forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Omiljena vrsta pasa?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/02/2015 : 13:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by dante

quote:

quote:
Originally posted by delboj

Imam urođen strah od pasa.

Također. Čak povremeno sanjam kako me grizu za nogu. Bol se čini iznenađujuće realan.
Kad vidim psa na ulici, odmah očima tražim i oružje za eventualnu odbranu.

Ja ne volim macke... Mislim, nije da sanjam da me grebu i cerupaju i nije da imam fobiju i bjezim od njih, ali da bi neku uzeo u krilo i igrao se s njom...no fucking way. Jos kad pocnu buljiti s onim svojim ocima ili onaj zvuk kad se tjeraju...ma GTFO.
Ali psi rulaju na sve moguce nacine

Ne volim ni mačke, no njih se ne bojim. Uglavnom ne volim životinje. A ni ljude. A ni ljudi mene.

Životinje su u većini slučajeva bolje od ljudi, mislim da se kod njih nisam razočarao dok se to kod ljudi dogodilo x puta.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17042 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/02/2015 : 13:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD
Životinje su u većini slučajeva bolje od ljudi, mislim da se kod njih nisam razočarao dok se to kod ljudi dogodilo x puta.

Mnogi ljudi su obično životinje

Znam samo jedno: svaki pas osjeti kad ga se čovjek boji. A meni to nije nimalo prijatno. Najteže mi je bilo kad sam radio u seoskim školama da prođem pored ogromnog psa koji leži ispred ulaznih vrata. Da, kažu da neće ujesti, ali meni sve to nije mnogo značilo.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 22/02/2015 : 15:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Godinama sam tražio odanog psa i velikog prijatelja koji će da bude cijeli život na mojo strani, koji će me slušati i poštovati. Probao sam sa raznim psima, ali mi ni jeda nije legao sve dok mi otac nije poklonio štene Šarplaninca i od tada mi se rodila ljubav prema ovim psima. Iako sam dugo razmišljao da sebi nabavim jednoga, pošto ih moj otac drži ali ih je i moj djed držao. Sada ima dvoje šarplaninaca i jako sam zadovoljan, jedu sve što im spremim, odani su i jako ih volim ali i oni mene. A na ljeto sam planirao sebi da uzmem još jedno štence, još jednoga mužjaka...

Tako da mi je Šarplaninac najdraži pas <3

Sarplaninac ne slusa nikog.nit gazdu smatra gazdom.vec sebi jednakim...ako oce nesto ucinit oce.ako nece nece..nema tu slusanja

neki ga smatraju glupim jer slabo uci i slusa

medjutim.on glupe komande jednostavno ignorise

Tačno tako, nikada mi se nisu sviđali šarplaninci, imaju urođen bol u kurcu.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 22/02/2015 : 16:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Godinama sam tražio odanog psa i velikog prijatelja koji će da bude cijeli život na mojo strani, koji će me slušati i poštovati. Probao sam sa raznim psima, ali mi ni jeda nije legao sve dok mi otac nije poklonio štene Šarplaninca i od tada mi se rodila ljubav prema ovim psima. Iako sam dugo razmišljao da sebi nabavim jednoga, pošto ih moj otac drži ali ih je i moj djed držao. Sada ima dvoje šarplaninaca i jako sam zadovoljan, jedu sve što im spremim, odani su i jako ih volim ali i oni mene. A na ljeto sam planirao sebi da uzmem još jedno štence, još jednoga mužjaka...

Tako da mi je Šarplaninac najdraži pas <3

Sarplaninac ne slusa nikog.nit gazdu smatra gazdom.vec sebi jednakim...ako oce nesto ucinit oce.ako nece nece..nema tu slusanja

neki ga smatraju glupim jer slabo uci i slusa

medjutim.on glupe komande jednostavno ignorise

Tačno tako, nikada mi se nisu sviđali šarplaninci, imaju urođen bol u kurcu.

Možda im je to mana - ali ih zato i volim. Jeste, teško ih je dresirati, ali sa malo živaca, novca i uložena vremena da se i to riješiti jer za svaki problem ima rješenje. Ako možeš dotjerati čovjeka zašto onda ne bi mogao i psa? Međutim, ja ih držim zbog čuvarenja, dobri su čuvari i jaki su...
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 22/02/2015 : 16:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Škotski ovčar & Haski

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2323 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 22/02/2015 : 22:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Američki Staford terijer,moj je star već sada devetu godinu....

#!??
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 23/02/2015 : 11:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Alaski malamut. Okice ko u lopova. Smireni. Tihi. Zrace neku unutrasnju moc i prikrivenu dominancu
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2015 : 15:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Također. Čak povremeno sanjam kako me grizu za nogu. Bol se čini iznenađujuće realan.

Ja ne volim macke... Mislim, nije da sanjam da me grebu i cerupaju i nije da imam fobiju i bjezim od njih, ali da bi neku uzeo u krilo i igrao se s njom...no fucking way. Jos kad pocnu buljiti s onim svojim ocima ili onaj zvuk kad se tjeraju...ma GTFO.

Ne volim ni mačke, no njih se ne bojim. Uglavnom ne volim životinje. A ni ljude. A ni ljudi mene.

Joj daj molim te...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2015 : 15:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Inace 99 posto pasa ti nece napravit nista!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/02/2015 : 15:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Joj daj molim te...

Da si ti prošao takva sranja u životu kao ja drugačije bi razmišljao.
Ako je kod tebe bilo sve divno i krasno ne znači da je tako bilo svima.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/02/2015 : 16:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Glupost.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 23/02/2015 : 16:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Joj daj molim te...

dodsferd je 100 odsto u pravu
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 23/02/2015 : 16:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Pa pas ne napada ako se no osjeća ugroženim, ili ako brani svoju teritoriju. Pas može i napasti ako osjeća da predstavljate prijetnju za njehvou hran, odnoso ako mu joj želite oteti. Jedino u bjesnilu napada bez ikakvog razloga... Ima ljudi koji drže pse jako agresivne te ih iz straha moraju prodati, međutim ti kupci koji kupe takvog agresvnog psa, ne davaju mu tri dana ništa da jede, ali na četvrtom danu mu dadnu hranu i tako životinja shvati ko mu je novi gazda... Odnosno, životinja osjeti kada je u životnoj opasnosti ili u velikom gladu, a kada vidi da joj je čovjek dao komad mesa, odnosno da joj je spasio život na neku ruku - on ga neće napadati te će ga zavoliti... Tako je u teoriji dok se u samoj praksi sami morate uvjeriti...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2015 : 21:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Glupost.

Ma nemoj a ti si strucnjak za pse??Ako se pas stane ispred tebe i laje to ne znaci da ce ti nesto napravit jedino ako ti njemu prvi nesto skrivis,susreo se ja milijon puta s lutalicama i nikad nista(a bilo je nas kakvih)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/02/2015 : 21:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nisam strucnjak, ali nisam ni glup da ne mogu shvatiti sto vidim. A vidio sam napade psa.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 24/02/2015 : 15:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Nisam strucnjak, ali nisam ni glup da ne mogu shvatiti sto vidim. A vidio sam napade psa.

Napadaju samo oni psi koji su krivo odgojeni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/02/2015 : 15:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
A njih je vise od 1 posto.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 24/02/2015 : 15:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
trebalo bi kineze pitat koje su njihove omiljene vrste pasa...

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/02/2015 : 15:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja sam nesto slicno htio napisati, ali nisam se usudio. :)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000