Hvala bogu neko mudar i razuman ko moze shvatiti da se topik treba otvarati bukvalno svaki dan kako bi se proslavila nova mogućnost da dobijemo još malo čarolije detinjstva koja svakog časa zauvek moze nestati. Živi bili gospodine Ferri i podarili nam još mnogo naslovniuh stranica i predivnih tabli
Neka je jos jedan topik za ovog autora! Da ga nema bila bi ova internet stranica suplja,isprazna i siromasnija... Zivio djede ti nama jos godinama i nitko ti ne zamjera ni na cemu. Iako je s godinama kvaliteta crteza opala, volimo tvoj rad i entuzijazam oko najpopularnijeg strip junaka medju nama koji smo odrastali na tvojim stripovima istocno od Trsta... Svako dobro,zdravlja i mirnu ruku!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Nećeš vjerovati ali Miguel Angel Repetto je mjesec dana stariji, zato sam se pozitivno šokirao kada sam nedavno vidio kako je dobro odradio maxi Starkerov zakon.
Drag mi je Ferri, ali ne volim njegove fanove. Riječ je mahom o ljudima koji pojma o stripu nemaju.
Objasni.
Mislim da znam na sto Valter cilja... Misli na to da mnogi Ferrijevi fanovi govore da je Ferri najbolji crtac ne samo u Benelliju nego igdje i ikad, a ti koji to govore ili ne znaju dosta o stripu jer nisu vidjeli masu drugih stripova ili su samo ignorantni jer ih Ferrijev Zagor vraca u djetinjstvo. Valtere, jel sam u pravu ili sam u pravu?
Mislim da je preradikalno govoriti da oni koji vole Ferrija pojma o stripu nemaju. Ima nas dosta, siguran sam, koji vole Ferrija, ali ga znaju i realno smjestiti u svijet stripa u globalu... Ima nas i dosta koji volimo Zagora ali i jako puno drugih stripova, daleko izvan Bonelli svijeta.
Nije dobro generalizirati stvari baš tako radikalno.
Sretan rođendan jednom i jedinom Maestru! Uživajmo u njegovoj čaroliji crteža, bez predrasuda i snobizma. Meni još uvijek svaka njegova naslovnica izaziva golemo veselje i poštovanje prema takvom talentu