forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2015 : 23:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Znači Grci naprave dug.
Naprave ga svojom greškom.
Zapadnu u velike nevolje.
Europa (Njemačka) im pomogne da riješe taj dug pomoću kredita.
Ali uz uvjet da moraju promijeniti svoju politiku koja je uzrokovala dug jer će sa njom problemi ostati i Grčka će i dalje tonuti u probleme.
Grci se zbog toga ljute na Njemačku.
I smatraju je neprijateljem.
Iako im je pomogla.

Svašta.

P.S. Očekujem da Hrvatska zatraži ratnu reparaciju od Turske.

nije loša ideja.
al ako bi se ovo dogodilo samo bi otvorilo pandorinu kutiju.
npr baltičke države bi ladno mogle tužit Rusiju za 50-tak godina okupacije i drkeljanja.
ista stvar sa cilon istočnom evropom.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2015 : 23:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/akcija-beneluks-na-granici-s-hrvatskom-uhiceno-pet-terorista-s-bombama-za-pokolj-u-svedskoj/807184.aspx

zanimljivo. ako ovako nastave ne gine in vizni režim.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 13/03/2015 : 23:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:

Iako im je pomogla.

Zamisli ja tebi dam kredit da ti "pomognem" da se izvuces iz dugova, ali istovremeno trazim da mi platis kamatu na moju "pomoc". I da bih osigurao da ces mi platiti kamate, dodjem u tvoju kucu i kazem ti da prodas sto vise stvari iz svoje kuce kako bi dosao do para da mi platis moju "pomoc". Zamisli da ne stanem na tome, nego preuzmem brigu o izdacima za zdravstvenu brigu i edukaciju tvoje djece, i da bih osigurao povrat kamata, smanjim izdatke za zdravstvenu brigu tvoje djece za 46%, te izdatke za njihovo obrazovanje. Na kraju ti i tvoja djeca ne mozete vise da si priustite privatno zdravstveno osiguranje, a u javnom hronicna nestasica lijekova zato sto ja preusmjeravam novac na placanje kamata na moju "pomoc".

Stopa samoubistava u Grckoj je porasla za 50% zadnjih 7 godina, stopa smrtnosti beba je porasla za 43%. Itd...

Zar bi ti mene zaista smatrao prijateljem?

Ovo sto Grcka radi nije neprijateljski gest, to je pokusaj da se nadje alternativa stednji i olaksaju muke vlastitom narodu. Boli Njemce dupe za Grke, oni gledaju svoju racunicu, novac nema prijatelja ni brata.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 13/03/2015 23:56:28
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2015 : 23:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pretjeruješ,Grci su se itekako razbacivali i s plačama i s privremenim odlaskom u penzije i svašta.
a jebiga mora neko i radit.
i nije Grčka jedina u tome.slična stvar je i u Hr.
s mogučim istim scenarijem jerbo ne mogu takve kurton ekonomije izdržat toliku količinu uhljeba.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/03/2015 : 00:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

zajebo ih vec Kohl, neka plati Njemacka

back to topic

ISIS flag removed from tower in Tikrit

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 14/03/2015 11:19:42
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 14/03/2015 : 00:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
To je dio mita o lijenosti Grka koji su sirili bulevarski tabloidi, istu pricu su pricali za Njemce kad je Njemacka bila u krizi sa 5 miliona nezaposlenih.
Njemci u prosjeku imaju 30 dana godisnjeg, Grci 23. Grci imaju PDV 23%, Njemci 19%. Njemci odlaze u penziju u prosjeku sa 61.8 godina, Grci sa 61.9.
Jedino ono sa platama stoji.

Edited by - Dranki on 14/03/2015 00:30:54
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/03/2015 : 00:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
grci jesu krivi
ali niko ne spominje one tenkove koje su morali kupiti tim parama koje su dobili
a tenkovi su vjerojatno njemacki ili francuski
u grci jesu konji
ali to bi bilo isto komsija ti trazi 1000
ti mu das mora ti vratiti 1200 i mora kupiti neke stvari koje mu ne trebaju sada
a narucio ih je od tebe prije nego je pao u krizu
sto se na tenkovima nije stedjelo...
ponavljam grci su sami krivi ali nista nije crno bijelo
kaze lazirali knjige...pa ko me to nijemce ikad prevario????

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2015 : 00:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

quote:

Iako im je pomogla.

Zamisli ja tebi dam kredit da ti "pomognem" da se izvuces iz dugova, ali istovremeno trazim da mi platis kamatu na moju "pomoc". I da bih osigurao da ces mi platiti kamate, dodjem u tvoju kucu i kazem ti da prodas sto vise stvari iz svoje kuce kako bi dosao do para da mi platis moju "pomoc". Zamisli da ne stanem na tome, nego preuzmem brigu o izdacima za zdravstvenu brigu i edukaciju tvoje djece, i da bih osigurao povrat kamata, smanjim izdatke za zdravstvenu brigu tvoje djece za 46%, te izdatke za njihovo obrazovanje. Na kraju ti i tvoja djeca ne mozete vise da si priustite privatno zdravstveno osiguranje, a u javnom hronicna nestasica lijekova zato sto ja preusmjeravam novac na placanje kamata na moju "pomoc".

Stopa samoubistava u Grckoj je porasla za 50% zadnjih 7 godina, stopa smrtnosti beba je porasla za 43%. Itd...

Zar bi ti mene zaista smatrao prijateljem?

Ovo sto Grcka radi nije neprijateljski gest, to je pokusaj da se nadje alternativa stednji i olaksaju muke vlastitom narodu. Boli Njemce dupe za Grke, oni gledaju svoju racunicu, novac nema prijatelja ni brata.

Pa i smisao kredita je da postoje kamate.
Što se tiče zdravstvene edukacije i brige djece - Grci su se sami dovukli da moraju radikalno štedjeti ali to nije zbog pomoći i kamata drugih država nego zbog toga što su toliko katastrofalno vodili ekonomsku politiku da sada moraju drastično štedjeti.
Znači - oni moraju provesti te reforme i moraju rezati drastično javne izdatke nevezano za europsku pomoć.
Odnosno, oni to ne režu kako bi platili kamate zločestoj europi, oni to moraju napraviti nevezano za to jer njihov glavni problem nisu kamate nego vlastita nerealno velika potrošnja.
Odnosno pojedostavljeno - u krizi su zbog svojih troškova, a ne zbog europskih kamata koje su legitimne i koje su tu kao posljedica pomoći u obliku kredita.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2015 : 01:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Primijenimo taj model na kućni budžet - recimo da jedno kućanstvo ima prihode 5 000 kuna, a rashode 6 000 kuna.
To kućanstvo može a) smanjiti svoje rashode na 5 000 kuna i živjeti malo skromnije ali pokrivati sve svoje troškove ili b) dignuti kredit od recimo 100 000 kuna i onda tim novcima vraćati kredit i istovremeno podmirivati razliku od 1 000 kuna rashoda. Ako kućanstvo izabere opciju b - ono ne mora rezati troškove, i dalje živi "na visokoj nozi", sve se servisira i svi žive lijepo. Međutim, kada se potroši tih 100 000 kuna dolazimo do problema . kućanstvo i dalje ima prihode 5 000 kuna ali sada rashodi više nisu 6 000 nego 7 000 kuna (zbog rate kedita). Kućanstvo je sad u još većim problemima jer sada mora rezati rashode ne samo za 1 000 nego za 2 000 kuna s tim da je otegotna okolnost što se na rati kredita ne može štedjeti. Međutim, kućanstvo ponovno izabire opciju b) i diže novi kredit i tako unedogled dok više nema ni za kamate.
I onda je tom kućanstvu kriva banka, svijet, lihvari, a pritom se zanemaruje da su upravo oni dizali kedite koje dugoročno nisu mogli servisirati.
Da ne bi bilo zabune, i mi i mnoge druge države smo u sličnim problemima ali Grčka je ipak u najvećem problemu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13144 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/03/2015 : 01:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Nijemci su masno zaradili na grčkoj krizi.

Have mercy
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10868 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/03/2015 : 07:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Znači Grci naprave dug.
Naprave ga svojom greškom.
Zapadnu u velike nevolje.
Europa (Njemačka) im pomogne da riješe taj dug pomoću kredita.
Ali uz uvjet da moraju promijeniti svoju politiku koja je uzrokovala dug jer će sa njom problemi ostati i Grčka će i dalje tonuti u probleme.
Grci se zbog toga ljute na Njemačku.
Iako im je pomogla.

Svašta.

P.S. Očekujem da Hrvatska zatraži ratnu reparaciju od Turske.

Ne idi tako daleko do Bospora,i u predaleku proslost, imas odstetu traziti od komsija za oko podunavlja i oni trebaju obnovu...
Btw i banke spadaju u modernu osovinu zla...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 14/03/2015 : 07:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
mladjo, mislim da niko ne poriče grčku krivicu, trošili su više nego što su privređivali, živjeli samo od od turizma i gradjevinskih projekata, imali previsoke troškove rada (plate), imali previše zaposlenih u neproduktivnom sektoru, itd.. Ali kredite monetarnih fondova nazivati prijateljskom pomoći mi zvuči kao vic. Motiv banke za davanje kredita je isključivo prospekt profita, to je produkt koji ti banka prodaje a ti plaćaš, nema tu mjesta za priču o prijateljstvu i zahvalnosti. Tako i ja mogu da kažem da moja banka mora meni biti zahvalna zato što ubire profit od kamata koje plaćam.
....
Ovogodišnja evrovizija biće interesantna, ali ne zbog one bradate i brkate spodobe na štiklama, nego zbog ove pjesme koja je juče ozvaničena:

Da podsjetim, ove godine je stogodišnjica genocida nad Jermenima, Turska i dalje poriče genocid.

Edited by - Dranki on 14/03/2015 08:02:29
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10868 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/03/2015 : 08:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

pretjeruješ,Grci su se itekako razbacivali i s plačama i s privremenim odlaskom u penzije i svašta.
s mogučim istim scenarijem jerbo ne mogu takve kurton ekonomije izdržat toliku količinu uhljeba.

E fak it!
Bas uhljebi ili bi rekli i dzabicari..
Neki dan neki nasi manageri drzali predavanje i ovaj jedan izjavi o spar-programu i smanjivanju radnih mjesta u ustanovi koja je zila kucavica jednog velikog regiona..a ionako smo optereceni.....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 14/03/2015 09:00:23
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2015 : 09:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Papagajsko ponavljanje teza iz mejnstrim medija: uhljebi vs. zaposleni u realnom sektoru, lijeni Grci vs. radišni Nijemci... Zavadi pa vladaj. Ide to i dalje, u krizi se uvijek traži žrtveni jarac, u Mađarskoj su to Romi, u Zapadnoj Europi muslimanski imigranti. Zaključak je jasan: fašizam je pred vratima.

Edited by - VALTER on 14/03/2015 11:43:09
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/03/2015 : 10:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER
... fašizam je pred vratima.

jel te strah

ajd pušku pa u prve redove, iskoristi manupulaciju da komunizam dojde još jednom silom (revolucijom) na vlast...zanimljivo kak istu stvar traže i ovi na drugoj strani plašeći ljude komunizmom. Kakav je to mentalni sklop stalno biti u nekom strahu!?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10868 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/03/2015 : 11:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

Papagajsko ponavljanje teza iz mejnstrim medija: uhljebi vs. zaposleni u javnom sektoru, lijeni Grci vs. radišni Nijemci... Zavadi pa vladaj. Ide to i dalje, u krizi se uvijek traži žrtveni jarac, u Mađarskoj su to Romi, u Zapadnoj Europi muslimanski imigranti. Zaključak je jasan: fašizam je pred vratima.

Koliko sam primjetio u zap.europi se poprijeko gleda svatko tko odskace od bijelacke milky fizionomije..moje kolegice kad dodju romkinje iz Rumunije i Bugarske gledaju sa nizim respektom nego kolabiralog domaceg beskucnika...
Vidim i kad dodju afrikanci ja bas s njima ljudski fair play pozdravim, ovi mutavi i bezizrazajnog lica...
Ne gleda se tko je koje vjere to samo vrijedi ako ugledaju maramu na glavi pa im to nije po zadnjoj chanel ili dior modi...
Gledaju boje koze,bio on nigerijac ove ili ove vjere,nije im bitno...
Prikrivena ksenofobija....umotana u fini papir..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/03/2015 : 11:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

quote:

Papagajsko ponavljanje teza iz mejnstrim medija: uhljebi vs. zaposleni u javnom sektoru, lijeni Grci vs. radišni Nijemci... Zavadi pa vladaj. Ide to i dalje, u krizi se uvijek traži žrtveni jarac, u Mađarskoj su to Romi, u Zapadnoj Europi muslimanski imigranti. Zaključak je jasan: fašizam je pred vratima.

Koliko sam primjetio u zap.europi se poprijeko gleda svatko tko odskace od bijelacke milky fizionomije..moje kolegice kad dodju romkinje iz Rumunije i Bugarske gledaju sa nizim respektom nego kolabiralog domaceg beskucnika...
Vidim i kad dodju afrikanci ja bas s njima ljudski fair play pozdravim, ovi mutavi i bezizrazajnog lica...
Ne gleda se tko je koje vjere to samo vrijedi ako ugledaju maramu na glavi pa im to nije po zadnjoj chanel ili dior modi...
Gledaju boje koze,bio on nigerijac ove ili ove vjere,nije im bitno...
Prikrivena ksenofobija....umotana u fini papir..

Od pamtivijeka postoji strah od nepoznatog...kod slabije načitanih i obrazovanih ljudi on je uočljiviji. To kaj se ljudi ne žele upuštati u kontakte s drugima ne znači da bi ih i ubijali. Fašizam je likvidacija a ovo je ksenofobija, to je razlika...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/03/2015 : 11:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

quote:

E fak it!
Bas uhljebi ili bi rekli i dzabicari..
Neki dan neki nasi manageri drzali predavanje i ovaj jedan izjavi o spar-programu i smanjivanju radnih mjesta u ustanovi koja je zila kucavica jednog velikog regiona..a ionako smo optereceni.....

da,baš uhljebi.
ili je tebi normalno da svaki 4. koji radi visi na državnoj sisi?
uz 500 opčina i 130 gradova itd.
a sutra kad ode sve u q če bit krive švabe,masoni,komunisti,fašisti ili več koga izvuku iz košare

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/03/2015 : 11:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

ISIS Amir Abu Omar Al-Shami from Yemen killed by FSA Burkan Al-Fourat near QeraQuzak area (https://pbs.twimg.com/media/B_6sMdXXEAA2ZPh.jpg)

18 ISIS fighters surrender to Peshmerga in Kirkuk
http://rudaw.net/english/kurdistan/130320151

Peshmerga Destroy Two Islamic State Car Bombs
Jihadists arm residents of Mosul in anticipation of clashes with Peshmerga and Shiite militia
http://basnews.com/en/news/2015/03/14/peshmerga-destroy-two-islamic-state-car-bombs/

IS notorious terrorist 'Abu Hamed Al-Maghrabi' Was Killed In Tikrit: unconfirmed report (https://pbs.twimg.com/media/CADQlATUwAAkRU_.jpg)

Iraqi forces will liberate Tikrit city within 72 hours: Spokesman
http://www.straitstimes.com/news/world/middle-east/story/iraqi-forces-will-liberate-tikrit-city-within-72-hours-spokesman-201503#sthash.DMTuV2Vq.ZrrQ3dBc.dpuf

IS Militants Shift Kurdish Members From Mosul
Jihadists no longer trust Kurdish militants
http://basnews.com/en/news/2015/03/12/is-militants-shift-kurdish-members-from-mosul/

Meet the Man Who Terrifies ISIL Terrorists

As Iraq's army and militias have gained ground in Tikrit, one man has captured the spotlight in the country's fight against ISIL.
Abu Azrael is a man ISIL is terrified of, referring to him simply as the "Angel of Death." His real name is Ayoub, he is in his forties and he is a (former) university lecturer with a Master's Degree in Physical Education.

http://sputniknews.com/art_living/20150313/1019468341.html#ixzz3UM6HNn6x

njegova FB stranica
https://www.facebook.com/Abo33zraeel?fref=nf

https://youtu.be/Gw4kbQy16N8

https://youtu.be/AZEVmPBDYVU

Edited by - Poli on 14/03/2015 11:54:13
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/03/2015 : 11:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
hehe, pre dve godine stavio sam ovo https://www.youtube.com/watch?v=G9QLNHjIQe8
pa nekako, ide po planu

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47615 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/03/2015 : 12:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izrael-razmislja-o-gradnji-zida-duz-granice-s-jordanom/807198.aspx

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2015 : 12:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
http://www.portalnovosti.com/teletabisi-protiv-talibana

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/03/2015 : 12:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
da,baš uhljebi.
ili je tebi normalno da svaki 4. koji radi visi na državnoj sisi?
uz 500 opčina i 130 gradova itd.
a sutra kad ode sve u q če bit krive švabe,masoni,komunisti,fašisti ili več koga izvuku iz košare

je, samo da nema preko 300 000 nezaposlenih na manje od 4 000 000 stanovnika. Jer i ovi koji su na državnom proračun večinu toga vrate nazad tak da se taj novac vrti u krug. Potreban je još samo dodatni kapital, koji bi postojal da je od ovih 300 000 barem 200 000 zaposlenih.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38188 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/03/2015 : 15:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

bojevi u okolini mosta kod Qara Qawazka, i jedan zracni napad

Qara Qawzaq: according to reports from the frontline there YPG and Burkan al Firat took control over new startegic points

i video sa strane zohara https://youtu.be/XRt4IHI7ilY

ISIL uses child to kill in video
http://wtop.com/national-security/2015/03/rm-hold-isil-uses-child-kill-video/

French Students Recognize ISIL Child Executioner as Their Classmate
http://sputniknews.com/europe/20150314/1019490609.html#ixzz3UMyNdDvN

bakalarevi preci - http://www.joshualandis.com/blog/meet-the-badris/

Iracke snage u Tikritu polako napreduju

2000 Muslims travel from Niger, Chad, Cameroon and Benin to join Islamist in Nigeria after it declared their territory part of so called Islamic State

i cyber rat protiv majmuna

https://twitter.com/OpAntiISlS/status/576635932712906752/photo/1

https://vimeo.com/122115260

Edited by - Poli on 14/03/2015 15:50:20
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/03/2015 : 16:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Mariupolj

Naselje Širokino je od sredine veljače neprekidno pod topničkim udarima.
Ostali položaji kod Mariupolja su napadnuti.

Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.65 seconds. Snitz Forums 2000