Ako se ne varam, s ovom pjesmom je otvoren koncert u Zagrebu. Bilo je to prije skoro 4 godine, u lipnju 2011. Mislim da vrijeme nemilosrdno leti..mislim da sam se baš poželjela da ponove taj fenomenalan koncert što prije, bilo je genijalno.
Nevjerojatno, ali danas mi je dan Alanis Morissette! Sjedim izboden iglicama na tretmanu akupunkture za peludnu alergiju, kad tamo s radija You Oughta Know. Sat kasnije kupujem u Šparu, a s radija You Learn. Još pola sata kasnije sjednem na kavu uz novine, a kafićem se počnu razlijegati taktovi Hand in My Pocket. Slučajnost, ali baš lijepa.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Iako sam veliki ljubitelj blacka malo je bendova za koje mogu reći da su napravili čak 3 vrhunska albuma. Među odabranima je i Arckanum, uspjeh je tim veći ako se uzme u obzir da se radi o jednome članu koji je ujedno i autor nekoliko knjiga o starim Nordijskim religijama i anti-cosmic sotonizmu.
Baš nisam jako dugo Dylana slušala. Dylan je ujutro najbolji, u sneno nedjeljno jutro. (ovo podsjetnik meni da sutra ujutro uz kavu slušam Dylana.)
edit; ja ne znam što je s tim jubituom u zadnje vrijeme, ja slušam jedno a kad kopiram link, pojavi se ovdje drugo. Neće da sluša. Ja slušam - Bob Dylan - Lay Lady Lay