Svaka čast Tariku što mu je rekao. Lik je nepodnošljiv. Trebalo bi Brkiću poslati video s njegovim nastupom, šutnit će ga iz stranke u roku odmah zbog lošeg publiciteta
šutnit iz stranke? pa tip je prototip adezeovca
Nemaš pojma!
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Najsmjesnije od svega je njegov izgovor za uzimanje nize ponude. Naime, htio je donijeti svojoj ekipi dodatni bod i pomoci u zavrsnoj potjeri. Ima samo jedan mali problem: on svojim "znanjem" ne bi mogao pomoci svojoj ekipi ni u Dreletovom Pet na Pet, a kamoli Potjeri.
Najsmjesnije od svega je njegov izgovor za uzimanje nize ponude. Naime, htio je donijeti svojoj ekipi dodatni bod i pomoci u zavrsnoj potjeri. Ima samo jedan mali problem: on svojim "znanjem" ne bi mogao pomoci svojoj ekipi ni u Dreletovom Pet na Pet, a kamoli Potjeri.
Pa rekao je, ja ću bit političar i uzet nula kuna
Zato što je mislio da, u protivnom, neće imat šanse doć do završne potjere (za ozbać, to je rekao). Ono što je najjače, dam se kladit da bi lik uzeo i - 10 000 kao nižu ponudu. Ne mogu ništa drugo reći nego potpisati Tarikovu i Moraninu zadnju.
Ova mala ljiga je član mladeži, a istovremeno aktivist Centra za mirovne studije onog Gordana Bosanca. Primjećuju se u njemu natruhe guzičara klasa: A, tip: Sanader.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Fenomenalno kako svi komentiraju tog malog ljigavca, a nitko odlučnu ekipu od utorka koja je osvojila rekordni iznos jer su svi išli na višu ponudu, koje su redom bile iznadprosječne (80.000 na osvojenih 17.500, 70.000 za osvojenih 14.000, 100.000 za osvojenih 21.000 i čak 150.000 za osvojenih 10.500), a njih prvih troje uspjeli pobjeći lovcu i na kraju zaraditi lijepe novce (83.333kn po glavi). Da sam barem ja imao takve suigrače...
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Fenomenalno kako svi komentiraju tog malog ljigavca, a nitko odlučnu ekipu od utorka koja je osvojila rekordni iznos jer su svi išli na višu ponudu, koje su redom bile iznadprosječne (80.000 na osvojenih 17.500, 70.000 za osvojenih 14.000, 100.000 za osvojenih 21.000 i čak 150.000 za osvojenih 10.500), a njih prvih troje uspjeli pobjeći lovcu i na kraju zaraditi lijepe novce (83.333kn po glavi). Da sam barem ja imao takve suigrače...
Je li se ikad dogodilo da je bilo toliko netocnih odgovora od strane lovca, a da natjecatelj svejedno nije prosao kao ovo veceras sa Mirkecom i zadnjim natjecateljem? Nevjerojatna je bila podudarnost u netocnim odgovorima
Ćini mi se da su danas u brzopoteznim priznali pogrešan odgovor. Pitanje je bilo koja figura se u šahu može pomakniti za jedno polje ( pogrešno postavljeno pitanje, odgovor je bio kralj koji je priznat. Citiram wikipediju: Da bi se potez smatrao rokadom, mora se prvo igrati kraljem! Kralj se pomiče sa svoje pozicije dva polja prema topu s kojim rokira (drugo polje podrazumijeva polje na koje dolazi). Zatim se uzima top, preskače kralj i stavlja na polje koje je kralj preskočio. Dakle kralj se može pomakniti i za 2 polja.
Ćini mi se da su danas u brzopoteznim priznali pogrešan odgovor. Pitanje je bilo koja figura se u šahu može pomakniti za jedno polje ( pogrešno postavljeno pitanje, odgovor je bio kralj koji je priznat. Citiram wikipediju: Da bi se potez smatrao rokadom, mora se prvo igrati kraljem! Kralj se pomiče sa svoje pozicije dva polja prema topu s kojim rokira (drugo polje podrazumijeva polje na koje dolazi). Zatim se uzima top, preskače kralj i stavlja na polje koje je kralj preskočio. Dakle kralj se može pomakniti i za 2 polja.
Onda nema točnog odgovora je se i pijun može na početku pomaknuti za 2 polja