forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi zima 2015.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 06/02/2015 : 14:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Meni je Chiarolla tu bia odlican,mogu reci da sam ga procita u dahu

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 07/02/2015 : 18:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Pročitao iz 10-og puta. Nije loša priča, ali nije ni nešto dobra. Chiarolla mi je ovdje manje iritantan nego inače, kao da mu je manje drhtala ruka :)

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/02/2015 : 19:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A gdje je zapelo kod prvih 9 puta.
Ovaj maxi još nemam ali sam također primjetio da je Chiarolla bio nešto smireniji kod one priče Veliki turnir... kreće ga pomalo.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 07/02/2015 : 22:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Čitam u krevetu pred spavanje pa zaspem prije kraja ;-)
Sinoć sam opet zaspao ali sam se probudio i rekao - sad ili nikad!
Nije skroz loša priča, ali da bih ti ju preporučio - i ne bih baš
Šestica negdje, od 1 do 10

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 08/02/2015 : 01:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

Cekaj,pa nisi valjda zaspo dok si cito strip???
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 08/02/2015 : 01:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Meni licno je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana. Ali, prezvakali smo tu temu odavno.

A jebote,ti si valjda jedini fan kojemu je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana(ako si ozbiljan)!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/02/2015 : 09:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Što je tu čudno, i meni se to dogodilo nekoliko puta dok sam čitao prethodni maxi Saboteri.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2015 : 09:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni licno je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana. Ali, prezvakali smo tu temu odavno.

A jebote,ti si valjda jedini fan kojemu je Chiarolla bolji od Ferija iz najboljih dana(ako si ozbiljan)!!

Jedini nije sigurno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 08/02/2015 : 19:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:

Što je tu čudno, i meni se to dogodilo nekoliko puta dok sam čitao prethodni maxi Saboteri.

Da zaspem dok citam Zagora??!!Pa nisam lud jebote,nikad nisam zaspo dok sam cito strip a znao sam citat dok sam bio umoran ko...!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 08/02/2015 : 19:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni takodjer.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 08/02/2015 : 20:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

Meni takodjer.

Meni nije.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/02/2015 : 20:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da zaspem dok citam Zagora??!!Pa nisam lud jebote,nikad nisam zaspo dok sam cito strip a znao sam citat dok sam bio umoran ko...!!

Ti onda ne znaš što je umor ili čitaš stojećki pa je nemoguće zaspati.
Ja sam znao zaspati u situaciji dok slušam glasnu muziku preko slušalica, kod čitanja stripa to ide još puno lakše.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/02/2015 : 23:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Poluozbiljan :)
Ne bi ih poredio, drag mi je i Feri iz najboljih dana, a, opet, od top 10 Zagora, 2 su Chiarollina, plus sam rijetko procitao neku pricu koju on crta, a da mi je bas, bas losa.
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 09/02/2015 : 08:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Fora mi je kada onaj zli vrač mlati Zagora i usput naširoko objašnjava što se dogodilo i što je on mislio kad je napravio ovo i ono - cijela ispovijest od početka svijeta. Buretu ni 288 stranica nije dovoljno da ispriča jednostavnu priču bez dodatnih prepričavanja ;-)
Nolita i Toninelli su to radili puno elegantnije i tečnije

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/02/2015 : 18:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja sam znao zaspati u situaciji dok slušam glasnu muziku preko slušalica, kod čitanja stripa to ide još puno lakše.

Zaspem ko beba dok slusam muziku,strip nikad ne citam dok sam umoran i uvijek ga cijelog odjednom citam neostavljam citanje za drugi dan cak i kad je strip smece,zato uvijek citam stripove kad imam vremena!!
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 09/02/2015 : 22:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaspem ko beba dok slusam muziku,strip nikad ne citam dok sam umoran i uvijek ga cijelog odjednom citam neostavljam citanje za drugi dan cak i kad je strip smece,zato uvijek citam stripove kad imam vremena!!

+1!!
Cak i da je strip glup citam ga odjednom, da ne bi morao da se prisecam sta sam procitao,citao opet ako sam zaboravio, ali najgore mi je kada posle mesec dana kupim strip a u predhodnom sam zaboravio sta se sve radilo, mada tada citam dva stripa

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 13/02/2015 : 17:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Za mene medju top 3 maxija,od prve do zadnje stranice mi ni u jednom trenutku prica nije bila dosadna,cak mi je i Chiarolla bio podnošljiv što je baš rijetko

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/02/2015 : 01:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

Za mene medju top 3 maxija,od prve do zadnje stranice mi ni u jednom trenutku prica nije bila dosadna,cak mi je i Chiarolla bio podnošljiv što je baš rijetko

Medu top 3 maxija je sigurno,ako gledas top 3 najlosija!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/02/2015 : 06:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čudi me to pošto je u pitanju tvoj omiljeni crtač.
Ja ga jučer kupio i prelistao da vidim što mogu očekivati, iznenadio sam se da se Chiarolla vidljivo popravio unazad nekoliko godina i čini se da bi ovo mogao biti njegov najbolji rad.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 21/02/2015 : 16:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Čudi me to pošto je u pitanju tvoj omiljeni crtač.
Ja ga jučer kupio i prelistao da vidim što mogu očekivati, iznenadio sam se da se Chiarolla vidljivo popravio unazad nekoliko godina i čini se da bi ovo mogao biti njegov najbolji rad.

Ha,bas je to moj omiljeni crtac,i krivo ti se cini nema sanse da je ovo njegov najbolji rad!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/02/2015 : 16:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Uspoređivao sam sa onime što sam ja vidio od njega a to su: Krvavi očnjaci, Prijetnja iz svemira, Brodolomci, Tajanstveni izvor, Lord u Darkwoodu, Veliki turnir gdje je u većini tih priča bio očajan.
Ako ima neka koju nisam čitao a gdje se posebno ističe samo navedi da znam.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2015 : 00:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uspoređivao sam sa onime što sam ja vidio od njega a to su: Krvavi očnjaci, Prijetnja iz svemira, Brodolomci, Tajanstveni izvor, Lord u Darkwoodu, Veliki turnir gdje je u većini tih priča bio očajan.

Maxi Dugo putovanje!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/02/2015 : 00:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Maxi Dugo putovanje!!

Dosta je teško nabavljiv ali uzet ću ga ako naleti.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2015 : 02:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Maxi Dugo putovanje!!

Dosta je teško nabavljiv ali uzet ću ga ako naleti.

Ak nisi cito imas u knjiznici,nebi reko da je tesko nabavljiv strip je star nekih 8 do 9 godina!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/02/2015 : 10:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam na striparnice jer ga tamo nisam vidio već dugo ali naravno da ga ima na aukcijama.
Inače ne kupujem preko aukcija ako vrijednost robe nije barem 80-90 kn (zbog poštarine) ali pošto mi fale još neki maxiji mogao bih uzeti više njih ako ih ponudi isti prodavač.
Knjižnica nemam nikakvih u svojoj blizini.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000