Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/03/2015 : 15:42:45
|
i da nemaš nikakvog sustava ima bi raznih luđaka. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 23/03/2015 : 15:47:08
|
quote: Originally posted by lwood
i da nemaš nikakvog sustava ima bi raznih luđaka.
naravno |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 23/03/2015 : 17:41:11
|
quote: Originally posted by Risar_69
toga če na žalost biti sve više. http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Snajperista-Gledao-sam-ih-kako-voze-dobra-kola-a-ja-nemam-ni-posao-295462.html
čega če bit više? snajperista?
ne ubistva bogatijih, direktora, političara, mafije,... i kod nas se več to dešava. Nekad, ne pamtim da je do toga toliko došlo. Sustav, šta češ ove što su si sebi pisali zakone, koji su nas pokrali do kostiju i ja bi poslao nekamo
a sve je krenulo od kad je čovjek neki sumeranin
izumio kotač
imao je sve trebe u selu i slavu
a ovi drugi bili ljubomorni al nisu imali pušketinu
pa su morali čekati još koje tisućljeće to mora da je neki potomak ovih ljubomornih
|
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:04:25
|
http://www.svetloba.si/prispevki/795-ne-pustite-se-tem-vplivom To več znamo, dobro rečeno
Da svijet, gospodarstvo i države djeluju, trebaju sledioce. Nas. Da sledimo, pa moramo misliti, da se odlučujemo i razmišljamo samostojno, a u stvari sledimo le postavljenemu sustavu. I baš to žele napraviti iz nas – dati nam lažan osječaj slobode i razmišljanja, ali svejedno nas prepričati o svom pravu. Lakše je voditi ljudi, koji su nezadovoljni, nesretni, imaju razbijenu familiju, niso samozavestni i su PRESTRAŠENI. I to rade iz nas! U ljudima vzbujajo strah! Zato toliko pričanja i tolmačenja o krizi, propadu firma, prirodnih i družbenih opasnosti, zaplašivanja … Zato toliko reklama, v kojima nas prepričujejo, da nismo dovoljno lepi, nismo dovoljno zdravi i ne dovolj uspješni … Zato i takav školski sustav, koji djecu uči puno podataka, ali ne razvija njihovog kreativnoga i samostojnog razmišljanja. I crkva, filmovi, muzika nas nauče slediti i slušati dodeljeno avtoriteto (naj bo to duhovnik, učitelj ili pa predsednik)....
|
Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:15:44 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 23/03/2015 : 19:14:29
|
quote: Originally posted by igor 12
toga če na žalost biti sve više. http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Snajperista-Gledao-sam-ih-kako-voze-dobra-kola-a-ja-nemam-ni-posao-295462.html
ne ubistva bogatijih, direktora, političara, mafije,... i kod nas se več to dešava. Nekad, ne pamtim da je do toga toliko došlo. Sustav, šta češ ove što su si sebi pisali zakone, koji su nas pokrali do kostiju i ja bi poslao nekamo
izumio kotač
pa su morali čekati još koje tisućljeće to mora da je neki potomak ovih ljubomornih
baš je jadno kak ljudi više gledaju druge nego sebe...a baš tu leži problem kaj nikaj nemaju, vlastita nesposobnost. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:17:12
|
quote: Originally posted by dosada
izumio kotač
baš je jadno kak ljudi više gledaju druge nego sebe...a baš tu leži problem kaj nikaj nemaju, vlastita nesposobnost.
Pa i to je problem, da neki previše gledaju na sebe i ništa ne daju od sebe drugima-pokloniti, reči bar hvala, izvini,oprosti,... nestaju te stare vrednote, na žalost |
Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:17:42 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:26:02
|
pa, meni ide ok. ali kad se osvrtneš oko sebe, vidiš puno više odtuđenosti i neke umjetne ljubaznosti, to se gubi, nekad je to bilo puno više toga. Pa ponekad poklonim npr. stare sličice djeci, da vidiš kakav je to osječaj, kad osrečiš druge.Dan ti je izpunjen ili jadnom penzioneru, koji si ne može na blagajni uplatiti kekse, uzmeš i kupiš mu.... |
Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:27:26 |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:29:13
|
quote: Originally posted by dosada
izumio kotač
baš je jadno kak ljudi više gledaju druge nego sebe...a baš tu leži problem kaj nikaj nemaju, vlastita nesposobnost.
Pa i to je problem, da neki previše gledaju na sebe i ništa ne daju od sebe drugima-pokloniti, reči bar hvala, izvini,oprosti,... nestaju te stare vrednote, na žalost
eto ja da sam komšija
od tog snajperističkog krkana
poklonio bi mu auto
to bi najmanje mogao da uradim
uz njegovih 30 godina i dvije zdrave ruke i noge |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:32:25
|
a da vi o tom snajperistu, pa na žalost stanje je ovakvo, da je sve više toga. Neki su naviknuti na stari dobri sustav, kad su svi imali. Da bi tada amerikanac ili rus saznao kako živi prosječni čovijek u ex yu, odmah bi planula revolucija kod njih, pa čehi, pa svi u istočnoj evropi su hvalili kako se živi tu, pa skandinavski sustav je gledan po tome danas, sad ih mi gledamo kako imaju dobar sustav. Da ima npr. konobar veliku kuču, stan, kola i još štošta, putuje gde mu je volja, školstvo, zdravstvo besplatno,..... |
Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:35:24 |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:35:57
|
a da vi o tom snajperistu, pa na žalost stanje je ovakvo, da je sve više toga. Neki su naviknuti na stari dobri sustav, kad su svi imali. Da bi tada amerikanac ili rus saznao kako živi prosječni čovijek u ex yu, odmah bi planula revolucija. Da ima npr. konobar veliku kuču, stan, kola i još štošta...
istina.. evo ja na primjer vozim škodu fabiu staru 15 godina a moj komšija,sunac mu kapitalistički octaviu staru 10 godina nekad mi dođe da izvadim kalašnjikov iz ormara i prorešetam mu auto |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:40:06
|
svakome svoje, nek bude zadovoljan. A ja sam samo spomenuo kako su napravili zakone, da mogu u miru krasti raju, pa nije ni čudno da se nekome smakne u glavi zbog takvog sustava, kojeg su kreirali polit. i osvoboditelji i kako su kazali kod nas da naprave drugu švajcarsku....da ali za sebe
http://wakeup-world.com/2015/01/23/recognizing-enslavement/ |
Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 20:09:01 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38105 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 23/03/2015 : 19:53:12
|
Seba, nikakve filozofije tu nema, covek je salabajzer i uvek ce mu biti neko drugi kriv, ako ne zbog drugoga, onda sto mu je uvijen.
Pa sta ako drugi imaju vise para, novaca, picaka ... i, sta sada? Ja ne bi mjenjao sa njima, a on bi. Znaci, on je taj koji je jadan, ali nisu mu drugi krivi za to. Ako mu smeta, pravac Sirija, tamo ce dobiti auto koji ce mu sluziti do kraja zivota, a bogami, bit ce napunjen benzinom, isto do kraja zivota. Da zene ne spominjemo ...
Salu na stranu, svako dobije ono sto zasluzuje, pre ili posle. Veruj mi, o ovi sa prljavim novcem ce dobiti racun na kraju.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Posted - 23/03/2015 : 19:59:50
|
quote: Originally posted by Poli
Seba, nikakve filozofije tu nema, covek je salabajzer i uvek ce mu biti neko drugi kriv, ako ne zbog drugoga, onda sto mu je uvijen.
Pa sta ako drugi imaju vise para, novaca, picaka ... i, sta sada? Ja ne bi mjenjao sa njima, a on bi. Znaci, on je taj koji je jadan, ali nisu mu drugi krivi za to. Ako mu smeta, pravac Sirija, tamo ce dobiti auto koji ce mu sluziti do kraja zivota, a bogami, bit ce napunjen benzinom, isto do kraja zivota. Da zene ne spominjemo ...
Salu na stranu, svako dobije ono sto zasluzuje, pre ili posle. Veruj mi, o ovi sa prljavim novcem ce dobiti racun na kraju.
pa šta ak je prljav novac
potplatit će svetog petra
da ga pusti u raj |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 23/03/2015 : 20:12:00
|
quote: Originally posted by Poli
imaš pravo, stavio sam gore još jedan članak gdje su problemi. Pa najviše mislim, da je kriv sustav, a šta se onda desi u glavi, kao ovome to je druga priča. |
Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 20:13:33 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 23/03/2015 : 20:20:11
|
nema ljudi nema problema |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Posted - 23/03/2015 : 21:03:47
|
sičan se ovog intervjua. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38105 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic |
|
|
|