Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/03/2015 : 15:02:58
|
quote: Originally posted by dosada
Ne stoje stvari tak, oni imaju razrađen cijeli model novog pristupa politici. Znači ono o čemu pričaju imaju namjeru i mijenjat kaj pokazuju svojim djelovanjem.Nikako nije riječ o obečanjima. Pitanje koje se postavlja je "kolio bi to moglo u današnjem odnosu snaga u svijet funkcionirati?", i na to pitanje zasad nema odgovora. Kak sam rekel u upisu gore, mišljenja sam da to ipak ne može funkcionirati ali to ne znači nikaj. Tko sam ja (ili bilo tko od vas forumaša) da je u stanju znati kakve bi posljedice imala takva politike. Sve do trenutka kad se ona ne počne provoditi nitko od nas ne može govoriti o posljedica, a pogotov ljude koji vjeruju u pozitivne pomake takve politike nazivati budalama....
Kako ne, pa cijela poanta javne rasprave koja se tiče nacionalnih pitanja je govoriti o posljedicama prije nego se nešto implementira...
Inače je stvarno svejedno ko je na poziciji vlasti jer svaki idiot može probat nešto pa ako ne uspije, a jebiga...nisu se poklopili planeti...
Posljedice modela kojeg trenutno zagovaraju ŽZ i Sinčić su, u realnom političkom sustavu, po mom mišljenju, katastrofalne. To čak i nije problem. Posljedice svih trenutnih modela su katastrofalne pa tu nema razlike Problem je u tome što likovi koji "imaju razrađen cijeli model novog pristupa politici" javno nastupaju prema starom, populističkom modelu.
Kad mi Sinčić (ili bilo ko drugi) kaže, čujte, zabranit ćemo Chemtrailse i ograničiti utjecaj banaka i to će kao najvjerojatniju posljedicu u narednih dvadesetak godina imati golemo sranje u vidu vaših osobnih prihoda, cjelokupne ekonomije i života na koji ste do sad navikli, ali će se nakon tih dvadeset godina stvari možda bitno popraviti....e, onda ću na njega gledati kao na ozbiljnu osobu ili na novi model političara...
do tad...da se ne ponavljam |
http://matanovogumno.blogspot.com |
Edited by - Mali_Mate on 09/03/2015 15:06:36 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/03/2015 : 22:41:19
|
@dosada Samo da ti napomenem za ubuduce: iako u profilu pise moje ime (za prezime nisam siguran), nemoj me njime oslovljavati na forumu. Tako mi se moze obratit nekolicina forumskih prijatelja i ljudi koje znam. Posto mi ti nisi prijatelj niti znanac onda budi toliko pristojan da to ne cinis jer ja tvoje ime ne znam, a sve i da znam - ne bih te njime na forumu oslovio. I da ne bi ostalo samo na offtopicu - Sincic je politicki kripl. Nema gard, spika mu je utopijska, a tko iza njega stoji je sasvim nebitno. |
Trljam ruke. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/03/2015 : 12:30:32
|
Hajmo dosta politike, prvo i posljednje upozorenje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 10/03/2015 : 15:38:36
|
Moramo svatit da lova ne raste na stablu, i na našem mistu bi drugi (bilo koje zemlje) to već odavna crpili. To bi radile sve bogate a da ne spominjem i siromašne države. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/04/2015 : 12:19:30
|
Dosta komplicirano pitanje. Stvar je u slijedećem - s jedne strane vjerojatno te bušotine ne bi imale apsolutno nikakav negativa učinak na okoliš,a i vjerojatno ne bi bile vidljive sa kopna tako da bi direktnog učinka na turizam ne bi bilo ali s druge strane ne treba zanemariti psihološki efekt - dovoljno je da se počne pričati o tome i da stranim turistima uđe u uho da je Hrvatska zemlja "gdje su bušotine na moru" i džaba onda sva uvjeravanja kako to nema nikakve veze sa kvalitetom turističke usluge - trebati će godine da se ljudi razuvjere, tako da sam u načelu protiv. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/04/2015 : 12:25:07
|
pitanje uopče nije komplicirano. al meni je najzanimljivije šta se izgleda više bune oni šta ne žive na obali nego ovi šta žive. i koga briga za turiste ako ima 4 milijarde barela? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Topic |
|