forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 #СнежниСамитСтрипаџијаСрбије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/03/2015 : 22:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Istina, ja sam dramatično oćelavio;(

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27024 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/03/2015 : 23:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Koliko znam, forum je medjunarodni.

Nije,hrvatski je.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27024 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/03/2015 : 23:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KOMIKO

"Prosvjednici neka se vrate u šator i nek ne izlaze!"

Pametno malo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27024 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/03/2015 : 23:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Zar nije bilo po nekoj statistici da je većina posjetitelja iz Srbije?

Postoje statistike i statistike.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47310 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/03/2015 : 23:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ko bi reka da su švabe na 5. mistu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/03/2015 : 23:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
A vidi tek Bosanaca. Ja sam mislio da samo Ibrahimović odande piše.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 06/03/2015 : 00:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:
Originally posted by velka031

quote:

Koji ovo kurac, daj piši latiničnim pismom da svi razumijemo.......ipak je ovo HR forum

Ćirilica je, odmah nakon glagoljice, drugo pismo koje su Hrvati povijesno prihvatili... A ti ju ne znaš

Rođo, vidi se koliko si povijesno obrazovan, ćirilicu hrvati NIKADA nisu prihvatili, ni na kakav način, a forum nije međunarodni nego hrvatski, s tim da su dobrodošle sve nacionalnosti.

Inače, slažem se sa xilrionom oko naslovnice, efektna, ostavlja dojam.

Edited by - Tintilinic on 06/03/2015 00:22:09
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 06/03/2015 : 00:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by tinton

Koliko znam, forum je medjunarodni.

Nije,hrvatski je.

Naravno da je forum markosov. A to sto nasi dobri narodi imaju tu lijepu naviku nacionalizovanja privatnih postignuca, o tome necemo.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/03/2015 : 00:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Josipe, ovo je u prvom redu forum svih ljubitelja stripa. Svoju uskogrudnost, neobrazovanost i netoleranciju zadrži za sebe ili nađi neko drugo mjesto na kojem ćeš je izražavati.

Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2805 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 06/03/2015 : 01:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Josipe, ovo je u prvom redu forum svih ljubitelja stripa. Svoju uskogrudnost, neobrazovanost i netoleranciju zadrži za sebe ili nađi neko drugo mjesto na kojem ćeš je izražavati.

Kakvu uskogrudnost? Pa zar nije prije svega hrvatski forum? Pusti sad neke kvazi-fore "ovo je forum svih ljubitelja stripa". A ćirilica nikada nije niti će ikada biti hrvatska, ponavljam nikada, pokušavana je biti nametnuta od strane agresora no neuspješno. Kakvu netoleranciju? Tko će sad banovati eto Markosa što je mene izvrjeđao? Možda uprava vodovoda Markose to što si ti možda neobrazovan i netolerantan ne znači da se možeš razbacivati tim istim pridjevima i prema ostalima. Ako je ovo forum svih ljubitelja stripa onda bi autor ovih i sličnih tema trebao pisati pismom koji ćemo svi razumjeti a ne samo jugonostalgičari.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 06/03/2015 : 03:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Josipe, iz tako pogrešnog ugla sagledavaš stvari i dešavanja da im se, prosto, niti primaknuti ne možeš, a kamo li da ih kritikuješ.

Shvati: prosipaš talase idiotarija dobrom voljom nečijom;

dočim se ti na tu istu, dobru volju i adminov odgovor, posereš.

Neargumentovano, nedolično i neadekvatno.

Zašto bi to bilo ko trpeo?

Piši propalo!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/03/2015 : 07:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Josipe povijest je nešto duža od sto godina, znaš.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/03/2015 : 08:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pripisat ću ovaj bezobrazluk tvojoj mladosti i neću te kazniti zbog njega ali zapamti da ti takvo ponašanje i stavovi neće donijeti dobro u životu. Što ćeš. uostalom, uvidjeti i ovdje nastaviš li se ponašati ovako.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/03/2015 : 08:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ko bi reka da su švabe na 5. mistu

Uletio Tutta.

I povozio Makedonce.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 06/03/2015 : 09:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja pamtim na forumu se uredno pisalo i na engleskom, slovenačkom, makedonskom, čini mi se da se sećam i mađarskog, bugarskog, italijanskog...
Kakav je čovek kom smeta srpska ćirilica? Najbolje da se takvi sami zamisle i pogledaju dobro u sopstvenu dušu.
Ako se usuđuju.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21263 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/03/2015 : 10:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koji ovo kurac, daj piši latiničnim pismom da svi razumijemo.......ipak je ovo HR forum

a ovo ti nije smetalo:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45750&whichpage=1 ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/03/2015 : 10:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KOMIKO

Koliko ja pamtim na forumu se uredno pisalo i na engleskom, slovenačkom, makedonskom, čini mi se da se sećam i mađarskog, bugarskog, italijanskog...
Kakav je čovek kom smeta srpska ćirilica? Najbolje da se takvi sami zamisle i pogledaju dobro u sopstvenu dušu.
Ako se usuđuju.

A pravi se javio. Uostalom, 5 godina je davna istorija. U dvije godine se sve promijenilo, zar ne?

Ti si samo druga strana iste medalje, namjerno i podlo nadolijevaš ulje na vatru.

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2015 : 10:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Opet opomena, vratite se na on-topic i ne hranite trolove forumske.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21263 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/03/2015 : 11:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ipak će ovo biti pravi Snežni samit stripadžija Srbije!
Ja ću verovatno doći sa još par prijatelja; dolazi li još ko?

off:
quote:
Originally posted by manhunter

Opet opomena, vratite se na on-topic i ne hranite trolove forumske.

I gazdu su počeo da opominješ??

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 06/03/2015 11:34:36
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 06/03/2015 : 11:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
quote:
A pravi se javio. Uostalom, 5 godina je davna istorija. U dvije godine se sve promijenilo, zar ne?

Ti si samo druga strana iste medalje, namjerno i podlo nadolijevaš ulje na vatru.

Moj subjektivni osećaj je bio da se zaista u poslednjih 2 godine sve promenilo, izgledalo mi je da je forum, ne samo ovaj, kao platforma, praktično zamro.
Drago mi je da nije, i da i dalje dobro stoji.
Ovo da sam druga strana medalje, iako netačno, shvatiću kao kompliment da nisam dvoličan. Što mi je s jedne strane drago, a s druge se nadam da ću time pomoći smirivanju nemile situacije.

Lep provod svima na "Снежном Самиту Стрипаџија Србије", ja nažalost radim pa ne mogu da dođem.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/03/2015 : 12:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Pazi ovo, kad Markos kaže meni da sam uskogrudan, bezobrazan i netolerantan to je okej, ali kad ja isto njemu kažem ja sam bezobrazan! LOL! Jel samo ja tu vidim licemjerstvo? Ovo zaslužuje jedno veliko HA HA HA
Go to Top of Page

Svet stripa
Junior Member

Serbia
332 Posts

Member since 04/07/2012

Posted - 06/03/2015 : 12:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Svet stripa's Homepage  Send Svet stripa a Private Message  Reply with Quote
Како је било 2012. године погледајте овде:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41331

А и овогодишња добра припрема није изостала

Upravo tako! Leto počinje kada mi kažemo
‪#‎СнежниСамитСтрипаџијаСрбије‬

U subotu će nam svoj rad na polju stripa i ilustracije predstaviti Mijat Mijatović!

http://www.mijatmijatovic.com/biografija.html

Из Македоније на самит долази Златко Крстевски који ће представити удружење Визант из Прилепа!

www.svetstripa.org.rs - facebook - twitter - instagram - you tube

Edited by - Svet stripa on 06/03/2015 14:22:39
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1928 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 06/03/2015 : 12:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Kao nekome iz Srbije i meni smeta toliko insistiranje na cirilicnom pismu na forumu gde se u napred zna da ga ne razumeju svi, pogotovo mladji citaoci i forumasi.
Jos vise mi smeta primitivizam nekih nasih politicara koji insistiraju na tome da sve table u gradovima Srbije budu ispisane cirilicom. Voleo bih da ti koji se za to zalazu posete Grcku ili Izrael i da na celom putovanju ne zateknu nijedno latinicno slovo niti natpise na engleskom jeziku, pa neka se snalaze desifrujuci grcki alfabet i izraelske hijeroglife.

Edited by - Cuvam starudije on 06/03/2015 12:48:37
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/03/2015 : 14:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I onda se cudim zasto se lome cirilicne table po Vukovaru.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1928 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 06/03/2015 : 14:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Lome ih upravo isti onakvi kakvi se kod nas "bore" za cirilicu i namecu je kao jedino pismo.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000