u konačnici smanjili troškove redovnog održavanja.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 22/01/2015 : 12:30:43
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
ja mislim da piloti komercijalnih zrakoplova trebaju uzlijetati s 3% više potisne snage kako bi kompenzirali učinak gravitacije na sjajni trap i time u konačnici smanjili troškove redovnog održavanja.
Slažem se, profesore Einstein |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 23/02/2015 : 14:18:54
|
Rezultati dodjele Zlatnih malina (boldano onaj koji je osvojio, ispod su ostali, nominirani):
Worst Picture
Saving Christmas (Samuel Goldwyn)
Left Behind (Freestyle Releasing) The Legend of Hercules (Summit Entertainment) Teenage Mutant Ninja Turtles (Paramount/Nickelodeon) Transformers: Age of Extinction (Paramount)
Worst Actor
Kirk Cameron in Saving Christmas as Kirk/Himself
Nicolas Cage in Left Behind as Rayford Steele Kellan Lutz in The Legend of Hercules as Hercules/Alcides Seth MacFarlane in A Million Ways to Die in the West as Albert Stark Adam Sandler in Blended as Jim Friedman
Worst Actress
Cameron Diaz in The Other Woman and Sex Tape as Carly Whitten and Annie Hargrove
Drew Barrymore in Blended as Lauren Reynolds Melissa McCarthy in Tammy as Tammy Banks Charlize Theron in A Million Ways to Die in the West as Anna Barnes-Leatherwood Gaia Weiss in The Legend of Hercules as Hebe
Worst Supporting Actor
Kelsey Grammer in The Expendables 3, Legends of Oz: Dorothy's Return (voice only), Think Like a Man Too and Transformers: Age of Extinction as Bonaparte, Tin Man, Lee Fox and Harold Attinger
Mel Gibson in The Expendables 3 as Conrad Stonebanks Shaquille O'Neal in Blended as Doug Arnold Schwarzenegger in The Expendables 3 as Trench Mauser Kiefer Sutherland in Pompeii as Senator Quintas Attius Corvus
Worst Supporting Actress
Megan Fox in Teenage Mutant Ninja Turtles as April O'Neil
Cameron Diaz in Annie as Coleen Hannigan Nicola Peltz in Transformers: Age of Extinction as Tessa Yeager Bridgette Cameron Ridenour in Saving Christmas as Kirk's sister Susan Sarandon in Tammy as Pearl
Worst Screen Combo
Kirk Cameron and his ego in Saving Christmas Any two robots, actors (or robotic actors) in Transformers: Age of Extinction Cameron Diaz and Jason Segel in Sex Tape Kellan Lutz and either his abs, his pecs or his glutes in The Legend of Hercules Seth MacFarlane and Charlize Theron in A Million Ways to Die in the West
Worst Prequel, Remake, Rip-off or Sequel
Annie (remake of the 1982 film with the same name) Atlas Shrugged Part III: Who Is John Galt? (Atlas Distribution Company) The Legend of Hercules (Summit Entertainment) Teenage Mutant Ninja Turtles (Paramount/Nickelodeon) Transformers: Age of Extinction (Paramount)
Worst Director
Michael Bay for Transformers: Age of Extinction Darren Doane for Saving Christmas Renny Harlin for The Legend of Hercules Jonathan Liebesman for Teenage Mutant Ninja Turtles Seth MacFarlane for A Million Ways to Die in the West
Worst Screenplay
Saving Christmas (written by Darren Doane and Cheston Hervey) Left Behind (screenplay by Paul LaLonde and John Patus, based on the novel by Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins) Sex Tape (screenplay by Kate Angelo, Jason Segel and Nicholas Stoller, story by Kate Angelo) Teenage Mutant Ninja Turtles (screenplay by Josh Appelbaum, André Nemec and Evan Daugherty, based on the characters created by Peter Laird and Kevin Eastman) Transformers: Age of Extinction (screenplay by Ehren Kruger, based on Hasbro's Transformers action figures)
The Razzie Redeemer Award
Ben Affleck (From RAZZIE “Winner” for Gigli to Oscar Darling for Argo and Gone Girl) Jennifer Aniston (From 4-Time RAZZIE Nominee to SAG Award Nominee for Cake) Mike Myers (From RAZZIE “Winner” for The Love Guru to Documentary Director of Supermensch: The Legend of Shep Gordon) Keanu Reeves (From 6-Time RAZZIE Nominee to John Wick) Kristen Stewart (From RAZZIE “Winner” for Twilight to the Art House Hit Camp X-Ray)
------------
Komentari?
Izgleda da će hejteri (među kojima sam i ja) Michaela Baya i Megan Fox bit zadovoljni |
Edited by - Darth Ivan on 23/02/2015 14:24:34 |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 23/02/2015 : 16:48:58
|
Ma za Megan Fox me zaboli, al za Baya mi je drago da je dobio zasluzenu nagradu. Ipak se covjek trudi vec godinama, treba ga nagraditi za to:P
Nego sta je taj Saving Christmas stvarno toliko uzasan da je gori od Transformersa. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Topic |
|