forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/05/2015 : 17:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by igor 12

evo jedne anegdotice iz e no beja

čuvao ti moj djed stoku na ispaši
kad naiđe grupa partizana

a moj djed nekoliko dana prije toga nove novcijate cipele kupio,glanco ih je svaki dan ko pasju kesu,dok svoj odraz u njima nije vidio.
a znate kak je onda bilo,nisu se cipele kupovale svakih tri mjeseca,pa jedne za posao,jedne za izlaske,jedne za slobodno vrijeme..

ne,kupiš jedne i nosiš ih svuda,dok se ne raspadnu.

elem,đe sam stao...

čuva ti on stoku i naiđu partizani i jedan krkan neodgojeni među njima kaže mom djedu.

skidaj cipele

i skine on cipele a ovaj partizan brže bolje skine neke svoje dronjave i na onu prljavu nogu,neobrezanih noktiju i prljavih čarapa navuče te nove cipele

i odoše u nove pobjede
a taj partizan,vjerovali vi meni ili ne,

bio je djed od modnog mačka,marka grubnića

od tud malom mačku ukus za modu

Vidis, ovo me sad sjetilo na price moje pokojne none.
Kad je Rijeka oslobodjena, da su Talijani ( fasisti) bjezali neki u gacama, neki bosi..ona je svjedocila tome.
Bili su kukavice, sakrivene iza uniforme..pikice.. taj sam dojam stekla, slusajuci o njima. Ona je nositeljica nekoliko ordena, jednog joj urucio sam Tito.
Zena je jebala fasiste u mozak. Izbjegla streljanje pred zidom i uperenim puskama..

Kakve to veze ima s krađom cipela Igorovom djedu??
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 09/05/2015 : 18:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
e to dsormaz
to je prava riječ,krađa
a sve one puste priče

kak su partizani i svoje streljali ako bi i jabuku ukrali

a ni ratnu reparaciju za te cipele nije dobio

lopovčine jedne

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/05/2015 : 18:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pa normalno da je i među njima bilo lopova.
Što ne znači da su se borili za krivu stvar.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 09/05/2015 : 18:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Na Zapadu naravno po uigranom scenariju samo najgore o obiljezavanju kraja rata u Rusiji, nijedna rijec o ovome, povorka 250.000 ljudi u Moskvi sa slikama rodjaka koje su izgubili u WWII (i Putin je bio medju njima)

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 09/05/2015 18:57:32
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 09/05/2015 : 19:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/neki-je-tip-snimio-mali-pozar-na-ruskom-lanseru-raketa-ugasili-su-ga-prolaznici/

hehe
kvare se makete

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2015 : 19:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

e to dsormaz
to je prava riječ,krađa

Bogami, djed ti je pravi stradalnik Drugog svjetskog rata.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/05/2015 : 19:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Aleppo: Rebels with new mortar cannon (hydraulic loading mechanism)

hm, ne znam da li stvarno imaju muda letjeti kad savjeznici drze nebo

ISIS fly with 3 warplanes over Tabqa Military Airbase like this path shown in photo

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 09/05/2015 : 19:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

e to dsormaz
to je prava riječ,krađa

Bogami, djed ti je pravi stradalnik Drugog svjetskog rata.

dao je svoj obol

najdraže cipele
nije više mogao plesnjake pohodit

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/05/2015 : 19:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ovo zvuči baš zastrašujuće.
Nadam se, ali stvarno se nadam, da je to više tvoj defetizam, nego realnost.

S obzirom da je njima Gruevski na vlasti, onda je sve moguće. Trenutno tri najveća manipulanta i autokrata na Balkanu su Gruevski, AV i Viktor Orban. Četvrti možda bude uskoro jedan u RH. Ne zna se ko je gori od ove trojice.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 09/05/2015 : 19:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Joj jedna laz razotkrivena, njem. vlada lagala svoje gradjane 2013 da su Amerikanci ponudili no-spy dogovor. Nikad Amerikanci nista nisu ponudili niti im pada na pamet. Ovo samo govori koliko je njem. vlada ocajna u svojoj nemoci da lijepim rijecima natjera Amerikance na dogovor u vezi bilo cega dok istovremeno stoji u obavezi prema Njemcima da im kaze ono sto Njemci zele da cuju.
Njemacka sve vise pada u mojim ocima. Jesu ekonomska sila ali su beskicmenjaci, niti imaju vodju koji moze da brani njem. interese. Radije ce da lazu svoj vlastiti narod pred kojim su polozili zakletvu da ce mu sluziti nego da javno kritikuju Amerikance. Istovremeno me brine razmjer vazalnog odnosa Njemacke prema USA.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/nsa-affaere-bundesregierung-taeuschte-buerger-ueber-no-spy-abkommen-a-1033005.html

Edited by - Dranki on 09/05/2015 20:05:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/05/2015 : 20:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by lwood
imaš li ti više informacija?

Ta njihova nestabilnost traje dugo. Što u skorije vreme, što u decenijskoj prošlosti. Za mesec dana su se desili mnogi incidenti. Od granatiranja Vlade do zauzimanja policijske stanice. Pritom, veliko je nezadovoljstvo naroda prema vlasti (mitinzi, nemiri).

Niko ne može da me ubedi u slučajnosti. Sveopšta klima u Makedoniji je veoma nepovoljna. Svoj nacionalni identitet grade nakon raspada. S jedne strane im prete Grci, s druge Bugari, a čak ni Srbija nije nevina. Pritom, unutar zemlje imaju neverovatno velikih problema s Albancima. Nema nijednog grada u MKD koji nema albansku mahalu, a zapadni deo im je većinski albanski. Nisu u NATO-u, Grci ih koče za EU, ne mrdaju nikud i nigde.

Meni ovo ne liči na dobro. Kada Albanci kreću, znači da su dobili mig. A svi ovde znaju od koga dobijaju mig.

Kumanovo je na samoj granici sa Srbijom. Ceo jug Srbije je ekonomski i turistički povezan sa Makedonijom. Makedonci nisu zaslužili da se neko igra njima, a neko se igra. Da li vlast, da li neko sa strane. Ako pokušavaju da prave Ukrajinu, zapaliće regiju.

Makedonci su stvarno u sjebanoj situaciji.
valjda če se izvuč bez večih sranja.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/05/2015 : 20:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-pronevjeru-10-milijuna-eura-javnog-novca-mubarak-dobio-3-godine-zatvora-/819011.aspx

kakvo sprdanje

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 09/05/2015 : 20:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
U vezi Makedonije, prije neki dan je bio Amerikanac u Grckoj i pokusao je da nagovori Grke da odustanu od Turskog toka i da predju na Jadranski tok. Oba toka prolaze kroz Grcku, TAP se medjutim odvaja prema Albaniji a Turski tok bi isao kroz Makedoniju i Srbiju. Ako se nastave nemiri u Makedoniji, nece biti sumnje ko je reziser nemira i sa kojim ciljem to rade. Kad se Ameri licno angazuju da odgovore Grke od saradnje sa Rusima iako u samom TAP-u nemaju direktno nikakve koristi, onda znate da se nesto valja iza brda.

Da podsjetim, Zaev ucjenama pokusava vec neko vrijeme da obori vlast u Makedoniji objavljivanjem materijala prisluskivanih razgovora, materijala koji je po rijecim njega samog dobio od stranih tajnih sluzbi sa kojima se nekoliko puta sastajao. Taj materijal je predstavljao dokaz da su po nalogu Gruevskog 20.000 gradjana Makedonije i strane diplomate prisluskivani. Nedavni snimak razgovora koji objelodanjuje da je Gruevski zataskavao ubistvo mladica prije 4 godine je jos jedna "bomba" iz arsenala Zaeva.
Pitanje koje se niko ne pita je koja strana tajna sluzba prisluskuje prisluskivace i daje materijal Zaevu na raspolaganje da bi svjesno destabilizovala Makedoniju. Svi dogadjaji u zadnje vrijeme, upad nekoliko terorista sa Kosova u Makedoniju i slanje poruka, te danasnji napad kao da su dio veceg plana. A ako sam u pravu, protesti u Skopju nece se dobro zavrsiti, pocece da padaju pucnjevi (iz snajpera) i docice do nasilne smjene vlasti.

Edited by - Dranki on 09/05/2015 21:39:46
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/05/2015 : 21:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Od kad to moderatori dopuštaju, ili bolje reći propuštaju, pisanja o ajmo reći nedefiniranima vremenima. Na primjer moja baka ne da se sjeća, nego ih je proživjela, drugačije od ovih koji su pisali o tim vremenima.
Dakle, nalazimo se u nepoštenoj situaciji!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/05/2015 : 21:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

Na Zapadu naravno po uigranom scenariju samo najgore o obiljezavanju kraja rata u Rusiji, nijedna rijec o ovome, povorka 250.000 ljudi u Moskvi sa slikama rodjaka koje su izgubili u WWII (i Putin je bio medju njima)

za Moskvu vrlo malo!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2015 : 22:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Krugeru, opet baljezgaš, kakva 'nedefinirana vremena'?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/05/2015 : 22:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Od kad to moderatori dopuštaju, ili bolje reći propuštaju, pisanja o ajmo reći nedefiniranima vremenima. Na primjer moja baka ne da se sjeća, nego ih je proživjela, drugačije od ovih koji su pisali o tim vremenima.

Ća ti je baka bila domobranka,a?

Wtf?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2015 : 22:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Prepričaj babine uspomene, nećemo ti mi antifašisti zamjeriti, a vjerojatno neće ni moderator.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/05/2015 : 22:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ovo zvuči baš zastrašujuće.
Nadam se, ali stvarno se nadam, da je to više tvoj defetizam, nego realnost.

S obzirom da je njima Gruevski na vlasti, onda je sve moguće. Trenutno tri najveća manipulanta i autokrata na Balkanu su Gruevski, AV i Viktor Orban. Četvrti možda bude uskoro jedan u RH. Ne zna se ko je gori od ove trojice.

Osim ako Živi zid ne dođe na vlast na čelu s Pernarom i Sinčićem, ništa od tog četvrtog, na sreću.
Ali strah me blizine Orbanu i Gruevskom. Vučić mi je više beskičmenjak nego osoba koje bih se bojao za pravo.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/05/2015 : 22:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Znaš ti vrlo dobro o čemu se radi!!
quote:
Originally posted by VALTER

Krugeru, opet baljezgaš, kakva 'nedefinirana vremena'?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/05/2015 : 22:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by Kruger

Ća ti je baka bila domobranka,a?

ako bi rekao hrvatica, zvučat će to strašno.

usput, nikad se nije preudavala. gle, zanimljivo kako se današnje žene mnogo preudavaju.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/05/2015 : 22:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pa i moj dida je bio Hrvat, pa je opet bio partizan.
Jel' moguće to?

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/05/2015 : 22:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Osim ako Živi zid ne dođe na vlast na čelu s Pernarom i Sinčićem, ništa od tog četvrtog, na sreću.

Tvoj optimizam je bez osnove. Pripremajmo se za najgore, za vremena u odnosu na koja će se devedesete činiti kao ideal slobode.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/05/2015 : 22:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Misliš da će doći neko poput Orbana?
Ja mislim da nema šanse.
Najgore što nam se može dogoditi je Karamarko, po mojoj prosudbi. A on nije ništa gori od dosadašnjih HDZ-ovaca koji su bili, dapače, za razliku od Sanadera nema ni grama karizme.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/05/2015 : 22:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Pa i moj dida je bio Hrvat, pa je opet bio partizan.
Jel' moguće to?

... to što je bio hrvat još uvijek ne znači kako nije bio nasilan prema ostalim hrvatima ...

dakle nepotrebno potezanje.!
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000