Osjecam se, i jesam samo prolaznik kroz ovaj prostor i vrijeme, provlacim se kroz njega, ono kroz mene. Vrijeme. Poput sarenih prostirki na ulicama Maroka, i velova tisucu tajni, tajna vremena sakrivena. Razmicem ih, prolazim kroz njih, iza mene prolaz se zatvara, a vec novi, ispod sarenog vela portal se siri, na me ceka, odlazim od doma, pa se opet vracam iz daleka ..
moje zaboravljene karte.
-ljubomora -pismo -putovanje
-Nekome je zao sto kroz skinuti veo tajne odlazim.
Ode "Đast". Molim?! Da, da..i ti ćeš doći na red Bože.. ..nemoj biti takvo gunđalo..naći ću vremena i za tebe.. zzz...zz...zzzzz..z..zz..noć forume....zzzz..
Auch, Bože! Zagubio si se skupa s ovim topicem još lani. A rekla sam naći vremena i za tebe. Joj, joj..da si malo od pomoći ponekad, možda bih ranije došla. Ti kao postojiš a ja sve radim sama, ess..
moja draga tema dragog mi naslova. Morala sam ju potražiti i onda vidim da sam bila tu lani, nekako s proljeća, kao da ima nešto u tom beharu, što me iznova vraća .. Još je ova noć Punog Mjeseca.
mislim da bih možda mogla dobiti potvrdu da je ovo profesionalno oboljenje, ponavlja se godinama zbog ozljede na radu na stihovima. pa bijaše dalje ovako:
..pa pred jutro što avlijom rosom i beharom zamiriše moje usne na rastanku na tvoj sevdah u meraku cijelovom odgovoriše..
mnogi su me uvjeravali da nisam dobro razumjela značenje sevdaha i meraka.. naravno da nisam, razum nema veze s tim kad se dogodi, pa te pogodi.