04.06. Zagor 96 (564) Kusko 11.06. Dilan Dog 96 (305) Muzej zločina 18.06. Dilan Dog SB 32 (11) Poslednja stanica: Užas! 18.06. Tex Obojeni program 4 (color 1) Došao je i taj dan 25.06. Zagor specijal 27 (27) Kristofer mora umreti!
Zagor 96 (564) Cuzco(Kusko)
Datum izlaska: 04.06.2015. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Giuseppe Prisco Naslovna: Gallieno Ferri
Dilan Dog 96 (305) Il museo del crimine(Muzej zločina)
Datum izlaska: 11.06.2015. Scenario: Giovanni Gualdoni Crtež: Nicola Mari Naslovna: Angelo Stano
Dilan Dog SB 32 (11) Ultima fermata: L'Incubo!(Poslednja stanica: Užas!)
Datum izlaska: 18.06.2015. Scenario: Alfredo Castelli & Tiziano Sclavi Crtež: Giovanni Freghieri Naslovna: Claudio Villa
Tex Obojeni program 4 (color 1) E venne il giorno(Došao je i taj dan)
Datum izlaska: 18.06.2015. Scenario: Mauro Boselli Crtež: Bruno Brindisi Naslovna: Claudio Villa
Zagor specijal 27 (27)
Datum izlaska: 25.06.2015. Scenario: Moreno Burattini / Lorenzo Bartoli Crtež: Walter Venturi Naslovna: Gallieno Ferri
Ovo je sigurno da VC krece sa 1. brojem Tex kolor specijalca? Mislim, posto ga je Libellus vec izdao, a u istom primeru su kod DD preskocili pocetne kolorfeste. Ionako je redosled nebitan.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ovo je sigurno da VC krece sa 1. brojem Tex kolor specijalca? Mislim, posto ga je Libellus vec izdao, a u istom primeru su kod DD preskocili pocetne kolorfeste. Ionako je redosled nebitan.
Sansa da se u Srbiji prodalo vise od 50 Libelus kolor festova je ravna nuli...
jel ono posljednja stanica uzas koja je izasla u dnevniku hoce li biti nastavak???
taj nastavak je jedno obično govno od stripa - top 5 najgorih stripova koje sam čitao. i koliko se sećam,ama baš svi koji su čitali ovu glupost su imali isto ovakvo mišljenje.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
znaci da ne kupujem ma pitam zato sto sam nekad drzao u italiji u ruci kolekcionarsko izdanje nastavka posljednje stanice užas pa sam se dugo pitao kaće ovo neko objaviti
znaci da ne kupujem ma pitam zato sto sam nekad drzao u italiji u ruci kolekcionarsko izdanje nastavka posljednje stanice užas pa sam se dugo pitao kaće ovo neko objaviti
Eh, da ne kupujem... Koliko god da je loša epizoda, ne sme se kolekcija razbijati...
Eh, da ne kupujem... Koliko god da je loša epizoda, ne sme se kolekcija razbijati...
Steta bi bila ne imati crossover strica Martija i Dilana
Imamo li neku insajdersku informaciju o izlasku Obojenog programa 3 i Biblioteke Marti Misterija 2? Još početkom februara VČ je objavio ovu sliku:
Uz nju je išao i tekst: (...) Tim povodom, poklanjamo vam ovu malu najavu za tri kolekcionarska izdanja koja su (već neko vreme, istina) u procesu proizvodnje i za koja se nadamo da će do kraja meseca krasiti vaše kolekcije. (...)
To "do kraja meseca" se odnosilo na februar. Ali prođe februar, prođe i mart, evo april polako gazi... Zagor je izašao, šta je sa preostala dva izdanja?
Ne želim da prozivam VČ, verujem da daju sve od sebe i rade odličan posao u veoma teškim tržišnim uslovima za strip izdavaštvo. Ali moram da primetim da bi ljudi iz VČ mogli da nam povremeno pruže neku informaciju. Mnoge od nas baš zanima zbog čega se toliko kasni sa izdanjima čiji su prvi brojevi rasprodani (dakle, u pitanju su izdanja koja se dobro prodaju).