Došlo je vrijeme da izvučemo dobitnike u nagradnoj igri Oscar 2014. Kao što znate iz dosadašnje prakse, neke domaće izdavačke kuće nagrađuju najsretnije članove www.stripovi.com koji su sudjelovali u našem izboru za strip godine.
Ove godine je sudjelovalo 504 člana, za koje smo pripremili ukupno 28 nagrada koje doniraju izdavačke kuće Darkwood, Fibra, Lavirint i Phoenix press.
Izvlačenje se vrši tako da članovi foruma na ovom topicu napišu jedan broj između 1 i 503. Molimo članove koji budu slali parove da paze da brojevi ne bude već izabrani (tj. da ih netko prije njih nije već poslao). Trebamo ukupno 28 brojeva.
Redoslijed članova i nagrada je poznat samo meni i nalazi se u ovoj tablici www.stripovi.com/temp/Oscar2014.rar i zaštićen je passwordom. Kad izvlačenje završi, objavit ću password, da se svi uvjere u regularnost izvlačenja.
Hvala svima na sudjelovanju i sretno! ---------------------------------------------------------
Rezultati izvlačenja:
Lavirint Poklon paket tutto maxim
Lavirint Poklon paket dessa
Lavirint Poklon paket krem
Lavirint Poklon paket danielp
Lavirint Poklon paket gorstak2010
Phoenix Press Ja sam legija Sondar
Phoenix Press Asgard night
Phoenix Press Saguaro 1 bitola
Fibra Američki kinez bvagner3
Fibra Aya 1 Tutta
Fibra Kriminal 3 vjeko023
Fibra SOS Sreća zare80
Fibra Ljepotica marinrover
Fibra Vratašca gospodina Lopeza johnhartson
Fibra Spomenar mog oca Pterodaktil
Fibra Hicksville petarStripovi10
Fibra Silas Corey 1 dombac
Fibra 5 je savršen broj vlada035
Darkwood Album po želji kapetan
Darkwood Album po želji BS
Darkwood Album po želji Beva
Darkwood Album po želji zolbert
Darkwood Album po želji john connor
Darkwood Album po želji DrB
Darkwood Album po želji Gil-galad
Darkwood Album po želji ma
Darkwood Album po želji axle munshine
Darkwood Album po želji IGMAN2
Darkwood je zamolio da nagrađeni ne zloupotrebljavaju njihovu dobru volju nego izaberu stripove koji im trebaju za vlastitu kolekciju, a ne za prodaju. Molio bih nagrađene da se jave predstavnicima izdavačkih kuća kako bi se dogovorili oko primopredaje nagrada.