forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 CL 2014/15 Barca-Juve finale
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/05/2015 : 20:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
nisam blesav da navijam da realovci dobiju sansu osvojiti jos jednu kantu
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/05/2015 : 20:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ukoliko Barca prođe Bayern, nema šanse da ne pobedi u tom finalu, bez obzira ko se još tamo našao. Štaviše, nadam se finalu protiv Reala.

Slazem se, kad je trojac Messi-Neymar-Suarez u ovakvoj formi nitko nema sanse.

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7336 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/05/2015 : 22:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
J U V E

Teško da će do samog finala, ali svaka im čast na igri. Nadigrali su Real i potpuno zaslužena pobjeda. Uz možda par pojačanja eto ih uz sami bok trenutnim velikanima euro nogometa.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/05/2015 : 22:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tko bi rekao da će Real spušit', u Madridu će biti paklenih 90 (ili više) minuta.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/05/2015 : 22:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ni p od penala za Juve. Nezasluzena pobjeda, ali sad ne vrijedi kukakti. Treba ih zgaziti u Madridu.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/05/2015 : 23:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

J U V E

Teško da će do samog finala, ali svaka im čast na igri. Nadigrali su Real i potpuno zaslužena pobjeda. Uz možda par pojačanja eto ih uz sami bok trenutnim velikanima euro nogometa.

Steta gola, ali nema veze.
Probat se progurat na misice do finala, a tamo sto bude.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7336 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/05/2015 : 23:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ni p od penala za Juve. Nezasluzena pobjeda, ali sad ne vrijedi kukakti. Treba ih zgaziti u Madridu.

Imaš li ti kakvu veću dioptriju ili...
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/05/2015 : 00:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Juventusu. U Madridu, sa starom taktikom, bunker & kontra, sve je moguce.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 06/05/2015 : 01:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imaš li ti kakvu veću dioptriju ili...

Juventus GODINAMA nije igrao ovako zrelo, staloženo i samouvereno kao - nisam ni sanjao na početku sezone da bih ovo ikada mogao reći! - pod Allegrijevom palicom. Conte je lav, ali nije sklon promeni taktike. Allegri jeste, i to bez ikakvog izmišljanja tople vode, čak školski, rekao bih, a kako on sazreva kao trener, tako sazreva i ekipa, a može i vice versa... Sjajno koristi mlade igrače, večeras čak i neiskusnog Sturara... Sve to, ruku na srce, uz mnogo sreće pri žrebu do polufinala, ali je protiv Reala ekipa potvrdila da vredi, pa i koliko. Verujem da je svaki juventino prezadovoljan već sada, a dalje - sve je moguće.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25688 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2015 : 08:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Juve je odlično odigrao ovu utakmicu. Real je vršio veliki pritisak nad Pirloom, što je rezultiralo njegovom slabijom igrom. Odlično ga je zamenio Evra, jedan od najboljih juče. Real nije imao sreće u određenim situacijama, ali isto tako je imao blagu naklonost sudije. Bilo je dosta faulova koji su zaslužili žuti karton, pa sudija nije reagovao, dok je Juventusu sve sankcionisao. Penal je bio, naravno, bez pogovora.
Fina utakmica, ali večeras čekamo ono pravo. :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 06/05/2015 08:32:42
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8777 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/05/2015 : 09:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam bio naklonjeniji realu. Juve mi je nanio teske traume jos u onom finalu s milanom kad je u 120 minuta najzanimljivije bilo gledati travu kako raste. Nikad vise talijana u nikakvom finalu i ja sretan.
Real ima solidan rezultat, dali su gol i smatram da su u prednosti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/05/2015 : 09:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, zasto ne podnosite Real? Je li zbog Ronalda ili jer volite Barcelonu? :D

Meni je Real vec dugo vremena jedan od najdrazih evropskih timova, zavolio sam ga prije dosta godina zbog Mijatovica. Ista stvar je sa Manchesterom, simpatisem ih zbog Vidica.

A veceras se sastaju dva tima koja nikako ne mirisem. Barcu zbog Reala, Bayern zbog Dortmunda. Ipak, volio bih da vidim finale izmedju Barce i Reala. Ipak je to okrsaj svih okrsaja danasnjeg fudbala.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7336 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/05/2015 : 09:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ljudi, zasto ne podnosite Real? Je li zbog Ronalda ili jer volite Barcelonu? :D

Kad bih birao između Reala i Barce trenutno bi to bio Real. 90-ih i početkom stoljeća je to bila Barca. Ali Juve je ljubav još od Platinijeve ere 80-ih tako da sinoć nije bilo zbora za koga navijati.
I jesi li bar prosvijetlio s penalom sinoć? Pa nije ti Zvezda igrala sinoć da ne vidiš očite situacije.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/05/2015 : 09:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice penala, smijesno mi je to sto vecinom reporteri na internetu prenose vijest da je bio penal jer je igrac Juventusa udaren u stopalo.
:D
Cinjenica jeste da ga nije dotakao do stopala, ako je vec bilo kontakta, onda ga je madridjanin dotakao koljenom.
http://www.srf.ch/play/tv/popupvideoplayer?id=517af3db-ab0b-4ac9-abab-8d12eab6d7ed#t=38
Po mom misljenju nedovoljno za penal. Da sam kojim slucajem bio protiv Reala, vjerovatno bih tu vidjeo cist penal.

Sto se tice naklonosti sudija Realu, bas su potrcali da sviraju kraj utakmice. Iako je bio jedan prekid zbog povrede, produzili su utakmicu samo standardnih tri minuta. Utakmica je trebalo da se produzi minimum pet minuta. Ali eto, vidimo samo ono sto zelimo da vidimo. Poznata prica.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 06/05/2015 : 09:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Pojedini mamlazi od igrača podcijenili Juventus,nije im prvi puta.
Na Bernabeu bi mogla biti dobra utakmica.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/05/2015 : 09:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nije ti Zvezda igrala sinoć da ne vidiš očite situacije.

Juventus ne simpatisem zbog OCIGLEDNOG razloga :D

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7777 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 06/05/2015 : 10:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
meni nije jasno da karvahal nije dobio za ono direktan crveni...jer pravila su jasna: gol šansa + zadnji igrač odbrane...direktan crveni...izgleda da se to samo svira protiv slabijih ekipa kao npr protiv šahtara kad su igrali uzvrat u minhenu osmine finala, u trećoj minuti igrač šahtara kao zadnji igrač odbrane dobio crveni direktan + bio penal za bayern, dok u četvrtfinalu protiv tog istog bayerna kada je noer kao zadnji igrač rušio napadača nije pokazan crveni kao ni sinoć...

ako ništa, barem real nema rezultat sa kojim je siguran i sa kojim bi mogao opuštenije u uzvratu, pa će morati opet sa najjačim sastavom igrati u srijedu, kao i sad u subotu protiv valensije što uveliko otvara mogućnost kiksa na nekom od dva fronta...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8777 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/05/2015 : 10:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

meni nije jasno da karvahal nije dobio za ono direktan crveni...jer pravila su jasna: gol šansa + zadnji igrač odbrane...direktan crveni...izgleda da se to samo svira protiv slabijih ekipa kao npr protiv šahtara kad su igrali uzvrat u minhenu osmine finala, u trećoj minuti igrač šahtara kao zadnji igrač odbrane dobio crveni direktan + bio penal za bayern, dok u četvrtfinalu protiv tog istog bayerna kada je noer kao zadnji igrač rušio napadača nije pokazan crveni kao ni sinoć...

ako ništa, barem real nema rezultat sa kojim je siguran i sa kojim bi mogao opuštenije u uzvratu, pa će morati opet sa najjačim sastavom igrati u srijedu, kao i sad u subotu protiv valensije što uveliko otvara mogućnost kiksa na nekom od dva fronta...

Zanimljiv si ti lik. Kad se nesto treba dosuditi protiv reala onda su pravila jasna, a kad se nesto dosudi u njihovu korist drzeci se tih istih i jasnih pravila onda se to NE sudi na takvoj utakmici pri takvom rezultatu u toj i toj minuti, uzevsi u obzir vlaznost zraka i cinjenicu da mu je stara majka prehladjena,a macak cupko ima probavnih smetnji.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8777 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/05/2015 : 10:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Za mene su stvari jasne. Prodje li real juventus i budu li imali spremnog modrica imaju velike sanse obraniti naslov. Bez modrica, tesko.
Zadnji koi su imali tu sansu bili su man.u. kad je iz meni nejasnih razloga ferguson umjesto da optereti traljavog beletija po krilu stavio ronalda u napad.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/05/2015 : 11:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nije ti Zvezda igrala sinoć da ne vidiš očite situacije.

Juventus ne simpatisem zbog OCIGLEDNOG razloga :D

Znao sam da je to razlog.
Nije mi baš drag Real ali bih htio da prođe jer su mi talijanski klubovi i reprezentacija koma za gledanje.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/05/2015 : 11:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kakve Allegri vidi pokazatelje da je Juventus ove sezone bolji od Reala, nije valjda zbog izbacivanja očajne Borussije.

http://www.hrsport.net/vijesti/485325/nogomet-liga-prvaka/allegri-juventusu-treba-remek-djelo-u-madridu-a-ovo-je-temelj-ancelotti-svi-su-grijesili-ne-samo-ramos/

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25688 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2015 : 11:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja uopšte nisam bio protiv Reala sinoć, naprotiv. Ne navijam za njih, ali volim da gledam kako igraju. Ona generacija Zidane-Figo-Ronaldo je bila odlična (valjda što su pokupili dobre igrače iz Barce).
Ali ako je sudija pokazao žuti karton Juventusu zbog onakvog faula u prvom poluvremenu, morao je barem tri da pokaže igračima Reala zbog istih takvih faulova. Ako je Vidal dobio žuti zbog prigovora, iz istog razloga je i Ronaldo trebalo da bude kažnjen. Manje-više sam zbog toga rekao da je sudija bio naklonjeniji Realu, a ne zbog nečeg što sam ja hteo da vidim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8777 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/05/2015 : 11:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja uopšte nisam bio protiv Reala sinoć, naprotiv. Ne navijam za njih, ali volim da gledam kako igraju. Ona generacija Zidane-Figo-Ronaldo je bila odlična (valjda što su pokupili dobre igrače iz Barce).
Ali ako je sudija pokazao žuti karton Juventusu zbog onakvog faula u prvom poluvremenu, morao je barem tri da pokaže igračima Reala zbog istih takvih faulova. Ako je Vidal dobio žuti zbog prigovora, iz istog razloga je i Ronaldo trebalo da bude kažnjen. Manje-više sam zbog toga rekao da je sudija bio naklonjeniji Realu, a ne zbog nečeg što sam ja hteo da vidim.

Prica o izazivacu i branitelju naslova, to ce nazalost uvijek biti tako.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/05/2015 : 11:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

Pravila jesu jasna, ali ovo ne piše u pravilima, nigde ne postoji termin "zadnji igrač odbrane", nego prilika za postizanje pogotka. Gleda se da li je igrač navale okrenut ka golu i u prilici za postizanje gola ili ne. U ovom slučaju igrač je išao od gola, ne ka golu (vidi se na snimku).
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/05/2015 : 11:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ako je Vidal dobio žuti zbog prigovora, iz istog razloga je i Ronaldo trebalo da bude kažnjen.

On je dobio žuti zbog očiglednog bezobrazluka. Sudija ti dosudi penal, a ti se buniš za karton, neće da može. Nisam video tu situaciju za Ronalda, te ne mogu da prokomentarišem.
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000