forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 02/03/2015 : 19:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gerilac1

quote:
Originally posted by King Warrior

Pa vidis da nije brzi od geparda. Od prve do zadnje vinjete ga je sustigao, na kraju skace na Zagora...

Hmm.. da mi je znati ko je izvukao deblji kraj Ide mi pomalo na živce Zg neuništivost, brate daj da malo batina pokusa i on je "čovjek"

Nije Zagor čovek, on je duh sa sekirom, osnivač religije zagorizam i nauke zagorologija.

Edited by - sergej773 on 03/03/2015 18:10:37
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 03/03/2015 : 08:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa vidis da nije brzi od geparda. Od prve do zadnje vinjete ga je sustigao, na kraju skace na Zagora...

Hmm.. da mi je znati ko je izvukao deblji kraj Ide mi pomalo na živce Zg neuništivost, brate daj da malo batina pokusa i on je "čovjek"

pa Zagor je u dosta situacija popio batine. Mr No je najrealističniji u tome ali mislim da je Tex najgori (Blek je van kategorije)

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 03/03/2015 : 09:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vknez

quote:

quote:

pa Zagor je u dosta situacija popio batine. Mr No je najrealističniji u tome ali mislim da je Tex najgori (Blek je van kategorije)

ma tanko je to sve, sto se tice neke realnosti Mr No je numero Uno... A to za Bleka se u potpunosti slazemo

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2015 : 16:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vknez

quote:

quote:

Slazem se! Zagor je dosta puta popio batine, jos od Krausa iz Crnih vukova, pa nindza iz Velike zavere, Supermajk...

Mister No jeste najrealisticniji zato mi je i vrlo drag. On najvise deluje kao pravi covek od svih Bonellijevih junaka, tip koji bi mogao da ti bude dobar ortak u pravom zivotu.

Texa sa pola metra ne moze da pogodi metak.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/03/2015 : 16:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going
Texa sa pola metra ne moze da pogodi metak.

Kada u njega pucaju loši strijelci kao onaj Coffin iz prve epizode.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/03/2015 : 17:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slazem se! Zagor je dosta puta popio batine, jos od Krausa iz Crnih vukova, pa nindza iz Velike zavere, Supermajk...

je baš
u 700 epizoda je par puta popio batine, i to uglavnom na prijevaru (s leđa napad, više njih, pijesak/voda u lice itd) a u svakoj epizodi uđe 5 puta u konflikte
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 03/03/2015 : 18:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Burattini je sam izjavio da bi volio da vrati Supermikea na scenu - sada je samo pitanje koliko će ovdje da dobije Zagor batina? Ili će i ova priča da ispadne Supermike i Zagor u duetu protiv zavjere i nestalih vozova...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/03/2015 : 19:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

je baš
u 700 epizoda je par puta popio batine, i to uglavnom na prijevaru (s leđa napad, više njih, pijesak/voda u lice itd) a u svakoj epizodi uđe 5 puta u konflikte

Popio je nekoliko puta batine 1:1, od obicnih ljudi, bez trikova.
Skoro svaku grupnu tucnjavu izgubi.
Prestavljen je od samog pocetka kao heroj, covjek koji je izuzetno snazan, sposoban i okretan.
Glupo bi bilo da ga kao takvog u svakoj drugoj epizodi neko posteno premlati. Jake i sposobne ljude je tesko pobijediti u tuci, to znamo iz realnog zivota.
Tako gleedano, po mom misljenju, to je sasvim ok.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 03/03/2015 : 19:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Sječam se scene iz "Pobunjenici iz Loussiane" kada se oko njega okupi skupina zavjernika iz Francuske pa ga počnu udarati šakama. To je već realno gledano bilo u redu, jer ih je bilo 10 na 1, a pogotovo kada uzmemo onda dva velika crnca. Međutim, u scenama kada pobjedi krokodila pa kada kasnije sredi ona dva crnca (koji su ga par listova prije toga odalamili ko iz šale) i kada vidimo da ih tada nije uspio da sredi i da ih je tek sada sredio... Ma sigurno se u Zagiju napunilu bijesa pa odalamio bagru - a kada huja uhvati čovjeka, džabe tebi i mišići i sve ;)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/03/2015 : 20:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam sve SD/ludense pa se, osim supermarka, ne mogu sjetiti niti jednog drugog
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 03/03/2015 : 20:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 03/03/2015 : 20:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

iskreno, ni ja

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/03/2015 : 20:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I zapovjednik Crnih Vukova Kraus je pobijedio Zagora u poštenom dvoboju ali to je bilo u prastaroj epizodi Nasilje u Darkwoodu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 03/03/2015 : 20:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Zaboravili ste na epizodu "Alkehemičarove žrtve" gdje Robert Gray sa svojim čeličnim šakama izudara Zagora pred cijelim plemenom... A nije samo dobio batine u prvom pojavljivanju, nego je i u "Napuštenom rudniku" dobio batine prvo kada ga je zaslijepio pa onda omamio i zatim nekoliko udaraca nogom i još nekoliko udaraca u "Bez milosti" kada ga Gray ako se dobro sječam udario par puta u stolici... Vau, ovo je bilo prilično krvava i nasilna epizoda koje rado viđam u serijalu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/03/2015 : 20:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

e jbg. Pa procitaj ispocetka sve epizode jos jednom, neces dugo cekati na prvi poraz.
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 04/03/2015 : 00:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je baš

potpisujem, uvijek isti šablon

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/03/2015 : 00:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

je baš

potpisujem, uvijek isti šablon

Potpis.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 04/03/2015 : 15:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
160

Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 04/03/2015 : 16:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
161, 162

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 04/03/2015 : 17:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Obline Marie u boji hehe.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 04/03/2015 : 19:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Obline Marie u boji hehe.

Ovaj komentar sam od Tutte ocekivao

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 04/03/2015 : 20:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Samo mogu da zavidim Italijanima. A dodje li Libelus do Nestalog istrazivaca, imacete definitivno jednog vise za bitku oko malog broja stampanih primjeraka. Mada, ocekujem da ce nostalgicari odustati cim se objavi kapetanova tajna, opste je poznato da su jedine dobre epizode izasle u ZS.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/03/2015 : 20:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Uh, seksi Marie! Podsjeca me na ovu -

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/03/2015 : 20:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Uh, seksi Marie! Podsjeca me na ovu -

Nije slucajnost! Naomi i jeste posluzila kao uzor. ;)
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 04/03/2015 : 20:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
Kod italijana, novi broj izlazi svakog četvrtka, ima oko 270 stranica i uključuje otprilike 2 i po Zg epizode, košta samo 6,90 Eura.

Hvala ti LL

Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.48 seconds. Snitz Forums 2000