mogli su samo smanjiti broj stranica sa 280 na 94, sniziti cijenu, i zadržati naziv i logo serijala romanzi a fumetti i nastaviti numeraciju koja je prije bila...
onaj ko se kod nas bude odlučio da izdaje ovaj mini minserijal, bi trebao prije toga da izda i romanzi a fumetti ''darwin''. s obzirom da ga kod nas niko nije izdao...uz njega je još ostala i izgubljena planeta kao i veliki belzoni za koje PP ima prava da ga izdaje kod nas..
onaj ko se kod nas bude odlučio da izdaje ovaj mini minserijal, bi trebao prije toga da izda i romanzi a fumetti ''darwin''. s obzirom da ga kod nas niko nije izdao...uz njega je još ostala i izgubljena planeta kao i veliki belzoni za koje PP ima prava da ga izdaje kod nas..
"Sul pianeta perduto" trazim vec pola godine, jako je rijedak i u striparnici di ja kupujem ga nemaju pa nemaju, a neda mi se narucivati direktno od Bonellija. Jos jedan razlog zbog kojeg mi se neda imati strip pod svaku cijenu je crtac Bacilieri koji mi je vrlo odbojan. Inace jeli objavljen u Srb onaj ratni od Faracija i Disa "Linea di sangue"
Edit: Nasao sam ga, objavljen je, odlicno.
Kaizoku ou ni ore wa naru!
Edited by - Giuda Ballerino on 09/03/2015 18:21:42
"Sul pianeta perduto" trazim vec pola godine, jako je rijedak i u striparnici di ja kupujem ga nemaju pa nemaju, a neda mi se narucivati direktno od Bonellija. Jos jedan razlog zbog kojeg mi se neda imati strip pod svaku cijenu je crtac Bacilieri koji mi je vrlo odbojan. Inace jeli objavljen u Srb onaj ratni od Faracija i Disa "Linea di sangue"
da...koalicija iz srbije, hrvatske i BiH u sastavu PP,libelus, agarthi i libelus su uspjeli da izdaju 8 stripova iz serijala romanzi a fumetti od čega je bilo 6 različitih naslova... tri su ostala još neobjavljena kod nas...
Upravo sam se zabiljezio u striparnici za sva tri nastavka Coney Islanda. Jos uvijek se nezna tocna cijena, pretpostavljam 3,30 eura, ali nisam skroz siguran. Svidjaju mi se Le Storie, ma sto neki govorili ovaj koncept prica i romanza je super i kvalitetan, steta sto nisam ranije to otkrio. Takodjer, probao sam rezervirati "Sul pianeta perduto", ima na lageru 1 komad pa tko prvi njegovo, valjda cu uspjeti, Serra je to, ceznem da to nabavim
TROPICAL BLUES 1 Frequency: Monthly IL MARE DEGLI UOMINI LIBERI (THE SEA OF FREE MEN) Release: 25/06/2015 Subject: Luigi Mignacco Screenplay: Luigi Mignacco Drawings: Marco Foderà Cover: Pasquale Frisenda
Mike Somerset III has mysteriously disappeared in the tropics: on his trail, a detective in San Francisco!
Pheonix Press je objavio prvu po redu miniSeriju "Coney Island"
Manfredi / Barbati & Ramela
Nedavno završeni Bonelijev mini-serijal zahvaljujući Phoenix Press-u već u prodaji!
Njujork, treća decenija XX veka. Detektiv Džek Sloun je žestoki policajac koji ne bira sredstva u borbi protiv prestupnika i zločinaca sa ulica Bruklina. Naizgled obična poseta velikom zabavnom parku će ga dovesti u središte misterioznih događaja koji su tesno povezani sa organizovanim kriminalom na istočnoj obali...na čijem čelu se nalazi Al Kapone!
294 strane, crno-belo, sa naslovnicama u boji, meke korice
bravo za pp..izdaju ljudi punom parom..ove godine su opasno krenuli na više frontova...drago mi je što se samo drže bonellija i što ne idu sa francuskim i američkim stripovima...
na kraju se ispostavilo da ta transformacija iz romanzi a fumetti u la miniserie se odnosi samo na talijane, dok će kod nas i dalje ići onaj sistem romanzija sa cijelom pričom u jednom stripu...jedina je novost te stranice u boji koje ćemo dobiti unutra...