forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mirisom i okusom kave i čokolade kroz život.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2015 : 09:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Proljeeceee miii zaamiiiriiiseeee
Na Djurdevdaaan
Meni nikad viiiseee...

Ja mislim da pjesma tako ide, moram sad naci Islamovica i zapjevati uz njega.
Doslo mi.

Ima i kave u prici, evo je pored mene. ;)
Edit.

https://www.youtube.com/watch?v=ypnQ2oDowlg&feature=youtube_gdata_player

Totalno sam fulala tekst al tu je negdje..evoo zooore evooo zoore bogu da see pookloonimmm..
Nek sam pijan nek sam prookleeet
Jaaa biii daanaaas oopeeet...

sponzor? Svastanesto jutros.

https://youtu.be/0tdp4nrEBAg

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/04/2015 : 14:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Meni se cini da mi ponekad netko hakira profil

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/04/2015 : 18:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Oh..a gle mene jutrom vesele prije dva tjedna.
Odlučila sam da neću kušati kap alkohol do Dana Mladosti. Tu negdje.
He..kao da sam u svojoj privatnoj, intimnoj korizmi

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/04/2015 : 09:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I jutros mi kava s kisom mirise, u utrci koja ce bolje i vise.
Jer, kava je kava, gizdava i gorka, dok se u salici kocoperi onako gorda.
A kisa, ne mirisi ona sama, ta vitka i blijeda dama.
Ona proljece umiva svojim kapima
i kad mu na obraz kapne, skladnom simfonijom behara
budi zivost u nama.

Jesam sve rekla. Dobro jutro

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/04/2015 : 10:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/05/2015 : 13:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ne, ne..ova slika nema veze s tim..

Niti je vani sunce, niti sam ovako živahno budna, još sam u piđami i sve što imam reći je da mi se čini kao da sam jutros izbačena iz ove ljuljačke u punoj brzini i sva nagužvana i ulupljena pijem svoju kavu.
Volim taj osjećaj, uopće nije fora probuditi se naspavan i uštelan odmah. To je tako bez veze i u neskladu s mojim raspoloženjem, koje je otkačeno. Valjda?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/05/2015 : 07:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo je prva kava nakon duugo vremena da mi njezin okus pase.
Uzivam u njezinom okusu i svakoj kapi koju okusim..
Nije to nista cudno, i ostala hrana mi je promijenjenog, 'stvarnog' okusa..kao da prvi put kusam nesto.. naucila sam uzivati u svakom zalogaju, svakom novom okusu..
A nisam nis posebno napravila, samo sam prije nekoliko tjedana izbacila sve stetne gadosti, kruh i pekarske proizvode, secere i uzivam u energiji i nema osjecaja gladi, slabosti, uspona i padova secera i tako to. Ostalo je isto, samo s vise voca i salate. Osjecam se ko grom.
Pocelo je uz moj upit i strucno vodstvo sa savjetima Tonke naseg s foruma.Rekla sam da i ja hocu plocice kad sam se napalila na jednu fotku nekog lika s malo spustenim hlacama u struku. I tako to..ja krenula. Uzivam. :)

Sponzor jutrosnje kave je seksi zivot koji me raduje, svakog dana vise i vise.
:)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2015 : 07:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobra mi moja kava i jutro vase vama.
I danas ce biti vruc dan, ako se po jutru dan poznaje.
Genijalno je kako behar mirise.
Kako nema nista ruznije od muskaraca s malim pimpekima kakve ste jucer ovdje stavljali, pliz, pliz, dosla sam mitit da se to vise ne ponovi.
To dodje ko instant karma koja je kucka pa te jos za zivota necim takvim pogod, da ti se s takvim " posreci".

Mitim za dobre vibre na forumu:

https://www.youtube.com/watch?v=p0VFIP2YfmE&feature=youtube_gdata_player

Pusa.

Edited by - Just_Charlie on 06/05/2015 07:37:20
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

463 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 07/05/2015 : 06:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Gdje se mogu kupiti one lijepe šalice od Barcaffe sa reklame. Super su mi za ranojutarnju kavu.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/05/2015 : 09:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Poli, ti pijes Barcaffe i to je slovenski proizvodjac, Droga-Portoroz, kako mislim..
Raspitaj se malo o salicama.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/05/2015 : 07:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem da poli nije vidio jer on sve vidi kad treba ..ajmo rec bockati. Ali kad treba pomoci tu nema lijevih, desnih, crvenih, crnih,domoljubnih i inih. Svi su uglavnom zadnje pikice na ovoj kugli zemaljskoj.

Dan je suncan i lijep, mene moja njeznost ne napusta.
Trenutno milkim kavu. To znaci da je s mlijekom. Da sta drugo.
Jubi,
Charlie.

;)

Edited by - Just_Charlie on 08/05/2015 07:26:47
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/05/2015 : 07:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Ja upravo srčem gromovaču...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 08/05/2015 : 08:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ja evo isvrko svoju a sada idem na posao. Zelim vam lijep dan svima :)
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/05/2015 : 20:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobra večer, ja sjela popiti malo popodnevne kave u pauzi jer delam ko Bandela u vikend čišćenju stana. Toliko da sam tek sad upalila komp.
Čovjek ne bi vjerovao koliko se od vikenda do vikenda nakupi prašine, prljavštine i svaštanešto, pogotovo kad imaš dijete i psa. Ne dam nikom gušt da to vidi niti da zna da sam vikendom gore nego sama svoja sluškinja. Sutra će sve da sja a ja cu kao cool - mrtva ladna, ugostiti neke drage, friendly face. Potom imam na redu ugostiti iz zahvalnosti i jednog đakona, i nešto vjerskih autoriteta. To su neprocjenjivi sugovornici, koji vole sebi ravne, britke i svojeglave..Da, da..zar ste mislili da oni cijene pokorne ovčice što kleče kraj oltara i bez pogovora slušaju..
Mudra žena svima zna mane, ali sa svima prijateljuje. Mislim da je to jedan mali dio tajne moći. Govorim općenito, učim usput..
Mislim da više utjecaja ima jedna osoba koja djeluje sama, osobno, "kroz želudac", nego stotine galamdžija na ulicama. Oduvijek sam svima bila opozicija, oduvijek više od svih cijenjena..
Nježnost i prisnost, kažem ja - ne sila, više utjecaja ima.

Ovo je bila filozofija života i zrnca bla..bla..jedne žene uz dobrano ohlađenu kavu.
A kažu da je ta dobra za ten.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/05/2015 : 20:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobra večer, ja sjela popiti malo popodnevne kave u pauzi jer delam ko Bandela u vikend čišćenju stana. Toliko da sam tek sad upalila komp.
Čovjek ne bi vjerovao koliko se od vikenda do vikenda nakupi prašine, prljavštine i svaštanešto, pogotovo kad imaš dijete i psa. Ne dam nikom gušt da to vidi niti da zna da sam vikendom gore nego sama svoja sluškinja. Sutra će sve da sja a ja cu kao cool - mrtva ladna, ugostiti neke drage, friendly face. Potom imam na redu ugostiti iz zahvalnosti i jednog đakona, i nešto vjerskih autoriteta. To su neprocjenjivi sugovornici, koji vole sebi ravne, britke i svojeglave..Da, da..zar ste mislili da oni cijene pokorne ovčice što kleče kraj oltara i bez pogovora slušaju..
Mudra žena svima zna mane, ali sa svima prijateljuje. Mislim da je to jedan mali dio tajne moći. Govorim općenito, učim usput..
Mislim da više utjecaja ima jedna osoba koja djeluje sama, osobno, "kroz želudac", nego stotine galamdžija na ulicama. Oduvijek sam svima bila opozicija, oduvijek više od svih cijenjena..

Ovo je bila filozofija života i zrnca bla..bla..jedne žene uz dobrano ohlađenu kavu.

nakupi se i bez njih.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/05/2015 : 20:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

nakupi se i bez njih.

A znam, ali oni su bonus

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2634 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 08/05/2015 : 21:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobro veče, malo sam kasno stigao kući, bilo nekoliko sranja u gradu koje su se trebali srediti. Danas umjesto kafe ću pivu da smažem, dosta je više i kafe...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/05/2015 : 23:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U ovo doba pivo bolje paše, ako misliš dobro odspavati nemoj piti kavu navečer, ima i sutra dana.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/05/2015 : 07:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Imam upalu. Upala mi kava u salicu.
:)

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/05/2015 : 11:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma daj, ja se skoro uplašio da je neka ozbiljna upala kad ono... obična kava.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/05/2015 : 07:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/video--trenutak-kad-je-zbor-usutio-propala-pozornica-s-80-pjevaca--osam-ozlijedeno--dvoje-tesko/1346739

Nije smijesno al je fora zamisliti.
Zamislite, propade Sabor i Vlada u zemlju i trazi lijevo, trazi desno, nema ih. Propala im pozornica i oni s njom.
No, to bi bio dobar pocetak dana. U ovoj lijepoj nasoj.
Iz fore u zatvorima kopaju tunele do slobode. A da mi iz istog razloga postanemo krtice na ovoj nasoj grudi zemlje?

Sponzor jutarnje kave danas je " idea za dobar osjecaj -made in China"

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/05/2015 : 07:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Mi se jutros jako dobro osjecamo.
To ja sebi govorim vi. Doslo mi. Jako dobar osjecaj nakon noci u kojoj osvajas Semiramidine vrtove. Mi smo ih osvojili. Sad jos moram samo kule babilonske. To cu kad se odmorimo.
Trenutno kavu pijemo jer smo malkice umorni s nogu.
Jutros kavu ne sponzorira nitko. Jer se nitko ne usudi.
Odosmo sad krivotvoriti dokaze o ludoj noci. Za 5 minuta ih nece biti. Nestat ce. Mi znamo drevnu tajnu balzamiranja.
Mi ko faraon jutros. Balzamirani i strasni.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/05/2015 : 11:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Vec 2 tjedna ne pijem ni kave ni crnoga caja (pa ni zelenog). :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/05/2015 : 12:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne znaš što propuštaš, ja svakodnevno ispijam camelliu sinensis (i crnu i zelenu), taman dobro sjedne nakon obroka i upravo ga sada spravljam na poslu.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/05/2015 : 15:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ako je iko bacio balkanskog frajera na margine

to su ovi ispijači zašećerene vodice

koji ime čaju i na latinskom znaju

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000