Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 23/02/2015 : 17:30:12
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Risar_69
još malo istine... http://matrixworldhr.com/2015/02/22/tko-je-stvorio-isis/
Istine 
Ameri stvaraju preduvjete za slobodu mišljenja i izbora, a u takvim uvjetima onda "rastu", između ostalog, ovakve radikalne formacije. Ali teza da Ameri stvaraju ovakve radikalne formacije je stvarno nategnuta i plod je manipulacije činjenicama. Najgore od svega je kaj dosta ljudi povjeruje u takve i slične manipulacije (:
možda, i ko je stvorio al-kaidu i što znači al-kaida. Malo pogledaj nazad. Ja sam jedan od tih što vjeruju, jer ako gledam za nazad šta se sve dešavalo i šta če se još desiti, i ko hara po državama...više ne gledam tih komercialnih tvja koja pjevaju kako im se kaže... |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 23/02/2015 17:31:09 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/02/2015 : 17:35:02
|
još malo istine... http://matrixworldhr.com/2015/02/22/tko-je-stvorio-isis/
Istine 
Ameri stvaraju preduvjete za slobodu mišljenja i izbora, a u takvim uvjetima onda "rastu", između ostalog, ovakve radikalne formacije. Ali teza da Ameri stvaraju ovakve radikalne formacije je stvarno nategnuta i plod je manipulacije činjenicama. Najgore od svega je kaj dosta ljudi povjeruje u takve i slične manipulacije (:
možda, i ko je stvorio al-kaidu i što znači al-kaida. Malo pogledaj nazad. Ja sam jedan od tih što vjeruju, jer ako gledam za nazad šta se sve dešavalo i šta če se još desiti, i ko hara po državama...više ne gledam tih komercialnih tvja koja pjevaju kako im se kaže...
ali nemoj pratiti ni kvaziznastvenike koje izvlače teze koje nijedna znastveno obrazovana osoba nikad ne bi potvrdila....
da, i komercijalne telke nude kvaziznastvenike koji također manipuliraju činjenicama i stoga se uvijek istina izvalače iz sredini i na temelju znastvenih činjenica. Nikao iz plačenih oglasa i emisja... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/02/2015 : 17:38:06
|
Jeh ja. Počeo sam opet pratit, pa sam več odustao, to je ko neka droga, koja te povuče nazad :) |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/02/2015 : 17:47:06
|
Jeh ja. Počeo sam opet pratit, pa sam več odustao, to je ko neka droga, koja te povuče nazad :)
baš tak, stvarnost pogrešno predstavljena. Na drogi stvarnost isto izgleda šareno 
uz svo zlo na svijetu, da još drogu pomirišim, pa ne bi thx  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/02/2015 : 17:52:02
|
Jeh ja. Počeo sam opet pratit, pa sam več odustao, to je ko neka droga, koja te povuče nazad :)
baš tak, stvarnost pogrešno predstavljena. Na drogi stvarnost isto izgleda šareno 
uz svo zlo na svijetu, da još drogu pomirišim, pa ne bi thx 
ma objašnjavam ti da si dobro navel za te emisije "otkrivamo pravu istinu" da su kao droga, zanimljive ali daleko od realnog stanja stvari/svijesti.
p.s. i nije droga (prirodna) baš takvo zlo, ali to moraš sam provjeriti  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 23/02/2015 17:52:52 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/02/2015 : 17:56:46
|
uz svo zlo na svijetu, da još drogu pomirišim, pa ne bi thx 
p.s. i nije droga (prirodna) baš takvo zlo, ali to moraš sam provjeriti 
Kako mislis? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts
Posted - 23/02/2015 : 18:11:56
|
Pretpostavljam da mislis na marihuanu I tu se slazem, samo onda je bolje napisati lakse droge.
Ako ipak mislis na neke teze droge onda najveca umjetnicka djela nisu vrijedna posljedica. |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/02/2015 : 18:17:45
|
quote: Originally posted by tinton
Pretpostavljam da mislis na marihuanu I tu se slazem, samo onda je bolje napisati lakse droge.
Ako ipak mislis na neke teze droge onda najveca umjetnicka djela nisu vrijedna posljedica.
ne samo marijuanu, uostalom pogledaj kaj piše u zagradi u upisu gdje me citiraš 
Vrijedne su "posljedica", npr. Morrison James Douglas zvani "Jim" je besmrtan  |
|
Edited by - dosada on 23/02/2015 18:21:34 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/02/2015 : 18:21:34
|
zavisan ili ovisan? morao sam u slovar da pogledam. je, razllika izmedju tih dveh riječi. jbga ne znam još dobro jezik |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts
Posted - 23/02/2015 : 18:25:34
|
quote: Originally posted by tinton
Ako ipak mislis na neke teze droge onda najveca umjetnicka djela nisu vrijedna posljedica.
ne samo marijuanu, uostalom pogledaj kaj piše u zagradi u upisu gdje me citiraš 
Vrijedne su "posljedica", npr. Morrison James Douglas zvani "Jim" je besmrtan 
Nama je vrijedan, s obzirom da nam je bitna samo njegova muzika. Osobama koje su zivjele uz njega, a zatim vise nisu mozda I nije bilo vrijedno. |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 23/02/2015 : 18:30:17
|
Sumnjam da je Jimu stalo do osoba "sa strane", a tko to od njegovih bližnjih nije shvatil to je njegov problem bil. Jim je svijesno odabral stazu besmrtnih! Ali imaš i drugačijih primjera, npr. David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop i največi od svih Bob Dylan, koji su doživjeli fine godine uz svoje bližnje. |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 23/02/2015 : 18:34:48
|
quote: Originally posted by izivko
Slijedi nova runda mlačenja prazne slame u Minsku gdje bu bilo dogovreno novo primjere koje bu prekršeno i prije neg bu potpisano (:
Baš me zanima koliko misle tih primjera potpisati kad se zna da bu ionak svako prekršeno!? U Domovinskom ratu ih je bilo neki 30-tak ako ne i više, koliko bu ih u ovom?
Koliko god treba.
ma jok, neće putin dozvoliti da ga se uvuče u kojekavko balkansko nadrkavanje
a ni ukrajinci nisu nešto napaljeni na rat takvim žarom kakvim su balkanci bili
ne odazivaju se na mobilizaciju, dezertiraju...
moskva planira da demilitarizira ukrajinu do dnjepra. upravo se rusi spremaju obračunati , sa najeltnijom postrojbom kijevske hunte- pukovnijom azov, nakon što ih rusi zatuku,većina ukrosa na istoku će položiti oružje...
nezaboravimo da predsednik putin ima dozvolu dume da ruskom armijom može čuvati globalni mir i od opasnosti genocida sve zaraćene protivnike izvan teritorije RF...
rusija uspešno blokira svaki američki napad, nakon gruzije i ukrajine, ameriki ne preostaje ništa drugo nego da krene sa svim što ima preko poljske i baltika
a tu ih car čeka |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 23/02/2015 : 19:58:46
|
Sumnjam da je Jimu stalo do osoba "sa strane", a tko to od njegovih bližnjih nije shvatil to je njegov problem bil. Jim je svijesno odabral stazu besmrtnih! Ali imaš i drugačijih primjera, npr. David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop i največi od svih Bob Dylan, koji su doživjeli fine godine uz svoje bližnje.
Aj, odi tamo na onaj topic o drogama pa tamo veličaj droge i njihova "velika dostignuća"... Ovdje raspravljamo o vanjskoj politici i kriznim žarištima u svijetu. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13125 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47580 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/02/2015 : 20:24:57
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by izivko
Slijedi nova runda mlačenja prazne slame u Minsku gdje bu bilo dogovreno novo primjere koje bu prekršeno i prije neg bu potpisano (:
Baš me zanima koliko misle tih primjera potpisati kad se zna da bu ionak svako prekršeno!? U Domovinskom ratu ih je bilo neki 30-tak ako ne i više, koliko bu ih u ovom?
Koliko god treba.
ma jok, neće putin dozvoliti da ga se uvuče u kojekavko balkansko nadrkavanje
a ni ukrajinci nisu nešto napaljeni na rat takvim žarom kakvim su balkanci bili
ne odazivaju se na mobilizaciju, dezertiraju...
moskva planira da demilitarizira ukrajinu do dnjepra. upravo se rusi spremaju obračunati , sa najeltnijom postrojbom kijevske hunte- pukovnijom azov, nakon što ih rusi zatuku,većina ukrosa na istoku će položiti oružje...
nezaboravimo da predsednik putin ima dozvolu dume da ruskom armijom može čuvati globalni mir i od opasnosti genocida sve zaraćene protivnike izvan teritorije RF...
rusija uspešno blokira svaki američki napad, nakon gruzije i ukrajine, ameriki ne preostaje ništa drugo nego da krene sa svim što ima preko poljske i baltika
a tu ih car čeka

al moran priznat da imaš stvarnu bujnu maštu.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47580 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Topic  |