Crni breg i Hagot su izvrsne priče kojima se rado vraćam, a Lazarus mi nikad nije legao. Otišao je mlad i mogao je još puno napraviti. Neka mu je laka zemlja...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Strasna vijest! Odlican i nadaren scenarista, jedan od najboljih Zagorovih. To ne kazem samo zato jer je preminuo, vec zaista i mislim tako. Prosle godine je rekao da bi rado odradio jednu epizodu za Zagora zajedno sa Barisonom.
tvorac strašno jakog serijala Lazarus Ledd, ima i nekoliko velikih priča za Zagora, njegov Lov na vuka mi je prvi strip, a među boljim epizodama Zagora je njegova "Opsada tvrđave Erie"
Ode i naš veliki Ade. Pretužno... Zauvijek ću ga pamtiti po "Potopu u Darkvudu", genijalnoj priči koju sam pročitao jednom u djetinjstvu i zapamtio cijeli život
Video vest još jutros, isplakao se kao beba. Neopisivo je koliko sam voleo tog čoveka, ko da mi je rod rođeni. Svakodnevno smo se dopisivali preko fb-a u poslednje dve godine, od jesenas se redovno i gledali preko skajpa Pre samo nedelju dana mi je poslao na poklon časopis Mistero i Boccijev crtež Lazarusa sa potpisom obojice. Prošle sedmice mi je poslao i odgovore na interview...ne znam kad ću imati snage da to prevedem. A otprilike u subotu, dok sam još bio u Zagrebu smo dogovorili susret u Banja Luci negde sredinom februara. Večera i "vostra splendida acqua di fuoco". U nedelju smo se pozdravili umirući od smeha (uvek je grcao kad mi je pokušavao izgovoriti prezime...evo i na koverti gde je bio crtež stoji napisano Morgan umesto Mrgan)
Eto, opet imam knedlu u grlu. Kakav čovek nestade...Velik, najveći. Počivaj mi u miru, prijatelju.