Sram vas sve bilo ;o))) Evo ja svoje koji su mi momentalno na čitanju držim u istapiciranoj kutiji pričvršćenu na mačji poligon za penjanje na prozor na radijatoru odmah na dohvat ruke dok sam u krevetu, mačke na kutiji sjede i daju mi migove i ideje čega da se dohvatim za čitanje, vrlo praktično jelte ;o)))))
Sram vas sve bilo ;o))) Evo ja svoje koji su mi momentalno na čitanju držim u istapiciranoj kutiji pričvršćenu na mačji poligon za penjanje na prozor na radijatoru odmah na dohvat ruke dok sam u krevetu, mačke na kutiji sjede i daju mi migove i ideje čega da se dohvatim za čitanje, vrlo praktično jelte ;o)))))
U smjeru kojim se čita, s lijevog na desno. To mi je nekako prirodno.
Nisam nikad razmišljao o tome, jednostavno tako slažem. Par ljudi me isto to pitalo ali nikad nisam znao odgovoriti. Ne znam, možda mi je logika obrnuta
Nisam nikad razmišljao o tome, jednostavno tako slažem. Par ljudi me isto to pitalo ali nikad nisam znao odgovoriti. Ne znam, možda mi je logika obrnuta
a da nisi možda lijevak umjesto dešnjak, ljevaci imaju taj fah da tako slažu stvari ;o)
U smjeru kojim se čita, s lijevog na desno. To mi je nekako prirodno.
Ma normalno, svatko slaže po svom guštu. Onaj Hornbyjev luđak Rob Fleming svoje ploče slaže po redu kupovanja.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
a da nisi možda lijevak umjesto dešnjak, ljevaci imaju taj fah da tako slažu stvari ;o)
Ja sam ljevak, i isto slažem kao Bizli :) i meni se iščuđavaju zašto ''naopako'' slažem... a meni je ovako normalno
Zo i to ce se nekad popuniti. vknez pravo da ti kazem sve sam rasprodao od stripove da bi mogao ovo uzimati i pratiti. Kako god okrenes puno para izadje, ali to je proklestvo ovoga hobija. I uvjek bi se sirio, i uzimao nesto novo, a nema sanse da se stigne sve, pa se moras staviti priorirtete i to uzimati, a ako nekad bude viska para uzeti i nesto drugo :)
Nemam više mjesta,počele su se puniti kutije a to mi se ne sviđa...Moraću izvršiti agresiju i anektirati ženin dio polica...Koštaće me ta ofanziva k'o amere pustinjska oluja...