forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi 21 - Prolaz između tisućljeća
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2474 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 24/04/2015 : 13:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Baš lijep naslov

Naslov ubija...
Zagi totalno "rahitican" na naslovnici.
No, bez obzira na sve, ocekujem dobru pricu...

Carpe diem
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 24/04/2015 : 13:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
pozitivne su kritike od forumasa koji znaju o cemu se radi pa cemo ga uzeti

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/04/2015 : 14:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da Dok prevodi ovaj maxi.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/04/2015 : 15:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ja se baš psihički pripremio za Sediolija kad ono Espositovci, sada ću opet na ljeto imati te iste pripreme (ako Ludens ne zezne stvar).

Sedioli crta nastavak Uklete zemlje koju je svojevremeno crtački "razvalio" tata Feri??

Jebote,koja blasfemija.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2015 : 15:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sedioli je, ako to želi, najbolji plagiajtor Ferrija.
Ali velike razlike između Sediolija i Esposita nema. Samo dno Zagorovih crtača.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2015 : 15:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

@mladjo
Ovaj ima više postova pa sam ga zbog toga ostavio, ali ako želiš slobodno ih zamijeni.

Još se moramo naviknuti na solara kao moderatora.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/04/2015 : 15:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

S obzirom na nekoliko iznenađujuće loših Dokovih prijevoda u posljednje vrijeme, osobito na Dylanu, ja se nadam da je prevoditeljica Ana Gašpar.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/04/2015 : 15:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Kakvo je ovo bogohuljenje?!?! Odličnu braću Esposito izjednačiti s u najboljem slučaju bezveznim Sediolijem, i onda ih proglasiti dnom Zagijeva staffa.
Kamo sreće da crtaju više, a ne bih imao ništa protiv da preuzmu crtanje naslovnica.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/04/2015 : 15:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, tintona ćemo sljedeći put sankcionirati ako bude nastavio sa ovakvim blasfemijama!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/04/2015 : 15:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:

Kakvo je ovo bogohuljenje?!?! Odličnu braću Esposito izjednačiti s u najboljem slučaju bezveznim Sediolijem, i onda ih proglasiti dnom Zagijeva staffa.
Kamo sreće da crtaju više, a ne bih imao ništa protiv da preuzmu crtanje naslovnica.

ovo!!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/04/2015 : 15:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Slažem se, tintona ćemo sljedeći put sankcionirati ako bude nastavio sa ovakvim blasfemijama!

čestitam na izboru za moderatora.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/04/2015 : 15:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by DODSFERD

Ja se baš psihički pripremio za Sediolija kad ono Espositovci, sada ću opet na ljeto imati te iste pripreme (ako Ludens ne zezne stvar).

Sedioli crta nastavak Uklete zemlje koju je svojevremeno crtački "razvalio" tata Feri??

Jebote,koja blasfemija.

Izuzetno loša Burattinijeva odluka.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/04/2015 : 16:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Od Esposita sam čitao epizodu U potrazi za Zagorom i tu me njihov rad stvarno impresionirao, ako u maxiju budu barem približno dobri ja zadovoljan.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2015 : 16:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Johnny, solar, anto - neka pati koga smeta.

Esposito za mene definitivno spadaju u donji dom crtača, po kvaliteti su mi negdje najbliži Gramaccioniju i sl.

Ovo meni nije dobro.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/04/2015 : 17:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

S obzirom na nekoliko iznenađujuće loših Dokovih prijevoda u posljednje vrijeme, osobito na Dylanu, ja se nadam da je prevoditeljica Ana Gašpar.

Možda. Ali ako je i imao nekoliko kikseva, to je ništa spram prevoda redovnih ludensovih prevodilaca.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 24/04/2015 : 17:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
"Svih mi brkova moje porodice" a u Telleru je... ne znam, možda je to fresh hrvatski književni ali ubi

loading...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/04/2015 : 17:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Johnny, solar, anto - neka pati koga smeta.

Esposito za mene definitivno spadaju u donji dom crtača, po kvaliteti su mi negdje najbliži Gramaccioniju i sl.

Ovo meni nije dobro.

Na isti način bi i kod Ferrija mogao pronaći slabih i loših kadrova i tabli, pa na tome ne bi temeljio generalnu ocjenu.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2015 : 17:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zanemarimo to što meni Ferri nije sinonim za savršenstvo, kod Esposita je većina njegovih tabli ovakovo.
Npr:

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 24/04/2015 : 19:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Mene su kupili u Hawaku. Izvrstan crtež. Lošija tabla svima se zalomi.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/04/2015 : 19:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Istina, vrlo loše. Ali ipak bolje od Elžbjete.
Ana Gašpar odavno ne prevodi za LU, ako slučajno vidiš njezino ime to su stari prijevodi (npr. u Klasiku).
Kako bilo, one su ipak lošije.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/04/2015 : 19:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Nego, Sedioli... majko Isusova.
Bureta treba strpati iza rešetaka do kraja života.
Ne volim ni Espositovce ali su prema ovome gore mila majka.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/04/2015 : 19:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Nego, Sedioli... majko Isusova.
Bureta treba strpati iza rešetaka do kraja života.
Ne volim ni Espositovce ali su prema ovome gore mila majka.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/04/2015 : 20:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zanemarimo to što meni Ferri nije sinonim za savršenstvo, kod Esposita je većina njegovih tabli ovakovo.

Ne znam Tintone, znam biti kritican prema Zagorovim crtacima, ali ta tabla Espozitovih je sasvim OK. Mislim na njoj Zagor je Zagor, Doc je Doc, puma je puma, dinamika je OK.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/04/2015 : 20:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a kod onoga je zagor jaje, doc je jaje na oko, puma je kajgana, dinamika je jajomlat...

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/04/2015 : 20:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

a kod onoga je zagor jaje, doc je jaje na oko, puma je kajgana, dinamika je jajomlat...

Inace, "jajomlat" mi je najbolje ime za Zagorovu sjekiru!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000