forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/03/2015 : 15:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i da nemaš nikakvog sustava ima bi raznih luđaka.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 15:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

i da nemaš nikakvog sustava ima bi raznih luđaka.

naravno

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/03/2015 : 16:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Važno je da se otvaraju nova stajališta za vlakove, a što tih vlakova nema je najmanje bitno.

http://www.24sata.hr/news/vlak-od-danas-staje-i-u-buzinu-za-samo-11-minuta-u-zagrebu-411549

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/03/2015 : 17:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

quote:

toga če na žalost biti sve više.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Snajperista-Gledao-sam-ih-kako-voze-dobra-kola-a-ja-nemam-ni-posao-295462.html

čega če bit više? snajperista?

ne ubistva bogatijih, direktora, političara, mafije,...
i kod nas se več to dešava. Nekad, ne pamtim da je do toga toliko došlo.
Sustav, šta češ ove što su si sebi pisali zakone, koji su nas pokrali do kostiju i ja bi poslao nekamo

a sve je krenulo od kad je čovjek
neki sumeranin

izumio kotač

imao je sve trebe u selu i slavu

a ovi drugi bili ljubomorni
al nisu imali pušketinu

pa su morali čekati još koje tisućljeće
to mora da je neki potomak ovih ljubomornih

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 19:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://www.svetloba.si/prispevki/795-ne-pustite-se-tem-vplivom
To več znamo, dobro rečeno

Da svijet, gospodarstvo i države djeluju, trebaju sledioce. Nas. Da sledimo, pa moramo misliti, da se odlučujemo i razmišljamo samostojno, a u stvari sledimo le postavljenemu sustavu. I baš to žele napraviti iz nas – dati nam lažan osječaj slobode i razmišljanja, ali svejedno nas prepričati o svom pravu. Lakše je voditi ljudi, koji su nezadovoljni, nesretni, imaju razbijenu familiju, niso samozavestni i su PRESTRAŠENI. I to rade iz nas! U ljudima vzbujajo strah! Zato toliko pričanja i tolmačenja o krizi, propadu firma, prirodnih i družbenih opasnosti, zaplašivanja … Zato toliko reklama, v kojima nas prepričujejo, da nismo dovoljno lepi, nismo dovoljno zdravi i ne dovolj uspješni … Zato i takav školski sustav, koji djecu uči puno podataka, ali ne razvija njihovog kreativnoga i samostojnog razmišljanja. I crkva, filmovi, muzika nas nauče slediti i slušati dodeljeno avtoriteto (naj bo to duhovnik, učitelj ili pa predsednik)....

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:15:44
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/03/2015 : 19:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:

quote:

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Snajperista-Gledao-sam-ih-kako-voze-dobra-kola-a-ja-nemam-ni-posao-295462.html

Sustav, šta češ ove što su si sebi pisali zakone, koji su nas pokrali do kostiju i ja bi poslao nekamo

neki sumeranin

izumio kotač

al nisu imali pušketinu

baš je jadno kak ljudi više gledaju druge nego sebe...a baš tu leži problem kaj nikaj nemaju, vlastita nesposobnost.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 19:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:

quote:

quote:

neki sumeranin

izumio kotač

al nisu imali pušketinu

baš je jadno kak ljudi više gledaju druge nego sebe...a baš tu leži problem kaj nikaj nemaju, vlastita nesposobnost.

Pa i to je problem, da neki previše gledaju na sebe i ništa ne daju od sebe drugima-pokloniti, reči bar hvala, izvini,oprosti,... nestaju te stare vrednote, na žalost

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:17:42
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/03/2015 : 19:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
a zakaj bi itko ikaj poklanjal, potrudi se da to zaslužiš....

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 19:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
pa, meni ide ok. ali kad se osvrtneš oko sebe, vidiš puno više odtuđenosti i neke umjetne ljubaznosti, to se gubi, nekad je to bilo puno više toga.
Pa ponekad poklonim npr. stare sličice djeci, da vidiš kakav je to osječaj, kad osrečiš druge.Dan ti je izpunjen ili jadnom penzioneru, koji si ne može na blagajni uplatiti kekse, uzmeš i kupiš mu....

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:27:26
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/03/2015 : 19:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:

quote:

quote:

neki sumeranin

izumio kotač

al nisu imali pušketinu

Pa i to je problem, da neki previše gledaju na sebe i ništa ne daju od sebe drugima-pokloniti, reči bar hvala, izvini,oprosti,... nestaju te stare vrednote, na žalost

eto
ja da sam komšija

od tog snajperističkog krkana

poklonio bi mu auto

to bi najmanje mogao da uradim

uz njegovih 30 godina i dvije zdrave ruke i noge

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 19:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
a da vi o tom snajperistu, pa na žalost stanje je ovakvo, da je sve više toga. Neki su naviknuti na stari dobri sustav, kad su svi imali. Da bi tada amerikanac ili rus saznao kako živi prosječni čovijek u ex yu, odmah bi planula revolucija kod njih, pa čehi, pa svi u istočnoj evropi su hvalili kako se živi tu, pa skandinavski sustav je gledan po tome danas, sad ih mi gledamo kako imaju dobar sustav.
Da ima npr. konobar veliku kuču, stan, kola i još štošta, putuje gde mu je volja, školstvo, zdravstvo besplatno,.....

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 19:35:24
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/03/2015 : 19:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

a da vi o tom snajperistu, pa na žalost stanje je ovakvo, da je sve više toga. Neki su naviknuti na stari dobri sustav, kad su svi imali. Da bi tada amerikanac ili rus saznao kako živi prosječni čovijek u ex yu, odmah bi planula revolucija. Da ima npr. konobar veliku kuču, stan, kola i još štošta...

istina..
evo ja na primjer
vozim škodu fabiu staru 15 godina
a moj komšija,sunac mu kapitalistički octaviu staru 10 godina
nekad mi dođe
da izvadim kalašnjikov
iz ormara
i prorešetam mu auto

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 19:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
svakome svoje, nek bude zadovoljan. A ja sam samo spomenuo kako su napravili zakone, da mogu u miru krasti raju, pa nije ni čudno da se nekome smakne u glavi zbog takvog sustava, kojeg su kreirali polit. i osvoboditelji i kako su kazali kod nas da naprave drugu švajcarsku....da ali za sebe

http://wakeup-world.com/2015/01/23/recognizing-enslavement/

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 20:09:01
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/03/2015 : 19:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Seba, nikakve filozofije tu nema, covek je salabajzer i uvek ce mu biti neko drugi kriv, ako ne zbog drugoga, onda sto mu je uvijen.

Pa sta ako drugi imaju vise para, novaca, picaka ... i, sta sada? Ja ne bi mjenjao sa njima, a on bi. Znaci, on je taj koji je jadan, ali nisu mu drugi krivi za to. Ako mu smeta, pravac Sirija, tamo ce dobiti auto koji ce mu sluziti do kraja zivota, a bogami, bit ce napunjen benzinom, isto do kraja zivota.
Da zene ne spominjemo ...

Salu na stranu, svako dobije ono sto zasluzuje, pre ili posle. Veruj mi, o ovi sa prljavim novcem ce dobiti racun na kraju.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/03/2015 : 19:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Seba, nikakve filozofije tu nema, covek je salabajzer i uvek ce mu biti neko drugi kriv, ako ne zbog drugoga, onda sto mu je uvijen.

baš tak, na žalost

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/03/2015 : 19:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

Pa sta ako drugi imaju vise para, novaca, picaka ... i, sta sada? Ja ne bi mjenjao sa njima, a on bi. Znaci, on je taj koji je jadan, ali nisu mu drugi krivi za to. Ako mu smeta, pravac Sirija, tamo ce dobiti auto koji ce mu sluziti do kraja zivota, a bogami, bit ce napunjen benzinom, isto do kraja zivota.

Salu na stranu, svako dobije ono sto zasluzuje, pre ili posle. Veruj mi, o ovi sa prljavim novcem ce dobiti racun na kraju.

pa šta ak je prljav novac

potplatit će svetog petra

da ga pusti u raj

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 20:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

imaš pravo, stavio sam gore još jedan članak gdje su problemi.
Pa najviše mislim, da je kriv sustav, a šta se onda desi u glavi, kao ovome to je druga priča.

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 20:13:33
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 23/03/2015 : 20:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

nema ljudi nema problema
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/03/2015 : 20:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Važno je da se otvaraju nova stajališta za vlakove, a što tih vlakova nema je najmanje bitno.

http://www.24sata.hr/news/vlak-od-danas-staje-i-u-buzinu-za-samo-11-minuta-u-zagrebu-411549

kako če jednog dana to sve otič u pm.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/03/2015 : 20:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/arheolozi-vjeruju-da-su-duboko-u-argentinskoj-prasumi-pronasli-utociste-nacista/809031.aspx

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/03/2015 : 20:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://higherperspective.com/2015/02/comic.html

jedan strip

dobrodošli u ludi grad
http://themindunleashed.org/2015/03/welcome-to-crazy-town.html

Edited by - Risar_69 on 23/03/2015 21:08:58
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/03/2015 : 20:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.livescience.com/50206-happiest-counrties-2014-list.html

10 /10

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/03/2015 : 21:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Nego, Đuro Glogoški je prije 20 godina dao intervju Feralu!
I tada je govorio otprilike dijametralno suprotno nego danas.

Duža i detaljnija verzija:

http://lupiga.com/vijesti/sto-je-glogoski-rekao-feralu-1995-godine-za-djuru-glogoskog-hdz-je-nekad-bio-gori-od-komunista

Kraća verzija:

http://www.jutarnji.hr/sto-je-glogoski-govorio-prije-20-godina--komunisti-su-bili-prave-naivcine-u-odnosu-na-hdz--za-ovo-se-nije-isplatilo-boriti--/1318902/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/03/2015 : 21:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sičan se ovog intervjua.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/03/2015 : 21:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

http://www.livescience.com/50206-happiest-counrties-2014-list.html

10 /10

Izvini, ali kakvo je ovo sranje?

Hoces reci da manje ljudi bezi sa Kosova nego iz Hrvatske?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.46 seconds. Snitz Forums 2000