Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27024 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27024 Posts
Posted - 05/03/2015 : 23:04:27
|
quote: Originally posted by KOMIKO
"Prosvjednici neka se vrate u šator i nek ne izlaze!"
Pametno malo. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27024 Posts
Posted - 05/03/2015 : 23:05:06
|
quote: Originally posted by Deers
Zar nije bilo po nekoj statistici da je većina posjetitelja iz Srbije?
Postoje statistike i statistike. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/03/2015 : 23:07:08
|
ko bi reka da su švabe na 5. mistu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1955 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
Posted - 06/03/2015 : 00:18:46
|
quote: Originally posted by Josip2000
quote: Originally posted by velka031
Koji ovo kurac, daj piši latiničnim pismom da svi razumijemo.......ipak je ovo HR forum
Ćirilica je, odmah nakon glagoljice, drugo pismo koje su Hrvati povijesno prihvatili... A ti ju ne znaš
Rođo, vidi se koliko si povijesno obrazovan, ćirilicu hrvati NIKADA nisu prihvatili, ni na kakav način, a forum nije međunarodni nego hrvatski, s tim da su dobrodošle sve nacionalnosti.
Inače, slažem se sa xilrionom oko naslovnice, efektna, ostavlja dojam. |
Edited by - Tintilinic on 06/03/2015 00:22:09 |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 06/03/2015 : 00:43:18
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by tinton
Koliko znam, forum je medjunarodni.
Nije,hrvatski je.
Naravno da je forum markosov. A to sto nasi dobri narodi imaju tu lijepu naviku nacionalizovanja privatnih postignuca, o tome necemo. |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 06/03/2015 : 00:56:05
|
quote: Originally posted by Markos
Josipe, ovo je u prvom redu forum svih ljubitelja stripa. Svoju uskogrudnost, neobrazovanost i netoleranciju zadrži za sebe ili nađi neko drugo mjesto na kojem ćeš je izražavati.
Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2805 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 06/03/2015 : 01:18:56
|
Josipe, ovo je u prvom redu forum svih ljubitelja stripa. Svoju uskogrudnost, neobrazovanost i netoleranciju zadrži za sebe ili nađi neko drugo mjesto na kojem ćeš je izražavati.
Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari.
|
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 06/03/2015 : 03:11:34
|
Josipe, iz tako pogrešnog ugla sagledavaš stvari i dešavanja da im se, prosto, niti primaknuti ne možeš, a kamo li da ih kritikuješ.
Shvati: prosipaš talase idiotarija dobrom voljom nečijom;
dočim se ti na tu istu, dobru volju i adminov odgovor, posereš.
Neargumentovano, nedolično i neadekvatno.
Zašto bi to bilo ko trpeo? |
Piši propalo! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Posted - 06/03/2015 : 08:17:20
|
Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari.
Pripisat ću ovaj bezobrazluk tvojoj mladosti i neću te kazniti zbog njega ali zapamti da ti takvo ponašanje i stavovi neće donijeti dobro u životu. Što ćeš. uostalom, uvidjeti i ovdje nastaviš li se ponašati ovako. |
Trouble will find me |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KOMIKO
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21263 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Posted - 06/03/2015 : 10:55:25
|
quote: Originally posted by KOMIKO
Koliko ja pamtim na forumu se uredno pisalo i na engleskom, slovenačkom, makedonskom, čini mi se da se sećam i mađarskog, bugarskog, italijanskog... Kakav je čovek kom smeta srpska ćirilica? Najbolje da se takvi sami zamisle i pogledaju dobro u sopstvenu dušu. Ako se usuđuju.
A pravi se javio. Uostalom, 5 godina je davna istorija. U dvije godine se sve promijenilo, zar ne?
Ti si samo druga strana iste medalje, namjerno i podlo nadolijevaš ulje na vatru. |
Trouble will find me |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21263 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 06/03/2015 : 11:33:31
|
Ipak će ovo biti pravi Snežni samit stripadžija Srbije! Ja ću verovatno doći sa još par prijatelja; dolazi li još ko?
off:
quote: Originally posted by manhunter
Opet opomena, vratite se na on-topic i ne hranite trolove forumske.
I gazdu su počeo da opominješ?? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 06/03/2015 11:34:36 |
|
|
KOMIKO
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
Posted - 06/03/2015 : 11:42:24
|
quote: Originally posted by Markos A pravi se javio. Uostalom, 5 godina je davna istorija. U dvije godine se sve promijenilo, zar ne?
Ti si samo druga strana iste medalje, namjerno i podlo nadolijevaš ulje na vatru.
Moj subjektivni osećaj je bio da se zaista u poslednjih 2 godine sve promenilo, izgledalo mi je da je forum, ne samo ovaj, kao platforma, praktično zamro. Drago mi je da nije, i da i dalje dobro stoji. Ovo da sam druga strana medalje, iako netačno, shvatiću kao kompliment da nisam dvoličan. Što mi je s jedne strane drago, a s druge se nadam da ću time pomoći smirivanju nemile situacije.
Lep provod svima na "Снежном Самиту Стрипаџија Србије", ja nažalost radim pa ne mogu da dođem. |
www.komiko.rs www.zlatnodoba.com info@komiko.rs |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 06/03/2015 : 12:04:47
|
Pazi ovo, kad Markos kaže meni da sam uskogrudan, bezobrazan i netolerantan to je okej, ali kad ja isto njemu kažem ja sam bezobrazan! LOL! Jel samo ja tu vidim licemjerstvo? Ovo zaslužuje jedno veliko HA HA HA |
|
|
Svet stripa
Junior Member
Serbia
332 Posts
Member since 04/07/2012 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 06/03/2015 : 12:46:16
|
Kao nekome iz Srbije i meni smeta toliko insistiranje na cirilicnom pismu na forumu gde se u napred zna da ga ne razumeju svi, pogotovo mladji citaoci i forumasi. Jos vise mi smeta primitivizam nekih nasih politicara koji insistiraju na tome da sve table u gradovima Srbije budu ispisane cirilicom. Voleo bih da ti koji se za to zalazu posete Grcku ili Izrael i da na celom putovanju ne zateknu nijedno latinicno slovo niti natpise na engleskom jeziku, pa neka se snalaze desifrujuci grcki alfabet i izraelske hijeroglife. |
Edited by - Cuvam starudije on 06/03/2015 12:48:37 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/03/2015 : 14:03:26
|
I onda se cudim zasto se lome cirilicne table po Vukovaru. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
Topic |
|