Tiraz Obojenog programa je 500 komada. Dobro je da sam kupio prvi broj na vreme!
Inace na danasnji dan su objavili prvi strip, pre 7 godina.
Evo i tekst koji su objavili zajedno sa ovom slikom iznad koju je okacio Legaz: Dragi naši, Danas je taj dan kada brišemo prašinu sa polica, prebrojavamo stripove u kolekciji i listanjem se prisećamo starijih brojeva, jer smo pre sedam godina objavili prvi „roman u slikama” pod etiketom Veselog četvrtka. Zahvaljujući vama, ova najuzbudljivija od svih pustolovina i dalje traje, a pravo da vam kažemo, nadamo se da je, 561 strip kasnije, ona zapravo tek na početku, te da ćemo zajedno proslaviti još pregršt veselih rođendana i nesagledivo mnogo novih zanimljivih izdanja. Tim povodom, poklanjamo vam ovu malu najavu za tri kolekcionarska izdanja koja su (već neko vreme, istina) u procesu proizvodnje i za koja se nadamo da će do kraja meseca krasiti vaše kolekcije. Hvala na svoj podršci koju nam pružate i vidimo se već sledećeg četvrtka...
Dobro je pročitati da je nešto rasprodano pa makar je tiraž malen; za Zagora hajde i nekako jer je Ludensov tu ali ako je Dylanov toliki već mi nije jasno zašto nije veći pošto nema konkurencije (Ludens to ne izdaje koliko pratim).
Čestitke Veselom Četvrtku na prvih 7 godina, od početka se vidjelo da je to ozbiljna priča... Potrajali nam do unedogled!
Slazem se! I ja cestitam na istrajnosti i objavljivanju i eksperimentalnih izdanja za koje nisu znali da ce imati prodju kao naprimer Leo Pulp, Brad Barron, Dampir... Jedini su koji izdaju kiosk izdanje Mister Noa i Martija Misterije na nasem prostoru. Jeste da je jedanput u tri meseca ali bolje i to nego da nema nicega. Jedva cekam da krenu Nolittine oprostajne epizode na Mister Nou.
Vidi se da ulazu dosta truda u sva izdanja pogotovo u Dilana i Zagora.
Jedino sto bih voleo da vidim jeste da ubrzaju malo Mister NO debeljuce na barem dva broja godisnje i ako bi mogli da pocnu sa objavljivanjem Magicnog Vetra 7 u 1 ja bih bio presrecan!
umjesto da za 8 mjeseci imamo tri komada... koji epic fail
al bice oni su veeeliki izdavaci a mi smo nebitna sitna buranija cuo sam da su u velikim financijskim probl. ajd sve bih oprostio ali podjebavanje na fejsu by njihovi uposlenici...to ne mogu pojmiti
Veseli Cetvrtak u finansijskim problemima??! Pa zar nije direktor(vlasink) VC vlasnik Mozzart kladionica, jer ako jeste oni nemaju problema, onda. +Da su u dugovima, ne bi objavljivali izdanja nego bi vec krenuli i da gase neka.
vjerojatno ne voli stripove i samo kesh vidi u njima :D
s obzirom da ne mogu uposliti part time radnike da ubrzaju mm vc 2 i danim web stranica x godina ista...a cuo sam od drugog izdavaca da su ostali bez dijela glavnog financiranja ako lazu mene lazem i ja sa svojom logikom
Ma pusti VČ i onako imaju samo 12 kolekcionarskih izdanja godišnje... nego ima li vesti iz Agarthia, priča se da skoro sva dosadašnja izdanja rasprodali, i da spremaju hrpu novih...
Ma pusti VČ i onako imaju samo 12 kolekcionarskih izdanja godišnje... nego ima li vesti iz Agarthia, priča se da skoro sva dosadašnja izdanja rasprodali, i da spremaju hrpu novih...
Ma daj...
Logično, rasprodali sva izdanja, nisu više u finansijskom problemu, i spremaju nova