Bome listam stranice topica i vidim da su se stvari koje ja ovdje stavljam već itekako znale stavljati i preslušavati od strane forumaša, što mi je jako drago...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Bome listam stranice topica i vidim da su se stvari koje ja ovdje stavljam već itekako znale stavljati i preslušavati od strane forumaša, što mi je jako drago...
Cool je to osjecaj
Ovo me pere veceras..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Bijasmo besprijekorni luđaci, razmišljam o sebi u nama dok ovo slušam.. vladali crvenom pustinjom i bijelim pijeskom što je curio kroz prste vremena, riječima..smijali se smrti i plakali nad životom, izmišljali čaše i opijeni trenutnom situacijom u njima pišali po meridijanima, nogom šutirali paralele .. mrzili su nas zajedno, voljeli pojedinačno, najviše odvojeno, pobijeđeno, što smo uvijek umjeli biti, svakom po želji i zasluzi. Bili smo dan, bili smo noć, nikad zora, što spaja dva svijeta prije svitanja, na obalama Crvenog mora .. Hold on..generacijo moja.
Prepun onih finih emotivnih okuka i krivina, divan hommage radio stvarima tamo sredinom 70-tih, mogao bi ga slusati od ponovo do opet a da nebi ni krenuo ni stao
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde