Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13143 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 06/03/2015 : 11:20:37
|
@ Dranki
Čovjek je genijalan. Na kakav je samo način ismijao američku imperijalističku politiku počevši od Irana, koji je najprije bio brana od komunizma pa postao neprijatelj poslije iranske revolucije, od prijatelja Saddama koji je na nagovor USA napao Iran pa do diktatora Saddama...
Evo par bisera:
- Nova NATO doktrina 90-tih godina: Nato vojnici mogu djelovati i izvan granica saveza ako je ugrožena njihova (američka) opskrba resursima. U prijevodu: Mi ne štitimo više samo ono što je naše nego mi štitimo i ono što bi željeli da bude naše. - U Zaljevu Amerikanci štite svoju naftu. Istom logikom bi Saddam mogao u Njemačkoj štititi svoje benzinske crpke - Amerikanci imaju daleko najpametnije oružje. Oni mogu tjednima kirurški precizno sa 5 km visine bacati bombe okolo a da ne pogađaju civilno stanovništvo. Dobro, tu i tamo ako neka bomba zaluta, tu se ne može ništa - Spektakularno je najvljena najveća tenkovska bitka svih vremena. Poginulo je 14 američkih vojnika. To nije tenkovska bitka. Više ljudi nastrada na autocesti A-61 pri magli. Godišnje više ljudi izgubi život na ulicama Chicaga nego što je poginulo američkih vojnika u Iraku. - To nije bio rat. To je bila kažnjenička akcija - Zamisli, pošalješ Tysona na trogodišnje dijete i kažeš mu: Hej, pazi, mali ima opasan direkt! - Gdje je nestalo svo to kemijsko oružje? Amerikanci su tražili mjesecima: Ništa! Ni jedna mala granatica. Putin je cinično rekao: Da sam ja Amerikanac, ja bih našao barem nešto.
Više drugi put... |
Have mercy |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 06/03/2015 : 11:42:58
|
Ne bi me cudilo da su ga Amerikanci vec stavili na listu terorista i da ga jednog dana usred Minhena pogodi raketa sa neke americke drone.
Dobra stvar kod kabaretista je sto ne moraju da se sluze diplomatskim rijecnikom niti daju pisljivu bobu na politicku korektnost, nego direktno obnazuju licemjerje Washingtona. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 06/03/2015 : 12:31:04
|
quote: Originally posted by KRAS
padate na jeftine elmudove provokacije
on je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da to radi. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33202 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
Posted - 06/03/2015 : 13:10:40
|
Ministry of Interior has declared that Iraqi armed forces have killed at least 80 ISIS gunmen in/around during the ongoing TikritOp.
Iraqi Army engineering units have cleared a large (5km) minefield in the al-'Alam area. Laid by ISIS to slow down Iraqi offensive.
Iraqi armed forces have recaptured several farms and a village near the Technical Institute in southeastern Tikrit.
Reports that Iraqi special forces & Shia paras assaulted & recaptured the Qadisiyah area of northern Tikrit. https://pbs.twimg.com/media/B_aB--oWwAAbIms.jpg
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13143 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 06/03/2015 : 14:25:01
|
Evo još malo od ovog ironičnog Nijemca. Teško je to sve prenijeti ovako riječima, tu njegovu ironiju, čovjek jednostavno mora razumijeti taj jezik da bi u potpunusti shvatio tu zajebanciju.
Afganistan
- Rusi su zauzeli Afganistan. I onda je Amerika rekla: Rusi moraju van. I onda su našli jednog simpatičnog mladića: Osamu Bin Ladena! Rekli su ti si naš čovjek. Amerikanci su stvorili mudžahedine. Mamili su mlade ljude u arapskim zemljama, 100.000 boraca, naoružali ih, obučavali ih dijelom i u svojim kampovima, financirali i poslali u Afganistan da se bore protiv zlih Rusa. 10 godina je trajao rat. Osama je protjerao Ruse. Amerikanci su rekli: Super Job! Doduše zemlja vam je u kurcu ali na koncu konca u pitanju je vaša zemlja. Afganistanci su ostavljeni u govnima. Svaki dan je od mina ginulo 10 civila, 3650 godišnje. Koga je briga? A kad se desio WTC i 3000 mrtvih Amerikanaca: "Taj dan je promijenio svijet! Ništa više neće biti kao prije!"
- U Ruandi je poginulo 1.500.000 ljudi! Hutu ili Tuci? Tko će to sada znat! Iz samo jednog razloga: UNO je povukao Plave kacige na američki zahtjev. U Ruandi nije bilo nafte niti drugog bogatstva. - Ne možemo porediti 1,5 milijuna u Ruandi i 3000 Amerikanaca, barem ne kvalitativno.
- U Južnoj Africi svake godine umire milijun ljudi od AIDS-a. Lijekovi postoje da bi se ti ljudi održavali na životu. Ali Južnoafrikanci si ih ne mogu priuštiti jer su skupi. Onda južnoafrička vlada kaže, pa mi ćemo ih sami proizvoditi. Samo nam treba licenca i dozvola. Onda je G.W.Bush rekao, vjerovatno u ime onih kompanija koje su mu kupile mandat, da mu je jako žao ali da to stoji u suprotnosti sa principima slobodne trgovine i gospodarstva. |
Have mercy |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47612 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2015 : 14:32:53
|
quote: Originally posted by izivko
@ Dranki
Čovjek je genijalan. Na kakav je samo način ismijao američku imperijalističku politiku počevši od Irana, koji je najprije bio brana od komunizma pa postao neprijatelj poslije iranske revolucije, od prijatelja Saddama koji je na nagovor USA napao Iran pa do diktatora Saddama...
Evo par bisera:
- Nova NATO doktrina 90-tih godina: Nato vojnici mogu djelovati i izvan granica saveza ako je ugrožena njihova (američka) opskrba resursima. U prijevodu: Mi ne štitimo više samo ono što je naše nego mi štitimo i ono što bi željeli da bude naše. - U Zaljevu Amerikanci štite svoju naftu. Istom logikom bi Saddam mogao u Njemačkoj štititi svoje benzinske crpke - Amerikanci imaju daleko najpametnije oružje. Oni mogu tjednima kirurški precizno sa 5 km visine bacati bombe okolo a da ne pogađaju civilno stanovništvo. Dobro, tu i tamo ako neka bomba zaluta, tu se ne može ništa - Spektakularno je najvljena najveća tenkovska bitka svih vremena. Poginulo je 14 američkih vojnika. To nije tenkovska bitka. Više ljudi nastrada na autocesti A-61 pri magli. Godišnje više ljudi izgubi život na ulicama Chicaga nego što je poginulo američkih vojnika u Iraku. - To nije bio rat. To je bila kažnjenička akcija - Zamisli, pošalješ Tysona na trogodišnje dijete i kažeš mu: Hej, pazi, mali ima opasan direkt! - Gdje je nestalo svo to kemijsko oružje? Amerikanci su tražili mjesecima: Ništa! Ni jedna mala granatica. Putin je cinično rekao: Da sam ja Amerikanac, ja bih našao barem nešto.
Više drugi put...
Homeini je posta neprijatelj i komunista i usa. dobro je zajeba i jedne i druge. komuniste i slične skupine je odlično iskoristia da se riješi amera a kad mu više nisu bili potrebni završili su i oni na groblju. Saddama su podržavali i sssr i usa jerbo je i jednima i drugima odgovara taj rat. možda čak i više sssr-u nego usa. usput, i bivša jna je prodavala oružje.i to na obe strane.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 06/03/2015 : 17:28:22
|
Harkiv:

Dvije eksplozije danas u Harkivu. Jedna oko 12 h, a jedna u 14 i 22. Srećom bez poginulih, samo dvoje ozlijeđeni. |
Edited by - Kruger on 06/03/2015 17:30:46 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 06/03/2015 : 21:13:11
|
quote: Originally posted by Poli
aha, rjesen misterij, bili su pijani plus na visini, valjda su mislili da su vec iznad Vladivostoka
steta da ih nisu stavili na alkotest (samo sto bi vjerojatno ostetili napravu promilima)
kaže neko ko je pripadnik najvećih i najžeščih pijanaca na svijetu
slovenaca i slovenki
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 06/03/2015 : 21:25:14
|
ako pogledamo crnu kroniku u sloveniji....
pijan slovenac zatuko pijanog komšiju sjekirom
slovenac u alkoholisanom stanju izbo nožem oca i majku
napio se slovenac pa ženu pred djecom zaklao pa vozio u auto
pijani maloljetni slovenci ubili svog isto ako pijanog druga pa ga bacili u dravu
napio se slovenac pa zapalio vlastito imanje...
slovenac sa tri promila u krvi na autocesti pobio četri studetna vozio u kontra smjeru na AC
200 000 registrovanih alkoholičara...
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
Posted - 06/03/2015 : 21:38:19
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by Poli
aha, rjesen misterij, bili su pijani plus na visini, valjda su mislili da su vec iznad Vladivostoka
steta da ih nisu stavili na alkotest (samo sto bi vjerojatno ostetili napravu promilima)
kaže neko ko je pripadnik najvećih i najžeščih pijanaca na svijetu
slovenaca i slovenki
Slovenci bolji od brace Rusa!? 

Slovenci jesu iskompleksirani i dosta ih je primitivaca i pijanica, ali ipak generalisati .... plus, zasto mislis, da sam ja Slovenac? Nisam pio vec 13 godina. 
P.S. Ne pijem, ne pusim, imam kao neku bradicu i dugu kosu ... boga ti, mogli bi me vrebati oni sa planete majmuna! 
Ali dobro je, slusam instrumentale i ne vjerujem u te njihove bajke. Ima nade. 
|
|
Edited by - Poli on 06/03/2015 21:52:18 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
Posted - 06/03/2015 : 21:50:00
|

jucer u Njemackom parlamentu

Alleged photo of Al Qaeda related JN militants standing with Israeli troops in Quneitra border gate - drugi kaze: yeah alleged...google the source, Hamad Awidat, a pro-Assad from Majdal Shams

Cemetery of martyrs in Kobani - pillars were being built before ISIL offensive on city to commemorate city's martyrs

|
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Posted - 06/03/2015 : 22:38:11
|
quote:
This is what Scott Wolfe (American volunteer) has to say about the Peshmerga he is with
   |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Posted - 07/03/2015 : 08:35:22
|
Prva vijest danas na naslovnici Spiegela, vise clanica NATO-a kritikuju komandanta NATO-a (Breedlove) zbog opasne propagande u vezi ukrajinske krize i pretjerivanju u opisu uloge Rusije u ukrajinskoj krizi, čak je i njem. premijer Steinmeier lično intervenisao kod NATO sekretara Stoltenberga.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/nato-oberbefehlshaber-philip-breedlove-irritiert-allierte-a-1022242.html
Skoro sam izgubio nadu da ima iko normalan u EU
Bacio sam pogled na teaser današnjeg izdanja Spiegela, Breedlove je prosle srijede u Washingtonu na press-konferenciji rekao da je situacija u Ukrajini sve gora i gora, da od primirja nema ni traga a da Rusija šalje u Ukrajinu vise od hiljadu komada borbenog oruđa, borbene trupe i bataljone artiljerije. Njemačka tajna služba nema pojma o čemu tip priča, u Berlinu pobjesnili zbog huškanja na rat.
Obama inače (barem zvanično) podržava Merkelovu, međutim kompletan sastav američkog Nacionalnog Savjeta za odbranu (koji se sastoji sključivo od sadašnjih i bivših generala američke vojske i NATO-a) je tražio od Obame isporuku oružja Ukrajini.
Draga gospodo članice NATO-a, na čelu vaše alijanse kojoj ste se obavezali na lojalnost nalazi se američki jastreb koji po svaku cijenu želi da vas gurne u rat sa Rusijom. Živjeli!
A ja odoh da dovršim moj atomski bunker.
|
Edited by - Dranki on 07/03/2015 09:05:39 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 07/03/2015 : 10:30:10
|
quote: Originally posted by Dranki
Prva vijest danas na naslovnici Spiegela, vise clanica NATO-a kritikuju komandanta NATO-a (Breedlove) zbog opasne propagande u vezi ukrajinske krize i pretjerivanju u opisu uloge Rusije u ukrajinskoj krizi, čak je i njem. premijer Steinmeier lično intervenisao kod NATO sekretara Stoltenberga.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/nato-oberbefehlshaber-philip-breedlove-irritiert-allierte-a-1022242.html
Skoro sam izgubio nadu da ima iko normalan u EU
Bacio sam pogled na teaser današnjeg izdanja Spiegela, Breedlove je prosle srijede u Washingtonu na press-konferenciji rekao da je situacija u Ukrajini sve gora i gora, da od primirja nema ni traga a da Rusija šalje u Ukrajinu vise od hiljadu komada borbenog oruđa, borbene trupe i bataljone artiljerije. Njemačka tajna služba nema pojma o čemu tip priča, u Berlinu pobjesnili zbog huškanja na rat.
Obama inače (barem zvanično) podržava Merkelovu, međutim kompletan sastav američkog Nacionalnog Savjeta za odbranu (koji se sastoji sključivo od sadašnjih i bivših generala američke vojske i NATO-a) je tražio od Obame isporuku oružja Ukrajini.
Draga gospodo članice NATO-a, na čelu vaše alijanse kojoj ste se obavezali na lojalnost nalazi se američki jastreb koji po svaku cijenu želi da vas gurne u rat sa Rusijom. Živjeli!
A ja odoh da dovršim moj atomski bunker.
ništa novo  nek se ameri i rusi potuku blizu ameriške granice. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 07/03/2015 10:31:18 |
 |
|
Topic  |
|