Moja najveca zelja bi bila Corbenov Bloodstar,eventualno Loiselov Petar Pan i Ratnici sa Akabra,Modesty Blaise,Jonah Hex,Najamnik,Manningov Tarzan..
Sve ovo osim Tarzana, a najveca zelja princeza Modesty u najsavrsenijem mogucem izdanju kakvo ona i zasluzuje, bez nastavljanja na Tino jer su katastrofalni. Onda jos i Scalped, Propovednik, 100 metaka i jos puno toga
Hvala. Umjesto da roštiljam prošao sam sve 94 strane ovog impozantnog topika, kad je bio aktualan nisam ga mogao učitati zbog sporog neta. Topik je vrelo preporuka fibi za objavljivanje, u međuvremenu su neki stripovi i realizirani.
Hvala. Umjesto da roštiljam prošao sam sve 94 strane ovog impozantnog topika, kad je bio aktualan nisam ga mogao učitati zbog sporog neta. Topik je vrelo preporuka fibi za objavljivanje, u međuvremenu su neki stripovi i realizirani.
Nema na cemu,cesto navratim u ovaj topic pa mi nije bia problem pronac ga.Jedan od najboljih i najzanimljivijih topica otvorenih na forumu.
Pa nije baš, da su to sve stripovi za koje je baš vjerojatno, da če ih izdati Fibra ali čekam, da se nekada kod nas objave ovi naslovi:
Gladni kralj (kao i sve ostalo neobjavljeno od Waltera Neugabauera) Storm Crnobradi Modeste et Pompon Jehan Pistolet Buck Danny Mac Coy (dobro tu več imamo najavu Darkvuda, pa bi taj problem uskoro trebao biti riješen)
A najviše od svega bih želio, da bar neko do kraja izgura Gastona, a voleo bih i da se završe neki drugi početi serijali (naravno tu ne mislim na Fibrina izdanja, gdje toga straha nema).
Stvarno si i moga.Ali nemoj gledat koliko ti komentara ostavljamo jer ima nas mnogo koji pratimo u tisini.Meni je tvoj topic posluzia da se upoznam sa mnogim autorima i stripovima za koje vjerovatno nikad ne bi ni cua.
Eksperimentalno, Fibra ima u planu izdati Jimmy Corrigana, ali sumnjam da bi to eksperimentalce i zaovoljilo iako po meni, najbolje od eksperimentalnog što bi se dalo sada u svjetskoj produkciji izdati je strip "Frank" Jima Woodringa a sada malo u sridu - mislim da se u raspravi i zabrazdilo jer Fibra nikada nije ni pucala na to da izdaje stripiće tipa Gaston, Umpah Pah, Štrumpfovi.... ona si je ljestvicu postavila na druge visine od toga
Dobri su i dapace izvrsni, rado ih ja citam ;o)) Ali ne uklapaju se u Fibrinu koncepciju "samo dobrih stripova" po mom skromnom a i iskustvenom misljenju... Uostalom i da su htjeli mogli su to izdavati i otprije, ali nisu... narafski osim "pokusaja" sa RatManom - ali i sam RatMan nije ista katrgorija kao Umpah Pah i Gaston, ne?