forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zeljko = Ferri
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 41

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 29/03/2015 : 14:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Stubove popravi i nesto ti ne stima sa izvorom svetla

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17039 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/03/2015 : 14:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
A i Zagorova faca je malo prečvrstih linija.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 29/03/2015 : 15:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Da Zagor drži fenjer u slobodnoj ruci moglo bi da prodje nekako

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 29/03/2015 : 18:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
Zeljko, definitivno ti ovaj pribor za tusiranje nije dobar, linije su
predebele i sve djeluje premasno.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2015 : 18:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

To su stupovi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12754 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/03/2015 : 18:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ova pljuvačka što se cijedi iz usta ovog stvorenja nekako mi djeluje umjetno, neprirodno

Have mercy
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 29/03/2015 : 21:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

To su stupovi.

Da li stvarno želiš da vodiš tu diskusiju? Komentar ti je totalno debilan, i pored emotikona.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25552 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/03/2015 : 21:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hajde, mir.
Ne znam zašto uopšte komentarišete, Moreno nije našao zamerke a Željku je ionako svejedno da li će ga primiti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 29/03/2015 : 21:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Hajde, mir.
Ne znam zašto uopšte komentarišete, Moreno nije našao zamerke a Željku je ionako svejedno da li će ga primiti.

Pa smisao ovakvih topica je komentiranje! Zar bi trebalo ignorirati svaki postavljeni autorski rad!? Zbog čega ga je onda autor postavio? Zbog hvalospjeva? Hm... možda. A, možda si u pravu, jer ponekada komentari izmaknu kontroli i svedu se na hranjenje ega i međusobno neuvažavanje.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25552 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/03/2015 : 22:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ironija?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 29/03/2015 : 22:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Ma ok je Samo vi kritikujte, komentarisite, debatujte.
Svako ce da vidi neki nedostatak ili sitnicu, nekima ce se dopasti a nekima ne.

U svakom slucaju, imam jos jednu tablu da istusiram i ja sam gotov sa ovim.

Ne ocekujem da ce me primiti, totalno sam se oladio.Cini mi se da je ovo 7-mi ili 8-mi put da ce me odbiti. Sa ovim tablama sam ja rekao poslednje sto sam imao o Zagoru na zalost. Nemam vremena, moram se posvetiti slikarstvu. Samo cu zamoliti Bureta da ovih 8 tabli stavi na svoju FB stranu i ja zadovoljan.

Edited by - Zeljko Ferri on 29/03/2015 22:28:43
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2015 : 22:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To su stupovi.

Da li stvarno želiš da vodiš tu diskusiju? Komentar ti je totalno debilan, i pored emotikona.

Koju diskusiju?
Zašto je debilan?
Ti ne znaš razliku između stupa i stuba?

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 30/03/2015 : 02:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 30/03/2015 : 07:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To su stupovi.

Koju diskusiju?
Zašto je debilan?
Ti ne znaš razliku između stupa i stuba?

U srpskom jeziku nema razlike dok je u hrvatskom stub kvadratnog a stup kruznog preseka. Ergo, znam razliku, ako si to naveo iz neznanja da je na mom jeziku to ista stvar onda izvini.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/03/2015 : 08:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, mislio sam da je isto I na srpskom i na hrvatskom.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 30/03/2015 : 08:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Izvini ti, mislio sam da me podjebavaš ;-)

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/03/2015 : 09:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast Željku, ali ove table su po mojem mišljenju miljama daleko od bilo kakve profesionalne razine.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/03/2015 : 09:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

U svakom slucaju, imam jos jednu tablu da istusiram i ja sam gotov sa ovim.

Odlicno. Ti zavrsi i posalji table, pa sta bude. Ne moze se glavom kroz zid. Uglavnom, radije bih citao tvoje stripove nego Sediolijeve ili Cassarove.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6149 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/03/2015 : 09:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Svaka čast Željku, ali ove table su po mojem mišljenju miljama daleko od bilo kakve profesionalne razine.

Glavni je problem nekonzistentnost. Željko zna crtati, ali nije izgradio svoj stil. Pokušava kopirati Ferrija i u nekim detaljima to radi dobro (Zagorova figura), u nekim drugim loše (lica i objekti) pa je finalni proizvod neujednačen.

Dok je radnja bila u šumi (prve table ovog topica) sve je izgledalo bolje, a vjerojatno je i Željko bio pun entuzijazma. Šteta što nije dao sve od sebe, imam dojam da ovo nije ni blizu najbolje što može.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/03/2015 : 09:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Da, one table u sumi na KW-ov scenario su mu bile dosta jace. No dobro neka zavrsi ovo pa da zna na cemu je.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/03/2015 : 09:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Imam jedan prijedlog za Zeljka:
U vise navrata neki ljudi govore kako bezuspjesno kopiras Ferrija, kako bi bilo da nam nacrtas jednu tablu na svoj nacin? Dakle, sopstvenu verziju Zagora, bez kopiranja bilo cijeg stila.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/03/2015 : 09:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Mozda tebe poslusa!
(Podsjeti ga na Brdarov strip i na dva talijanska scenarista koja su ti na tapeti.)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 30/03/2015 : 10:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Meni nije loše.Nekakav miks stila Ferrija i Sediolija.
Spadao bi u donji red crtača,ali svakako vizualno bolji od meni omraženih Di Vitta,Cassarovih itd.

Samo,mislim da si ipak trebao razvijati neki svoj stil crtanja i kadriranja.
Nekako imam dojam da se Buretu javljaju mnogi koji bi htjeli upasti u staff i da ih većina kopira Ferrija.Tako da je onda teško postići da se Bure zainteresira za table.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1054 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 30/03/2015 : 12:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Evo nisam ništa ovdje napisao, ali moram iz totoalno neutralnog kuta reći da su mi crteži bili fenomenalni u olovci a u tušu loši......eto, toliko od mene

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 30/03/2015 : 13:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by solar

Glavni je problem nekonzistentnost. Željko zna crtati, ali nije izgradio svoj stil. Pokušava kopirati Ferrija i u nekim detaljima to radi dobro (Zagorova figura), u nekim drugim loše (lica i objekti) pa je finalni proizvod neujednačen.

Dok je radnja bila u šumi (prve table ovog topica) sve je izgledalo bolje, a vjerojatno je i Željko bio pun entuzijazma. Šteta što nije dao sve od sebe, imam dojam da ovo nije ni blizu najbolje što može.

Slažem se da je znatno bolji u prirodnom okruženju scene, no ne snalazi se u arhitektonskim oblicima, ne poznaje ih, a i ne trudi se previše. Recimo, ovaj "tunel" ispod sedlastog luka na prvoj slici istuširane stranice. Struktura zida koja se vidi, je nevjerojatno naivno i bez ikakvih perspektivnih odnosa nacrtana. Također i prilično naivno nacrtani stupovi, kao i nedosljednost odnosa rupe ili otvora u stropu, u koji Zagor propada, što je već netko ranije rekao.
Go to Top of Page
Page: of 41 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000