Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/03/2015 : 11:19:03
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by Dranki
U Jemenu se ne vodi rat koliko znam.
U Jemenu se itekako ratuje.
pa da,kolju se sve u 16. stavljali smo na topic izvještaje al izgleda da neki čitaju samo o Rusiji  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 05/03/2015 : 11:44:02
|
Nebitno je li Rusija ili neko drugi, kad Amerikanci bombarduju svatove po Afganistanu onda je to kolateralna steta, kad ubijaju ljude po Jemenu za koje su oni odredili da predstavljaju pretnju za USA, i pri tom ubiju ko zna koliko neduznih civila, a pri tome im je nebitno da li gadjaju pri jasno vidljivosti ili magli, onda je to kolateralna steta i mediji se umire. A kad Rusi okrznu neciji vazdusni prostor onda je to svjetski skandal i "provokacija". Vazi.
Amerika nije u ratu sa Jemenom, o tome sam govorio. A i trenutni sukobi u Jemenu ne znace da Amerikanci smiju brze-bolje izbombardovati sto nisu smjeli prije zbog javnosti. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 05/03/2015 11:47:56 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
Posted - 05/03/2015 : 11:47:46
|
Dranki ne lupetaj bezveze. kad se rusi i nato provociraju to je sasvim druga stvar. Irska je neutralna.kapiš? |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 05/03/2015 : 11:48:02
|
aha, rjesen misterij, bili su pijani plus na visini, valjda su mislili da su vec iznad Vladivostoka
steta da ih nisu stavili na alkotest (samo sto bi vjerojatno ostetili napravu promilima)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
Posted - 05/03/2015 : 11:48:38
|
quote: Originally posted by Poli
aha, rjesen misterij, bili su pijani plus na visini, valjda su mislili da su vec iznad Vladivostoka
steta da ih nisu stavili na alkotest (samo sto bi vjerojatno ostetili napravu promilima)
   |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
Posted - 05/03/2015 : 11:56:44
|
Kapiram, Rusija hoce rat sa neutralnom Irskom pa ih provocira, iduci put ce vjerovatno bombardovati Dublin.
šta oče il neče nije ni bitno.nemaju šta letit iznad države koja je neutralna. al vidin tebi je to normalno . |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Posted - 05/03/2015 : 12:02:50
|
Ruski bombarder je u stvari stajao na mjestu, nije kriv sto se Zemlja okrece pa se nehoticno nasao iznad Irske, kriva je Irska sto je uletila u vazdusni prostor aviona. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 05/03/2015 12:03:32 |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/03/2015 : 12:14:50
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dsormaz1
U Jemenu se ne vodi rat koliko znam.
U Jemenu se itekako ratuje.
pa da,kolju se sve u 16. stavljali smo na topic izvještaje al izgleda da neki čitaju samo o Rusiji 
Ma nemam ja ništa protiv, nek' stavlja slike pešmergi preko cijele stranice. Ono što je malkice iritantno je emocionalna nabijenost tih postova ("pacovi", "govna" i sl.). A ISIL nit jeo nit mirisao. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/03/2015 : 12:35:50
|
quote: Originally posted by VALTER
quote: Originally posted by KRAS
daj da ga prijavimo na ministartvo što truje djecu
Pa da poslije priča okolo da se njemu, Dosadi, događa isto što i Sokratu.
dečkeci da vi kaj znate o tome ne bi skretali s teme 
..mamlaz se javlja na temu o Staljinu i njegovom odnosu prema drugim državama a nikad čul za Varšavski ustanak, kak mu se onda ono kaj ja napišem ne bu činilo kao tabula rasa. Kaj mu onda drugo i preostaje osim laprdanja i lažnog optuživanja? Samo me zanima jel on stvarno misli da svojim izjavama deskriditira druge/mene i uspješno prikriva svoje neznanje? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 05/03/2015 : 12:37:41
|
Ruski bombarder je u stvari stajao na mjestu, nije kriv sto se Zemlja okrece pa se nehoticno nasao iznad Irske, kriva je Irska sto je uletila u vazdusni prostor aviona.
ironičani si, ali Rusi otprilike na ovaj način i opravdavaju svoje postupke...a gore od toga je kaj im određeni dio ljudi u ovakva objašnjenja i povjeruje  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9958 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 05/03/2015 : 12:51:04
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by VALTER
quote: Originally posted by KRAS
daj da ga prijavimo na ministartvo što truje djecu
Pa da poslije priča okolo da se njemu, Dosadi, događa isto što i Sokratu.
dečkeci da vi kaj znate o tome ne bi skretali s teme 
..mamlaz se javlja na temu o Staljinu i njegovom odnosu prema drugim državama a nikad čul za Varšavski ustanak, kak mu se onda ono kaj ja napišem ne bu činilo kao tabula rasa. Kaj mu onda drugo i preostaje osim laprdanja i lažnog optuživanja? Samo me zanima jel on stvarno misli da svojim izjavama deskriditira druge/mene i uspješno prikriva svoje neznanje?
gdje sam ja to napisao da ne znam za to:) ja sam se smijao necemu drugome:) pogledaj malo postove, doktore:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
Posted - 05/03/2015 : 14:04:59
|
Ruski bombarder je u stvari stajao na mjestu, nije kriv sto se Zemlja okrece pa se nehoticno nasao iznad Irske, kriva je Irska sto je uletila u vazdusni prostor aviona.
odlično,a sad i dalje nastavi o tome kako su rusi super i uvik u pravu.  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 05/03/2015 : 14:23:52
|
Dranki ne lupetaj bezveze. kad se rusi i nato provociraju to je sasvim druga stvar. Irska je neutralna.kapiš?
Možda pilot stvarno bio pijan? Dobio zadatak da provocira Engleze, pa se sjebo. |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Posted - 05/03/2015 : 15:12:51
|
lwood, nisam ja rusofil nego sam protiv americkog imperijalizma koji je unesrecio previse zemalja i naroda, zato podrzavam svaku opoziciju Americi. Slucaj je htio da Rusi budu ta opozicija, dok istovremeno zastupaju svoje interese koje itekako smatram legitimnim. Licni razlozi ili sklonosti ne igraju nikakvu ulogu u formiranju mog stava. Zato me neces vidjeti da se svadjam ovdje sa nekim ili ga nazivam fasistom i ostalim imenima. Ne pada mi na pamet da rat u Ukrajini prenosim ovamo i postanem zrtva mentaliteta 90-ih. |
Edited by - Dranki on 05/03/2015 15:14:30 |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 05/03/2015 : 15:24:24
|
Meni je, recimo, naročito drago što je rasprava, barem u dijelu koji se odnosi na ukrajinsku krizu i uloge Rusije i SAD-a, na nivou. Što će reći da nema povišenih strasti i ružnih riječi niti kod nas koji smo neutralni i objektivni, niti kod onih koji su tvrdo zauzeli pozicije odvjetnika američkog imperijalizma. Tako treba! |
Edited by - VALTER on 05/03/2015 15:25:07 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts
Posted - 05/03/2015 : 15:39:26
|
lwood, nisam ja rusofil nego sam protiv americkog imperijalizma koji je unesrecio previse zemalja i naroda, zato podrzavam svaku opoziciju Americi. Slucaj je htio da Rusi budu ta opozicija, dok istovremeno zastupaju svoje interese koje itekako smatram legitimnim. Licni razlozi ili sklonosti ne igraju nikakvu ulogu u formiranju mog stava. Zato me neces vidjeti da se svadjam ovdje sa nekim ili ga nazivam fasistom i ostalim imenima. Ne pada mi na pamet da rat u Ukrajini prenosim ovamo i postanem zrtva mentaliteta 90-ih.
a misliš da je ruski imperijalizam bolji od američkog?  uostalom ono šta pokušavan reč je da je Irska neutralna država. ka šta su to Švicarska,Austrija,Kostarika itd.
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13142 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 05/03/2015 : 15:46:38
|
lwood, nisam ja rusofil nego sam protiv americkog imperijalizma koji je unesrecio previse zemalja i naroda, zato podrzavam svaku opoziciju Americi. Slucaj je htio da Rusi budu ta opozicija, dok istovremeno zastupaju svoje interese koje itekako smatram legitimnim. Licni razlozi ili sklonosti ne igraju nikakvu ulogu u formiranju mog stava. Zato me neces vidjeti da se svadjam ovdje sa nekim ili ga nazivam fasistom i ostalim imenima. Ne pada mi na pamet da rat u Ukrajini prenosim ovamo i postanem zrtva mentaliteta 90-ih.
a misliš da je ruski imperijalizam bolji od američkog?  uostalom ono šta pokušavan reč je da je Irska neutralna država. ka šta su to Švicarska,Austrija,Kostarika itd.
Misliš da je američki imperijalizam bolji od ruskog? Ja mislim da ne valja ni jedan ni drugi |
Have mercy |
 |
|
Topic  |
|