eh...ovaj čovek je (uz desetak drugih) definirao jednu čitavu generaciju. sad se baš uzdržavam, da ne zaplačem. Kolko veselja, mladalačke bezbrižnosti, tulumarenja uz Idole i druge YU bendove....
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
U beogradskom Domu omladine održan je Vladin ispraćaj. Kako reče Svetozar Cvetković, Vladin prijatelj i ravnatelj Ateljea 212, ono su bile najbolje godine njihovih života...
Sigurno svako od nas ima neke muzicare koje dozivljava kao rod najrodjeniji, koji kao da vibriraju na istoj frekfenciji kao i mi. Kod mene se to desava sa ovim ljudima: Jonathan Richman, Kim Deal, Colin Melloy, Bjork (ok, negde do Medula albuma), momci iz Calexica,Karl Hyde... I Vlada. I oval odlicni tekst sa b92 objasnjava upravo zasto se to desava. http://www.b92.net/kultura/moj_ugao.php?nav_category=556&yyyy=2015&mm=03&nav_id=965329