Onda je The Frost Giant's Daughter iz The Cronicles of Conan 2 što će izdati Darkwood u knjizi 1 ta cenzurirana verzija... nije valjda da ću morati uzimati izdanje Bookglobea samo da vidim kako to izgleda u originalu. U svakom slučaju hvala na pojašnjenju.
Viš' vraga, imam tu knjigu a danas kada sam gledao promaklo mi to gdje piše da je CB 16 u stvari reprint priče izašle u Savage Tales 1. Uglavnom, nadam se da će ove godine izaći ta dugo očekivana knjiga 1 od Darkwooda pa da vidim tu priču barem u boji.
Viš' vraga, imam tu knjigu a danas kada sam gledao promaklo mi to gdje piše da je CB 16 u stvari reprint priče izašle u Savage Tales 1. Uglavnom, nadam se da će ove godine izaći ta dugo očekivana knjiga 1 od Darkwooda pa da vidim tu priču barem u boji.
Najavljena je za april, izdrži još mesec-dva. KH5 ide za BG sajam, a KH6 do kraja godine.
Konan hronike,knjiga 4 - Balada o Belit i druge priče (Darkwood) Volume 7
Sedmi trejd Konanovih Hronika se sastoji iz dvodelne priče Kula krvi,jednopuca Poslednja Laza-Lantijeva balada i nešto duže priče,Čarobnjakove kletve, koja se prostire na šest epizoda (dve su upola kraće od standardnih,pa se može reći da je u pitanju petotomna storija). Sve priče piše Roj Tomas i crta Bjusema.Kolor je predivan,a i samo izdanje. Nakon sedam Divljih mačeva i četiri Hronike,zaključio sam da mi isključivo leže Konanove avanture u kome su čarobnjaci i čudovišta svedeni na minimum (to bi bila druga,treća i sedma knjiga DMS,pri čemu osmu i devetu još nisam čitao). E pa u sedmom Volumenu Konanovih hronika,čudovišta i čarobnjaci su zastupljeni maksimalno.Što bi se reklo, priča mi je u rangu sa Zagorovim odisejama,i to onim koje potpisuje Buratini. Sa druge strane,crtež i kolor su zaista prelepi,tako da se može uživati u ovom stripu, i bez udubljivanja u priču. Stoga od mene 8/10.
Nadam se da će Volume 8 popraviti utisak,jer pri listanju nisam zapazio toliko čudovišta i magije kao u ovom tomu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Čovječe, kakav je to Konan bez čarobnjaka, monstruma i magije? Jednostavno, ako je Konan, onda su tu i ti drugi elementi. Ne razumijem kako se možeš žaliti što ima magije kada se i sam Konanov žanr se zove 'Mač i magija'?
Čovječe, kakav je to Konan bez čarobnjaka, monstruma i magije? Jednostavno, ako je Konan, onda su tu i ti drugi elementi. Ne razumijem kako se možeš žaliti što ima magije kada se i sam Konanov žanr se zove 'Mač i magija'?
pa to i kažem: kad je kod Konana mnogo mača,a malo magije - meni super kad je kod Konana malo mača,a mnogo magije - meni sranje
Konan hronike,knjiga 4 - Balada o Belit i druge priče (Darkwood) Volume 8
Konjan i mala pustolovka Tara u službi grimizne čete pod vođstvom kapetana Murila, kroz četiri epizode doživljavaju razne avanture pod pokroviteljstvom Belzama,gospodara Ofirskoga grada-države;treća po redu pričica,Ofirsko proročište,na mene je ostavila najbolji utisak. Zatim sledi jednopuc u "twiglight zone" fazonu,a onda nam gostujući crtač Majk Plug daje jednu jako dobru čisto tabadžijsku epizodu,koja je samo uvod u sjajan početak balade o Belit. Dvodelna priča o Konan i Belit je napokon ono pravo od Konana - sjajna Mač i magija avantura sa jako dobrom i zanimljivom pričom, i predivnim Bjuseminim crtežom.Šteta što se prekida ova Kušitska avantura skoro na samom početku. Ocena za ovaj volumen - stamena 8/10