Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/01/2015 : 00:48:15
|
Dee Sa Sjekirom - Zagor
Ljudi bezakonja Priča o Betty Wilding Kraljevstvo Kadžuna
Tim redom. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/01/2015 : 20:44:50
|
Dobio je ponudu koju nije mogao odbiti... ;)
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 13/02/2015 : 21:33:17
|
Da malo dignem topic, jer vidim da ga se spominje u nekim drugim topicima.
Anyway, zanima me je li itko zainteresiran za sljedeće recenzije (ovim redom): Libellusovi Texovi Buffalo Soldiers i Montalesova osveta te Jedno doba, jedna priča #4, ona o gangsterima tj. Još jedna cigareta. O ove tri recenzije razmišljam u dogledno vrijeme, ali ih ne bih još rezervirao. Svejedno pišem ovdje čisto ako ih netko piše ili ih planira napisati da (mi) se javi prije nego što počnem.
Onog Martina mi Patče možeš obrisati (Pješčana knjiga?), nemam više inspiracije za to, glupo je blokirati nekoga ako ima. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Posted - 13/02/2015 : 22:27:28
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Anyway, zanima me je li itko zainteresiran za sljedeće recenzije (ovim redom): Libellusovi Texovi Buffalo Soldiers i Montalesova osveta te Jedno doba, jedna priča #4, ona o gangsterima tj. Još jedna cigareta. O ove tri recenzije razmišljam u dogledno vrijeme, ali ih ne bih još rezervirao. Svejedno pišem ovdje čisto ako ih netko piše ili ih planira napisati da (mi) se javi prije nego što počnem.
Onog Martina mi Patče možeš obrisati (Pješčana knjiga?), nemam više inspiracije za to, glupo je blokirati nekoga ako ima.
Ovoj recenziji se vec unapred radujem! Po meni najbolja Prica od prvih 10 brojeva! Ja sam razmisljao o mogucnosti da je recenziram ali posto vec imam rezervisan jedan Rujuov strip(prvi broj Cassidya) i Zagorovu epizodu Sahranjeni uzas ne bih da preterujem posto mi pisanje ide sporo zbog ostalih obaveza tako da se unapred radujem tvojoj recenziji, znam da ce biti odlicna! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 13/02/2015 : 22:31:14
|
Što se tiče Priča, ja sam to mislio raditi broj po broj, ali sam se potpuno uljenio oko pisanja recenzija pa slobodno navali Dudley.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 15/02/2015 : 21:38:04
|
Paja, možeš mi rezervisati DD "Ananga"? I da te pitam: imal koja slobodna epizode iz JA sage koju bi mogao i ja da odradim? |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Posted - 15/02/2015 : 23:29:14
|
quote: Originally posted by going going
Onog Martina mi Patče možeš obrisati (Pješčana knjiga?), nemam više inspiracije za to, glupo je blokirati nekoga ako ima.
Ovoj recenziji se vec unapred radujem! Po meni najbolja Prica od prvih 10 brojeva! Ja sam razmisljao o mogucnosti da je recenziram ali posto vec imam rezervisan jedan Rujuov strip(prvi broj Cassidya) i Zagorovu epizodu Sahranjeni uzas ne bih da preterujem posto mi pisanje ide sporo zbog ostalih obaveza tako da se unapred radujem tvojoj recenziji, znam da ce biti odlicna!
Uf, onda bolje da ju ipak ne napišem, da te ne razočaram previše Mislim, dobra je priča, napeto je, noir atmosfera je odlična, ali... no, siguran sam da si gledao Usual suspects Mislim, da ovo vidi Bryan Singer vjerojatno bi tužio kuću Bonelli za plagijat. Ocjene bi bile negdje solidne, recimo 5-6 za priču, 7-8, možda čak 9 za scenarij (JAKO mi se sviđa ono pripovijedanje kroz lik u trećem licu, a maznuti motiv je po meni krimen za priču, a ne za scenarij), čak mi ni Ambrosinijeve brljotine nisu jako smetale (fino paše taj njegov stil ovakvoj atmosferi), njemu recimo od 6 do 7 (teško će itko osim Bagnolija od mene dobiti neku katastrofa ocjenu za crtež, nije mi to jednostavno toliko bitno osim ako je baš jako dobar), naslovnica naravno desetka. Nekih 70-ak posto, nebuš se ljutil? |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Posted - 16/02/2015 : 15:28:26
|
quote: Originally posted by going going
Ovoj recenziji se vec unapred radujem! Po meni najbolja Prica od prvih 10 brojeva! Ja sam razmisljao o mogucnosti da je recenziram ali posto vec imam rezervisan jedan Rujuov strip(prvi broj Cassidya) i Zagorovu epizodu Sahranjeni uzas ne bih da preterujem posto mi pisanje ide sporo zbog ostalih obaveza tako da se unapred radujem tvojoj recenziji, znam da ce biti odlicna!
Uf, onda bolje da ju ipak ne napišem, da te ne razočaram previše Mislim, dobra je priča, napeto je, noir atmosfera je odlična, ali... no, siguran sam da si gledao Usual suspects Mislim, da ovo vidi Bryan Singer vjerojatno bi tužio kuću Bonelli za plagijat. Ocjene bi bile negdje solidne, recimo 5-6 za priču, 7-8, možda čak 9 za scenarij (JAKO mi se sviđa ono pripovijedanje kroz lik u trećem licu, a maznuti motiv je po meni krimen za priču, a ne za scenarij), čak mi ni Ambrosinijeve brljotine nisu jako smetale (fino paše taj njegov stil ovakvoj atmosferi), njemu recimo od 6 do 7 (teško će itko osim Bagnolija od mene dobiti neku katastrofa ocjenu za crtež, nije mi to jednostavno toliko bitno osim ako je baš jako dobar), naslovnica naravno desetka. Nekih 70-ak posto, nebuš se ljutil?
Ma samo pisi ti Dudley! Ja bih dao vise ocene ali nema veze, za to i sluze komentari na recenziji. Meni se najvise svidela bas ta noir atmosfera za koju je Ruju majstor. A i Ambrosini se pokazao kao dobar izbor za crtaca.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/02/2015 : 17:14:42
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Paja, možeš mi rezervisati DD "Ananga"? I da te pitam: imal koja slobodna epizode iz JA sage koju bi mogao i ja da odradim?
A da prvo odradiš što si rezervirao? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 16/02/2015 : 22:32:07
|
DD MAXI je pri kraju, drugu priču sam već poslao Deeu. Zagor "Veliki turnir" isto pri kraju, međutim na njega sam zaboravio jer sam više radio oko Maxija. I tako neki dan ugledam "Anangu" i "Jaguarov krik" na pijaci, a pošto je to moja najdraža DD epizoda, koju nemam u kolekciji a čito davno, uzmem je i to je to tako da se treba samo još recenzija završiti... |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Posted - 17/02/2015 : 00:19:53
|
OK, ako je sada ograničenje na dvije, meni ostavi one dvije gore spomenute, dakle Buffalo Soldiers i Još jednu cigaretu. (Montalesova osveta će pričekati)
Vidim na popisu da stoji moje ime pokraj Dobrodošli u Zonu - od toga sam odustao.
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany