forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 01/03/2015 : 14:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
imaju snimke
https://www.youtube.com/watch?v=jqFdS332BQg#t=107

http://yournewswire.com/mikhail-gorbachev-assassination-of-boris-nemstov-is-a-false-flag/

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 01/03/2015 15:36:10
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2015 : 15:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS
janšu, recimo bez i jednog dokaza, na temelju labavih indica, spremio u zatvor..

Procitao si optuznicu i sudbu?
To je njegov tralalala odgovor. Ionako taj skot za nista nije kriv. Po njegovo.

Ali pustimo to. Pa koga zanimaju Slovenci.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 15:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
fotogalerija s mjesta ubojstva. Neke fotke su prekrasne, umjetničke, pa se isplati pogledati. Zbog njih se valjda isplati i umrijeti. Ne vjerujem da sam ikad vidjela ovakvo umjetničko djelo..prizor s mjesta ubojstva, fotogenično truplo, razglednica grada i fotke za National Geographic.. ne. Nikad prije vidjela. Pogledajte, prelijepo je ..

http://www.themoscowtimes.com/multimedia/photogalleries/boris-nemtsov-killed-in-moscow/5654.html

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 15:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Zbog ovih fotki, meni je sumnjiva Turistička Zajednica Moskve ako ne Ministarstvo turizma.. i fotograf mi je na listi sumnjivaca.. trebala mu je akcija da se proda..paparaci su svašta u stanju učiniti za dobru fotku. Sjetite se Lady Diane..neki su fotografi specijalizirani za smrt.
Mislim da je ubojica fotograf.

Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

358 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 01/03/2015 : 16:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Zbog ovih fotki, meni je sumnjiva Turistička Zajednica Moskve ako ne Ministarstvo turizma.. i fotograf mi je na listi sumnjivaca.. trebala mu je akcija da se proda..paparaci su svašta u stanju učiniti za dobru fotku. Sjetite se Lady Diane..neki su fotografi specijalizirani za smrt.

Hm.. ja glasam za batlera..
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 16:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

quote:

Hm.. ja glasam za batlera..

Malo teže..batler je uočljiv i kako opravdati njegovo pojavljivanje na sceni gdje ne paše..
fotografi su, s druge strane, prihvatljivi bilo gdje i u bilo koje vrijeme..i uvijek s opremom, koja tekođer nije ništa posebno, na fotografu.. optika..i tako te stvari.. batler može zatući tacnom? srebrnom, u rukavicama, da ne ostanu tragovi? staromodno za ovo doba.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 16:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
To je to. Mediji su ubili Nemcova.
Kako nema prijevoda moram popit vodku da bih brzo ruski naučila. Ali ne onu njemačku. Blady german! Oni sabotiraju rusiju i naučim slovenski. Moram promijeniti vodku brzo..od koje ću razumjeti ruski.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 01/03/2015 : 16:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
hehe ne smeju da udju Pa i šta če radit. Ali je ok i oni su u pravu teroristi
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/venecuela-zabranjuje-ulazak-georgeu-w-bushu

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/03/2015 : 17:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
vidim da većina još uvijek pogrešno čita misli putinove

to je zato što ga ne poznajete

boris berezovski svedočio je, kako su putinu u više navrata nudili milione mita, a on je sve to ladno odbijo

rusija pre svega

ovo se ubistvo nije moglo desiti bez putinova znanja, što neznači da je on naručio likvidaciju

da je htio mogao ga je spasiti- strpat u kućni pritvor

pustio ga je, neka se njegovi sponzori obračunjau sa njim

vi se tu kao nekaj čudite...

pukanić... zamjerio se vodećim udbašima- paf

sanader- počeo krast od svojih šefova- habsburgovCA

dobro je i pošoa, pošto su njegovog druga hajdera- ubili bez milosti

američka policija ubija crnce rasisističkom ideologijom i strahom vođena

putin se bar obračunava sA političkiM PROTIVNICIMA

ko to može dovoditi u pitanje obrambeni rat rusije

da se zapad pita ukrajina bi već davno bila razorena

no tu je premudri putin, koji vrši nepredvidljive i razarajuće poteze

osovina zla trpi strahovite udarce

pokušaj da masovnim protestima probaju destabilizirati moskovski režim

sasečen je u korenu

SLAVA NAŠEM VELIKOSLAVENSKOM VOŽDU

i

VRHOVNOM TOVARIŠU PUTINU

Edited by - KRAS on 01/03/2015 17:55:56
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2015 : 17:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Pogled prema Jarablusu na zapadnoj fronti (Kobani kanton), i YPG ofanziva: http://youtu.be/DL_MdSydRlw

ova dva sela su oslobođena: https://pbs.twimg.com/media/B_A1QbMW4AAoTbW.png:large

kod Til Hemisa: http://youtu.be/KIusskL-zRU

kod Til Temira - http://youtu.be/iW08sBKc8NA

Nefel ubijena kod Kobanija - http://youtu.be/en29spyw9Kw

kod Tikrita vec vise 1000 irackih vojnika, sprema se, sprema, bit ce bucno

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/03/2015 : 17:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

vidim da većina još uvijek pogrešno čita misli putinove

to je zato što ga ne poznajete

boris berezovski svedočio je, kako su putinu u više navrata nudili milione mita, a on je sve to ladno odbijo

rusija pre svega

ovo se ubistvo nije moglo desiti bez putinova znanja, što neznači da je on naručio likvidaciju

da je htio mogao ga je spasiti- strpat u kućni pritvor

pustio ga je, neka se njegovi sponzori obračunjau sa njim

vi se tu kao nekaj čudite...

pukanić... zamjerio se vodećim udbašima- paf

sanader- počeo krast od svojih šefova- habsburgovCA

dobro je i pošoa, pošto su njegovog druga hajdera- ubili bez milosti

američka policija ubija crnce rasisističkom ideologijom i strahom vođena

putin se bar obračunava sA političkiM PROTIVNICIMA

ko to može dovoditi u pitanje obrambeni rat rusije

da se zapad pita ukrajina bi već davno bila razorena

no tu je premudri putin, koji vrši nepredvidljive i razarajuće poteze

osovina zla trpi strahovite udarce

pokušaj da masovnim protestima probaju destabilizirati moskovski režim

sasečen je u korenu

SLAVA NAŠEM VELIKOSLAVENSKOM VOŽDU

i

VRHOVNOM TOVARIŠU PUTINU

Pa ja ću poludit, majke mi:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/03/2015 : 18:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
da se može nekog u rusiji odstraniti bez putinova znanja je iluzija

da je tako

ameri bi prvo snoudena oladili

dakle, nesumnjajte i manite se tih vaših prozapadnih naklapanja

Putin vlada situacijom

šta se zapravo desilo niko sem njega nemože u potpunosti znati

a on kaže

da će najoštirje kazniti zločince

jasno vam je šta sledi

iz ovog će putin stvoriti zaveru protiv rusije

i obračunati se izdajnicima unutar kremlja

tzv. šeste kolone

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/03/2015 : 18:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Slikano u Konzumu jučer. Evo, kupi i cugni malo:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 18:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
I ja bih rado tu marku vodke koju Kras pije, ali samo toliko, dovoljno da naučim ruski. Ne da poludim po ruski.

edit: ovo je pisano istovremeno kad i fotka vodke - ne nadovezuje se na gornji post već na Krasovo mentalno stanje i moju želju za vodkom koju pije da mi preporuči da naučim ruski.

Edited by - Just_Charlie on 01/03/2015 18:13:32
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2015 : 18:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

i jedna stara

i ozbiljne

Edited by - Poli on 01/03/2015 19:59:36
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/03/2015 : 18:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Jebenti Putina!

Ovdje oće Putingrad

http://www.themoscowtimes.com/article/516560.html

Sve se češće pitam - jel on to ima zlatnoga?"

stvarno sam mislila da je ovo šala.

Ornella Muti Gets Jail for Faking Sickness to Dine with Putin

http://www.themoscowtimes.com/arts_n_ideas/article/ornella-muti-gets-jail-for-faking-sickness-to-dine-with-putin/516542.html

nema zlatnog- ko da je to važno

ali ima MOĆ a to je neodoljivo za žene

a kaj se tiče putingrada, podržavam to inicijativu

putin je ideal za nas izgubljene u vremenu i prostoru

za nas koji smo samo okusili slast samoupravnogsocializma

a trpimo sirovikapitalizam

putin nam daje nadu, da se uz pomoć vladanja situacijom možemo i mi obični ljudi nadati pravdi. da nam se isplati ono što nam je u zadnjih 25 g. od marionetnih režima oteto uz sitnu proviziju

pravda za male ljude može samo da se izvrši siom

uz moćnu rusiju to bi se moglo ostvariti

putingrad je odlično zamišljen projekat

okupljanja štovAVAlaca lika i djela

pravednog imperatora većeg od cezara, napoleona i džingiskana zajedno

putin istoriju piše

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 18:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
KRAS, hajde mi preporuči vodku od koje si tako vudren.
Treba mi da brzo naučim ruski.
(Od one švapske naučila sam slovenski za jednu noć i jedan dan.)

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13134 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/03/2015 : 19:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ali si sigurno više naučila noću. Danju se slabo pamti

Have mercy
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/03/2015 : 19:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Kras rastura :)
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/03/2015 : 20:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by dsormaz1

http://www.jutarnji.hr/rusija-drzi-moldovu-na-oku/1302756/

http://www.jutarnji.hr/putin-planira-pohod-na-ukrajinu-jos-od-veljace-2014-/1302447/

"Vladimir Putin pokrenuo je plan pripajanja dijelova Ukrajine Rusiji prije više od 12 mjeseci, otkrivaju dokumenti koje je objavio ruski dnevni list Nova gazeta .
Putinov ured navodno je osmislio detaljan plan iskorištavanja proruskih snaga u Ukrajini kako bi se Rusiji pripojili Krim te dijelovi istočne Ukrajine – sve to dok je na vlasti još uvijek bio Viktor Janukovič."

Upravo sam to ustvrdio u ovom topicu još prošle godine, kad su počela sranja u Ukrajini.
Naime, svrgavanje Janukoviča bio je samo izgovor za pripajanje Krima i pokretanje rata na istoku Ukrajine, odavno su oni imali te namjere i planove. Samo su čekali povod.
Samo zaslijepljeni rusofili to ne žele vidjeti.

Ne, nego je riječ o kontraobavještajnom uspjehu ruskih službi koje su predvidjele režirani državni udar, pa su pripremljene protumjere, koje su bolne i za rusku stranu.

Kao da je Putin skače od sreće zbog pripojenja Krima. On zna da je takav potez izazvao antirusko raspoloženje, i, vjerojatno, gubitak Ukrajine kao eventualne saveznice.

Međutim, tko drži Sevastopolj, drži Crno more, i tu dileme nije bilo.

Razumno bi bilo, nakon postizanja dogovora o federalizaciji Ukrajine, da Ruska Federacija isplati Ukrajini odgovarajuću novčanu odštetu za Krim.

Bilo je za očekivati da ćeš ti naći neki izgovor za opravdavanje velikoruske imperijalističke osvajačke politike. Iznenadio bih se da si drugačije nastupio.
A ovo o plaćanju odštete za pripojenje Krima je cinizam ravan onom iz 1848., kad su SAD Meksiku isplatile odštetu za pripajanje Kalifornije, nakon što su ih prethodno temeljito porazili u ratu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/03/2015 : 20:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Nakon onog jutra "milf" kave s Književnom Groupie koja je skončala u Čehovljevom čaju,
Pavle i ja smo se razišli bez pozdrava i krenuli
svatko svojim stilom put vlastitih alkoholnih
putešestvija, bez riječi, bez dogovora..
On se u tijeku i nakon pijanstva javlja iz
mansarde u splitskoj marmontovoj,
dok mene s vodkom u
svom zagrljaju ljulja rusija.
Ovo nemo`š suhim zlatom platit.
Kad pisac, poput afrodite iz morske pjene,
zablista porođen iz alkohola.

edit: stisnula sam tekst u puno manjih redova jer
mi ide na jetrica mladjina ogromna
slikurina koja je rastegla stranicu
ko transsibirsku željeznicu.

Edited by - Just_Charlie on 01/03/2015 20:29:42
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/03/2015 : 20:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Dsormaze, previše si ukorijenjen u to 19. stoljeće, kao i jedan bivši general JNA i priučeni povjesničar. Tad su se carstva zaista nadmetala koje će površinom biti veće, a frustracije zbog pojedinih priželjkivanih teritorija bile su velike. Danas to nije baš tako, a pogotovo nije tako kad se radi o Rusiji, koja je ogromna, i ima problema s nenaseljenošću i onoga teritorija što ga je već imala. To što su balkanski operetni diktatori maštali o teritorijalnom proširenju 1990-ih ne znači da je i Putin budala, pa da zbog komadića zemlje za dulje vrijeme izgubi jednu veliku slavensku državu kao saveznika. Na Krimu nema ništa vrijednog - osim Sevastopolja koji je bitan za kontrolu Crnog mora. Možete se ti i Elvud ismijavati tome koliko hoćete, ali to je tako. Ja sam, npr., u osmom razredu osnovne škole morao učiti da je površina RH 89.000 km2, jer je počasni predsjednik NK Croatia inzistirao da se u površinu uračunava i teritorijalno more (što nitko u svijetu ne radi), e da bi Hrvatska bila veća. To su naši žalosni kompleksi, i ima ih svaka zemlja u našem susjedstvu, čak i Mađarska - ali ne možeš ih projicirati na teritorijalno najveću državu na svijetu.

Nije ukrajinska tragedija počela zbog ruske pohlepe za tuđim teritorijem, nego zbog bolesne težnje američkih neokonzervativnih jastrebova za kontrolom "od Lisabona do Vladivostoka", a za što će, ako će biti potrebno, prema najavama Zbigniewa Brzezinskog, i Rusku Federaciju rasparcelirati na dvadesetak država. Pri čemu je krajnji cilj pritiskanje Kine s dvije strane.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47604 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/03/2015 : 22:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Dsormaze, previše si ukorijenjen u to 19. stoljeće, kao i jedan bivši general JNA i priučeni povjesničar. Tad su se carstva zaista nadmetala koje će površinom biti veće, a frustracije zbog pojedinih priželjkivanih teritorija bile su velike. Danas to nije baš tako, a pogotovo nije tako kad se radi o Rusiji, koja je ogromna, i ima problema s nenaseljenošću i onoga teritorija što ga je već imala. To što su balkanski operetni diktatori maštali o teritorijalnom proširenju 1990-ih ne znači da je i Putin budala, pa da zbog komadića zemlje za dulje vrijeme izgubi jednu veliku slavensku državu kao saveznika. Na Krimu nema ništa vrijednog - osim Sevastopolja koji je bitan za kontrolu Crnog mora. Možete se ti i Elvud ismijavati tome koliko hoćete, ali to je tako. Ja sam, npr., u osmom razredu osnovne škole morao učiti da je površina RH 89.000 km2, jer je počasni predsjednik NK Croatia inzistirao da se u površinu uračunava i teritorijalno more (što nitko u svijetu ne radi), e da bi Hrvatska bila veća. To su naši žalosni kompleksi, i ima ih svaka zemlja u našem susjedstvu, čak i Mađarska - ali ne možeš ih projicirati na teritorijalno najveću državu na svijetu.

Nije ukrajinska tragedija počela zbog ruske pohlepe za tuđim teritorijem, nego zbog bolesne težnje američkih neokonzervativnih jastrebova za kontrolom "od Lisabona do Vladivostoka", a za što će, ako će biti potrebno, prema najavama Zbigniewa Brzezinskog, i Rusku Federaciju rasparcelirati na dvadesetak država. Pri čemu je krajnji cilj pritiskanje Kine s dvije strane.

ovo je ona valjda obavezna doza dnevnog smijanja.
fala valtere

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47604 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/03/2015 : 22:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Slikano u Konzumu jučer. Evo, kupi i cugni malo:))

ovu nisan prova.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 01/03/2015 : 22:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Edited by - Risar_69 on 01/03/2015 22:21:56
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.5 seconds. Snitz Forums 2000