Drago mi je da je Tonka pomilovan, ipak je to prije svega ok dečko, a ponekad smo svi živčani, nervozni, teže se kontroliramo... Mislim, on u istom košu sa Josipom ili HŠK, ne ide to... Tonka, samo pamet u glavu, ostani ovdje :)
Ja nisam toliko dugo ovdje...je li Dosada ok po tebi? Da zamolimo moderatore da ga vrate :D?
Može što se mene tiče, nisam se previše obazirao na njega, očito je lik koji ima viška vremena... Bitno je da su primitivci odstranjeni... dosada nije takav, sigurno.
No way Pedro. Nema šanse. I dosta s tim.
Vrati ga ili cu reći forumasima kolika ti je plaća
Da, to pokazuje koliko su "zli" modovi bili nasilni prema svima. Njemu se dopustilo da piše makar je izričito jasno udaljen. Isto kao što se Vronskom 3 dopustio treći(!) nick iako je to bilo zabranjeno, a kaj je najbolje nastavio je u istom tonu. Oh, kako smo pokvareni.
Meni je ona njegova današnja mudrost 'Kad bi toliko energije utrošili na rasprave o stripovima zbog čega inače ovaj forum i postoji...' zvučala kao iz druge dimenzije. Da takvo što baš on izjavi.
Drago mi je da je Tonka pomilovan, ipak je to prije svega ok dečko, a ponekad smo svi živčani, nervozni, teže se kontroliramo... Mislim, on u istom košu sa Josipom ili HŠK, ne ide to... Tonka, samo pamet u glavu, ostani ovdje :)
Ja nisam toliko dugo ovdje...je li Dosada ok po tebi? Da zamolimo moderatore da ga vrate :D?
Može što se mene tiče, nisam se previše obazirao na njega, očito je lik koji ima viška vremena... Bitno je da su primitivci odstranjeni... dosada nije takav, sigurno.
Ma službeno je to malo ali koliko nam daje na ruke samo mi znamo
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Pohvale moderatorima na pravovremenom sankcioniranju Krugerovog fašističkog ispada.
Ufff, još da je bacit ključ u jarak..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nije samo član, već je i aktivista te stranke. A takođe, ako se ne varam, je i ratni invalid. I sve ja to poštujem, ali ima nekih stvari koje nisu za ovaj forum i tako treba i da ostane.
Po pravilima se politika strogo kažnjava, ali ipak, određenim temama se progledalo kroz prste. Nije da mi smeta, evo tema o osovini zla je uglavnom pristojna tema.
Nije samo član, već je i aktivista te stranke. A takođe, ako se ne varam, je i ratni invalid. I sve ja to poštujem, ali ima nekih stvari koje nisu za ovaj forum i tako treba i da ostane.
baš si šaljivđija
You stared at the abyss, you'll never rest in peace