Toninelijeva era ima izvrsnih epizoda, a čini mi se da je najviše forumaša upravo i odraslo u tom razdoblju. Međutim, izgleda da dosta forumaša baš tu ima rupu, pa ne znaju koliko tu ima odličnih epizoda. Odgovorno tvrdim da kada pročitaju Gospodara vremena, Jetija ili Vatrene bikove, da će biti oduševljeni
slažem se. Ne čitam zagora već petnaestak godina,ali u najboljem sjećanju mi je ostala suradnja tonineli/toriceli. Kad bi sastavljao svoju listu bar trećina bi bila toninelijeva.
pamtim te epizode po dobru, ali ih nisam pročitao 25 godina.
Originally posted by mladjo
Toninelijeva era ima izvrsnih epizoda, a čini mi se da je najviše forumaša upravo i odraslo u tom razdoblju. Međutim, izgleda da dosta forumaša baš tu ima rupu, pa ne znaju koliko tu ima odličnih epizoda. Odgovorno tvrdim da kada pročitaju Gospodara vremena, Jetija ili Vatrene bikove, da će biti oduševljeni
pamtim te epizode po dobru, ali ih nisam pročitao 25 godina.
Originally posted by mladjo
Trenutno izlaze u Extra ediciji. Super prilika da ih ponovo posjetis.
Ove gore navedene će doći na red za dvije-tri godine ali u načelu Tonninelijeva era je cijela odlična.Ok, nije sve on pisao ali kad se sve zbroji taj dio Zagorove povijesti je stvarno odličan Pogledajte samo ovaj dio koji će dolaziti.Drugi Kandrax, Alkemičar, Vordell, Hagot, Đavolja dolina,Varteni bikovi, Jeti...A i ove laganica epizode isto nisu loše:Bubnjevi smrti, Zagorov zakon, Beli poglavica, Pleme sauka...A od tih laganica epizoda ističu se Tajna na mapi i Neumoljivi Zagor.
Izvrsno razdoblje
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Hvala hvala druskane nema schoola do old schoola Dobro si primjetio za mladog goinga da je stavio dosta starih epizoda, bio sam uvjeren da će većina biti novijih;) Inače bio je ovo težak zadatak jer stvarno ima toliko dobrih epizoda da bi mogao bez problema napraviti i top 50
potpis na ceo post!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Originally posted by nagor Stiže i JA saga i čini mi se da Žezlo Tin Hinan i Izgubljeni svijet samo čekaju da izbace Demonsku knjigu. :)
Zašto baš te dvije, zar ništa drugo ne vrijedi u toj sagi.
Sudeći po odličnoj "Povratak u pećinu", sve će vrijdit u toj sagi, ali ove dvije priče mi baš djeluju vrh.... pogotovo taj "Izgubljeni svijet". Onih par vinjeta me oduševilo. Kingova recenzija također.
Originally posted by nagor Stiže i JA saga i čini mi se da Žezlo Tin Hinan i Izgubljeni svijet samo čekaju da izbace Demonsku knjigu. :)
Zašto baš te dvije, zar ništa drugo ne vrijedi u toj sagi.
Sudeći po odličnoj "Povratak u pećinu", sve će vrijdit u toj sagi, ali ove dvije priče mi baš djeluju vrh.... pogotovo taj "Izgubljeni svijet". Onih par vinjeta me oduševilo. Kingova recenzija također.
I jos jednom su nostalgicari unistili ocjenu :) Brate, uzorak od 40 ljudi je stvarno nebitan, i sumnjam da bi ljudi prestali kupovati Zagora sa ovakvim pricama. Ako to nisu uradili nakon prica poput Zelenog Rub(p)ca, ili Lorda u Darkvudu, nece ni nakon ovoga. Ovo je klasicna osrednja prica, koja je htjela mnogo, ali nije mnogo i dala, ali proglasavati je za nekakvo dno dna nije nimalo realno.
@Nagore, izgubljeni svijet je opusteno za top 10, a mozda i Tin Hinan, ali nije jos vrijeme za ubacivanje njih u liste.
Mislim, kada bi zaredale takve priče u nizu ja bih sigurno prestao kupovati jer drugi dio Sjeme zla me je naživcirao kao malo što prije toga, prvi dio može proći ali drugi je stvarno dno najvećeg dna. Zeleni rubac je remek-djelo u usporedbi s time iako je u stvari tek debeli prosjek.
1. Sedam gradova Cibole 2. Demoni ludila 3. Svemirska braća - Teror šeste planete 4. Osveta vudu 5. Nestali istraživač 6. Dugo putovanje 7. Dugin most 8. Zimska zmija 9. Teksaški rendžeri 10. Morska strava 11. Tiranin s jezera - Potopite Destroyer 12. Sveti breg - Hiljadu lica straha 13. Sjene nad Darkwoodom 14. Potop u Darkwoodu - Dijablarova sudbina 15. Sotonski Mortimer 16. Aljaska 17. Obračun u Los Angelesu 18. Tajna Fride Lang 19. Sloboda ili smrt 20. Zagor priča 21. Kapetan Zmija 22. Skiptar Tin-Hinan 23. Velika zavjera (1. Tkač) 24. Otočka skupina 25. Nulta godina Darkwooda