Author |
Topic |
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 07/02/2015 : 18:17:22
|
Pročitao iz 10-og puta. Nije loša priča, ali nije ni nešto dobra. Chiarolla mi je ovdje manje iritantan nego inače, kao da mu je manje drhtala ruka :) |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/02/2015 : 19:29:29
|
A gdje je zapelo kod prvih 9 puta. Ovaj maxi još nemam ali sam također primjetio da je Chiarolla bio nešto smireniji kod one priče Veliki turnir... kreće ga pomalo. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Posted - 07/02/2015 : 22:55:20
|
Čitam u krevetu pred spavanje pa zaspem prije kraja ;-) Sinoć sam opet zaspao ali sam se probudio i rekao - sad ili nikad! Nije skroz loša priča, ali da bih ti ju preporučio - i ne bih baš Šestica negdje, od 1 do 10 |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 08/02/2015 : 01:23:51
|
quote: Originally posted by ike666
Čitam u krevetu pred spavanje pa zaspem prije kraja ;-) Sinoć sam opet zaspao ali sam se probudio i rekao - sad ili nikad! Nije skroz loša priča, ali da bih ti ju preporučio - i ne bih baš Šestica negdje, od 1 do 10
Cekaj,pa nisi valjda zaspo dok si cito strip??? |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 08/02/2015 : 01:26:41
|
quote: Originally posted by Elderane84
Meni licno je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana. Ali, prezvakali smo tu temu odavno.
A jebote,ti si valjda jedini fan kojemu je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana(ako si ozbiljan)!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/02/2015 : 09:13:15
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Čitam u krevetu pred spavanje pa zaspem prije kraja ;-) Sinoć sam opet zaspao ali sam se probudio i rekao - sad ili nikad! Nije skroz loša priča, ali da bih ti ju preporučio - i ne bih baš Šestica negdje, od 1 do 10
Cekaj,pa nisi valjda zaspo dok si cito strip???
Što je tu čudno, i meni se to dogodilo nekoliko puta dok sam čitao prethodni maxi Saboteri. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/02/2015 : 09:20:39
|
Meni licno je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana. Ali, prezvakali smo tu temu odavno.
A jebote,ti si valjda jedini fan kojemu je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana(ako si ozbiljan)!!
Jedini nije sigurno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 08/02/2015 : 19:50:42
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Što je tu čudno, i meni se to dogodilo nekoliko puta dok sam čitao prethodni maxi Saboteri.
Da zaspem dok citam Zagora??!!Pa nisam lud jebote,nikad nisam zaspo dok sam cito strip a znao sam citat dok sam bio umoran ko...!! |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 08/02/2015 : 19:58:43
|
Meni takodjer. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 08/02/2015 : 20:01:01
|
quote: Originally posted by Tutta
Meni takodjer.
Meni nije. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/02/2015 : 20:09:51
|
Što je tu čudno, i meni se to dogodilo nekoliko puta dok sam čitao prethodni maxi Saboteri.
Da zaspem dok citam Zagora??!!Pa nisam lud jebote,nikad nisam zaspo dok sam cito strip a znao sam citat dok sam bio umoran ko...!!
Ti onda ne znaš što je umor ili čitaš stojećki pa je nemoguće zaspati. Ja sam znao zaspati u situaciji dok slušam glasnu muziku preko slušalica, kod čitanja stripa to ide još puno lakše. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 08/02/2015 : 23:50:39
|
A jebote,ti si valjda jedini fan kojemu je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana(ako si ozbiljan)!!
Poluozbiljan :) Ne bi ih poredio, drag mi je i Feri iz najboljih dana, a, opet, od top 10 Zagora, 2 su Chiarollina, plus sam rijetko procitao neku pricu koju on crta, a da mi je bas, bas losa. |
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Posted - 09/02/2015 : 08:25:31
|
Fora mi je kada onaj zli vrač mlati Zagora i usput naširoko objašnjava što se dogodilo i što je on mislio kad je napravio ovo i ono - cijela ispovijest od početka svijeta. Buretu ni 288 stranica nije dovoljno da ispriča jednostavnu priču bez dodatnih prepričavanja ;-) Nolita i Toninelli su to radili puno elegantnije i tečnije |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 09/02/2015 : 18:23:34
|
Da zaspem dok citam Zagora??!!Pa nisam lud jebote,nikad nisam zaspo dok sam cito strip a znao sam citat dok sam bio umoran ko...!!
Ti onda ne znaš što je umor ili čitaš stojećki pa je nemoguće zaspati. Ja sam znao zaspati u situaciji dok slušam glasnu muziku preko slušalica, kod čitanja stripa to ide još puno lakše.
Zaspem ko beba dok slusam muziku,strip nikad ne citam dok sam umoran i uvijek ga cijelog odjednom citam neostavljam citanje za drugi dan cak i kad je strip smece,zato uvijek citam stripove kad imam vremena!! |
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 09/02/2015 : 22:02:28
|
Ti onda ne znaš što je umor ili čitaš stojećki pa je nemoguće zaspati. Ja sam znao zaspati u situaciji dok slušam glasnu muziku preko slušalica, kod čitanja stripa to ide još puno lakše.
Zaspem ko beba dok slusam muziku,strip nikad ne citam dok sam umoran i uvijek ga cijelog odjednom citam neostavljam citanje za drugi dan cak i kad je strip smece,zato uvijek citam stripove kad imam vremena!!
+1!! Cak i da je strip glup citam ga odjednom, da ne bi morao da se prisecam sta sam procitao,citao opet ako sam zaboravio, ali najgore mi je kada posle mesec dana kupim strip a u predhodnom sam zaboravio sta se sve radilo, mada tada citam dva stripa |
The only good thing in life isZAGOR |
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 13/02/2015 : 17:24:31
|
Za mene medju top 3 maxija,od prve do zadnje stranice mi ni u jednom trenutku prica nije bila dosadna,cak mi je i Chiarolla bio podnošljiv što je baš rijetko |
Nemam potpis... |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/02/2015 : 01:50:38
|
quote: Originally posted by Magico_Vento
Za mene medju top 3 maxija,od prve do zadnje stranice mi ni u jednom trenutku prica nije bila dosadna,cak mi je i Chiarolla bio podnošljiv što je baš rijetko
Medu top 3 maxija je sigurno,ako gledas top 3 najlosija!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/02/2015 : 06:43:56
|
Za mene medju top 3 maxija,od prve do zadnje stranice mi ni u jednom trenutku prica nije bila dosadna,cak mi je i Chiarolla bio podnošljiv što je baš rijetko
Medu top 3 maxija je sigurno,ako gledas top 3 najlosija!!
Čudi me to pošto je u pitanju tvoj omiljeni crtač. Ja ga jučer kupio i prelistao da vidim što mogu očekivati, iznenadio sam se da se Chiarolla vidljivo popravio unazad nekoliko godina i čini se da bi ovo mogao biti njegov najbolji rad. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 21/02/2015 : 16:08:10
|
Medu top 3 maxija je sigurno,ako gledas top 3 najlosija!!
Čudi me to pošto je u pitanju tvoj omiljeni crtač. Ja ga jučer kupio i prelistao da vidim što mogu očekivati, iznenadio sam se da se Chiarolla vidljivo popravio unazad nekoliko godina i čini se da bi ovo mogao biti njegov najbolji rad.
Ha,bas je to moj omiljeni crtac,i krivo ti se cini nema sanse da je ovo njegov najbolji rad!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/02/2015 : 16:43:19
|
Uspoređivao sam sa onime što sam ja vidio od njega a to su: Krvavi očnjaci, Prijetnja iz svemira, Brodolomci, Tajanstveni izvor, Lord u Darkwoodu, Veliki turnir gdje je u većini tih priča bio očajan. Ako ima neka koju nisam čitao a gdje se posebno ističe samo navedi da znam. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/02/2015 : 00:21:28
|
Uspoređivao sam sa onime što sam ja vidio od njega a to su: Krvavi očnjaci, Prijetnja iz svemira, Brodolomci, Tajanstveni izvor, Lord u Darkwoodu, Veliki turnir gdje je u većini tih priča bio očajan. Ako ima neka koju nisam čitao a gdje se posebno ističe samo navedi da znam.
Maxi Dugo putovanje!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 23/02/2015 : 00:42:06
|
Uspoređivao sam sa onime što sam ja vidio od njega a to su: Krvavi očnjaci, Prijetnja iz svemira, Brodolomci, Tajanstveni izvor, Lord u Darkwoodu, Veliki turnir gdje je u većini tih priča bio očajan. Ako ima neka koju nisam čitao a gdje se posebno ističe samo navedi da znam.
Maxi Dugo putovanje!!
Dosta je teško nabavljiv ali uzet ću ga ako naleti. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/02/2015 : 02:34:51
|
Maxi Dugo putovanje!!
Dosta je teško nabavljiv ali uzet ću ga ako naleti.
Ak nisi cito imas u knjiznici,nebi reko da je tesko nabavljiv strip je star nekih 8 do 9 godina! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 23/02/2015 : 10:21:31
|
Mislio sam na striparnice jer ga tamo nisam vidio već dugo ali naravno da ga ima na aukcijama. Inače ne kupujem preko aukcija ako vrijednost robe nije barem 80-90 kn (zbog poštarine) ali pošto mi fale još neki maxiji mogao bih uzeti više njih ako ih ponudi isti prodavač. Knjižnica nemam nikakvih u svojoj blizini. |
|
|
Topic |
|