forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 08/05/2015 : 09:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Opet se priča o stvarima o kojima se puno ne zna a nemaju ni pokrića.
Gdje sam ja to iskomentirao gomilu stripova samo iz pakosti? Da li nekakva namjera, ''namjera'' i gotov čin mogu biti potpuno ista stvar? Ne živimo u budućnosti i pretpostavkama ''što bi bilo kad bi bilo'' već u sadašnjosti a ona kaže da se takvo nešto nije dogodilo
(tko god pregleda moje komentare uvjerit će se u to).
Kako se uopće može znati da je onaj PM pravi? Danas postoji gomila programa za sve i svašta tako da je prava sitnica obraditi tekst na screenshotu da piše točno ono što želiš.
Sve ovo što navodim se svodi samo na pretpostavke, te stvari se nisu dogodile ili nije sigurno da su se dogodile tako da nema smisla o njima ni pričati.
Ali, nekima je najvažnije samo da se baci kost da mogu gristi po vlastitim željama.

ajd priznaj,jesi to ti napisao,od slova do slova,il je to balerinina izmišljotina?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/05/2015 : 09:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by lwood

po ovome bi dodsferd "ocijenia" još gomile stripova samo da napakosti GB.

ovo bi po meni zasluzilo trajni ban. na taj nacin bi vise nastetio stripovima.com nego svi mi zajedno u forumu sa svojim svadjama.

Tu sam te čekao i znao sam da ćeš jednom naletjeti na situaciju u kojoj zanemaruješ velike stvari u svome dvorištu a gledaš sitnice u tuđem.
Baš se pitam što ti radiš na ovome forumu sa 6 negativnih ocjena na aukcijama kada je za trajni ban potrebno 4? http://www.stripovi.com/clan/mamlaz/1666/
Moje poslovanje je do sada bilo uredno što se ne može reći i za tvoje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/05/2015 : 09:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Ako smijem nesto predlozit:

DODSFERD neka obrise svoj komentar u vezi stripa "Setac", jer strip nije procitao do kraja.

Guida Ballerino neka obrise i svoj komentar, jer je cista uvrijeda prema DODSFERDU, i uopste ne komentira niti rijec o navedenom stripu.

I onda da svi ovdje lupetamo o necem drugom, za promjenu.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 08/05/2015 09:53:00
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/05/2015 : 10:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Ako smijem nesto predlozit:

DODSFERD neka obrise svoj komentar u vezi stripa "Setac", jer strip nije procitao do kraja.

Guida Ballerino neka obrise i svoj komentar, jer je cista uvrijeda prema DODSFERDU, i uopste ne komentira niti rijec o navedenom stripu.

I onda da svi ovdje lupetamo o necem drugom, za promjenu.

Slažem se sa ovim zadnjim, da se prestane lupetati o ovoj temi, što god mi pokušali moderatori se ne će oglasiti i izjasniti, potrošilo se skoro 4 stranice ovog topica uzalud, mi ne znamo što će moderatori učiniti, možda ako netko drugi počne biti bezobrazan, tj vrijeđa, na recenzijama bude i kažnjen.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/05/2015 : 11:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Giuda - 48 sati.
Ostali - ajmo dosta o ovoj temi.
I nemojte se vrijeđati bilo gdje na sajtu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47457 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/05/2015 : 11:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
onda dopiši u ustav sajta da nema vriđanja ni na forumu ni na recenzijama ni priko pm-a .
jerbo ovako ispada da npr forumaš A može forumašu B napisat svašta priko pm-a i nikome ništa.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/05/2015 : 11:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Da, to sa PM-om isto moramo vidjeti. To su privatne poruke ali ako se to počne zloupotrebljavati, onda to nema smisla.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47457 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/05/2015 : 13:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ili čak da markos stavi opciju da moš ignorirat pm od nekih članova

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/05/2015 : 14:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ma najgore su situacije tipa ove: Osoba x ispsuje preko PM-a sve živo osobi y, onda ovaj pošizi i na forumu mu odgovori isto nekakvim psovkama i onda ispada da mi tebamo udaljiti samo ovoga koji je to napisao javno, a ne i ovoga koji je sve počeo.
Ne znam, bumo vidli.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17244 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/05/2015 : 14:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ovo je bolja varijanta.
Što se tiče javnog prikazivanja PM-a može se dogoditi manipulacija.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/05/2015 : 14:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
To s PM-ovima se lako riješi. Svaki takav uvredljiv se forwarda adminu ili modu koji se time bavi i stvar riješena. Bez obzira što su PM-ovi odvojeni od javnog dijela ne može se ni u njima pisati svašta. Makar je dovoljna samo mudrost da se ne podlegne provokaciji na PM-u tako da se uzvraća na javnom dijelu.

Govorim uopćeno, nevezano za ovo s dodsferdom i Giudom.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/05/2015 : 15:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

ovo bi po meni zasluzilo trajni ban. na taj nacin bi vise nastetio stripovima.com nego svi mi zajedno u forumu sa svojim svadjama.

Tu sam te čekao i znao sam da ćeš jednom naletjeti na situaciju u kojoj zanemaruješ velike stvari u svome dvorištu a gledaš sitnice u tuđem.
Baš se pitam što ti radiš na ovome forumu sa 6 negativnih ocjena na aukcijama kada je za trajni ban potrebno 4? http://www.stripovi.com/clan/mamlaz/1666/

imas objasnjenje u jednom od topika na forumu u arhivi. svi ti negativni komentari su zbog toga sto nisam platio osvojene stripove ali ih nisam ni preuzeo tako da se nisam okoristi time. stvar je bila jednostavna, tada sam zavrsio na razminiravanju par mjeseci u dijelovima hrvatske koji bas tada nisu imali laku mogucnost pristupa internetu. tada sam i zamolio telefonski jednog clana foruma - Westaksa da otvori topik sa objasnjenjem situacije. svim tim ljudima sam naknadno platio troskove koje su imali zbog provizije na aukcijama. i ne brini i dalje mi je akaunt zakljucan na aukcijama :)
a sada odi istavljaj maliciozne komentare po recenzijama i nastavi sa spamanjem foruma:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/05/2015 : 15:22:05  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by mladjo

Ma najgore su situacije tipa ove: Osoba x ispsuje preko PM-a sve živo osobi y, onda ovaj pošizi i na forumu mu odgovori isto nekakvim psovkama i onda ispada da mi tebamo udaljiti samo ovoga koji je to napisao javno, a ne i ovoga koji je sve počeo.
Ne znam, bumo vidli.

U mom se slučaju to dešavalo više puta, lik me najstrašnije izvređa na PM, uključujući spominjanje porodice i dece, i kada mu ja isprovociran odgovorim javno na forumu popijem ban a njmeu niko ništa...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/05/2015 : 16:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Evo, da bi svima srce bilo na mjestu ja sam potpuno izbrisao komentar spomenute recenzije iako se isti odnosio samo na strip i ništa drugo. I samo da napomenem da ih nije bila gomila kako to neki žele prikazati već samo jedan. Moj PM, koji također nije bio tako strašan kako se prikazuje, je poslan dotičnome POSLIJE njegovog komentara na recenziji a ne nikako PRIJE, da ne bi ispalo da sam ja njega isprovocirao da ono napiše.
Čak ako se i može, moderatori ne bi trebali brisati ili uređivati tuđe komentare na recenzijama, ako to neće napraviti sam autor onda neka stoji kao dokaz njegovog načina komunikacije. Što duže stoji više ljudi će ga vidjeti i stvoriti neko svoje mišljenje o onome tko ga je pisao.
S ovime bih zaključio raspravu i vjerujem da više neću dolaziti u punisher jer mi je već previše toga da te svatko razvlači kako mu se prohtije i to zbog ničega.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/05/2015 : 17:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
kmek :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5349 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/05/2015 : 19:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:

Evo, da bi svima srce bilo na mjestu ja sam potpuno izbrisao komentar spomenute recenzije iako se isti odnosio samo na strip i ništa drugo.

Evo meni nije srce na mjestu
...ne znam zašto bi se ti trebao sramiti svog komentara na određeni strip?
Jes da je neprirodno i nije u redu dati komentar na osnovu pročitanog privjua, no ipak, ja razumijem to da nekome neki strip može biti odbojan i samo odbojan...
Ja recimo nikada ne bih dao komentar na recenziju na osnovu pročitanog privjua, no da sam dao komentar na pola pročitanog stripa, to jesam...znam da sam Kulu tmine u izdanju algoritma pročitao točno do pola, a dalje nije išlo ni pod razno.
Priča ubitačno nečitljiva, "crtež" čista prijevara!
Nadalje, ima i kod mene komentara zbog kojih bi me znači neistomišljenici trebali napasti brdom uvreda zbog blačenja stripa...npr:
http://www.stripovi.com/recenzije/strip-album-album-klo-sp8-kraljevstvo-tvoje/1690/#Oki

Što bi mi King Warior trebao poslati plačenog ubojicu za vrat?
...ista shema kao i kod Kule tmine, obrađene fotografije su za mene prijevara a ne crtež, bez obzira što će se ovom crtežu klanjati i dobar dio profesionalnih crtača...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/05/2015 : 19:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

Mamlaze jedan
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2015 : 20:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

obrađene fotografije su za mene prijevara a ne crtež, bez obzira što će se ovom crtežu klanjati i dobar dio profesionalnih crtača...

KC nema obrađene fotografije, koliko sam ja upoznat
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47457 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/05/2015 : 20:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

quote:

Mamlaze jedan

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5349 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/05/2015 : 20:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Oki

obrađene fotografije su za mene prijevara a ne crtež, bez obzira što će se ovom crtežu klanjati i dobar dio profesionalnih crtača...

Moš mislit...pa vidi se iz aviona.
...a i netko je negdje kačio link za youtube (vjerovatno u topicu o stripu) kako to Ross radi, čovjek fotografira modele u tisuću poza, pa onda slika preko fotografija i slaže te neprirodne i krute vinjete...meni je to ok za filmske plakate, a u stripu to jednostvno ne mogu probavit ma koliko to nekome izgledalo ljepo i dobro.
Taj strip sam pažljivo i s mnogo volje pročitao jednog ljepog dana pokušavajući skužiti zašto je ovo megahit u Americi, ali nakon pročitanog, ja u ovom stripu jednostavno vidim nešto drugo, Supermena u sporednoj ulozi...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/05/2015 : 20:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:
Originally posted by Oki

...a i netko je negdje kačio link za youtube (vjerovatno u topicu o stripu) kako to Ross radi, čovjek fotografira modele u tisuću poza, pa onda slika preko fotografija i slaže te neprirodne i krute vinjete...meni je to ok za filmske plakate, a u stripu to jednostvno ne mogu probavit ma koliko to nekome izgledalo ljepo i dobro.
Taj strip sam pažljivo i s mnogo volje pročitao jednog ljepog dana pokušavajući skužiti zašto je ovo megahit u Americi, ali nakon pročitanog, ja u ovom stripu jednostavno vidim nešto drugo, Supermena u sporednoj ulozi...

Molim vas, o kom se stripu radi, ne da mi se sad odgonetat odgovor, voljela bih ga pročitati i vidjeti o čemu se radi. Zaintrigiralo me.
Pa ću se nakon čitanja javiti sa dojmovima.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5349 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/05/2015 : 21:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Molim vas, o kom se stripu radi, ne da mi se sad odgonetat odgovor, voljela bih ga pročitati i vidjeti o čemu se radi. Zaintrigiralo me.

Ovo volim...kada se rasprava okrene na strip, pa podigne zainteresiranost prema stripu, a ne ono kad sa stripa dođu do šupka i smrada
Evo samo za Charlie (just_Charlie)
http://www.stripovi.com/recenzije/strip-album-album-klo-sp8-kraljevstvo-tvoje/1690/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/05/2015 : 22:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

imas objasnjenje u jednom od topika na forumu u arhivi. svi ti negativni komentari su zbog toga sto nisam platio osvojene stripove ali ih nisam ni preuzeo tako da se nisam okoristi time. stvar je bila jednostavna, tada sam zavrsio na razminiravanju par mjeseci u dijelovima hrvatske koji bas tada nisu imali laku mogucnost pristupa internetu. tada sam i zamolio telefonski jednog clana foruma - Westaksa da otvori topik sa objasnjenjem situacije. svim tim ljudima sam naknadno platio troskove koje su imali zbog provizije na aukcijama. i ne brini i dalje mi je akaunt zakljucan na aukcijama :)
a sada odi istavljaj maliciozne komentare po recenzijama i nastavi sa spamanjem foruma:)

Ono sto mogu posvejdociti za mamlaza, ljudina od covjeka...jednom mi je trebalo hitno 200 kuna covek mi je posudio, dan danas mu nisam vratio ( cim smognem mu vratim ) proslo vise od godinu dana, covjek nikada pitao nije!!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/05/2015 : 22:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Ovo volim...kada se rasprava okrene na strip, pa podigne zainteresiranost prema stripu, a ne ono kad sa stripa dođu do šupka i smrada
Evo samo za Charlie (just_Charlie)
http://www.stripovi.com/recenzije/strip-album-album-klo-sp8-kraljevstvo-tvoje/1690/

Hvala puno. Brzo ću ja to.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/05/2015 : 02:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
mamlaze, posudiš mi 500 kuna?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000