Zaredale dvije loše Ferrijeve naslovnice, s tim da je ova katastrofalna, ali polako... Ima u njemu još dinamita.
Da, koji je, nažalost, eksplodirao! :(
Ali barem nije prerano eksplodirao, Ferri je jako dugo uveseljavao čitatelje ali je sve rjeđe u stanju to ponavljati jer je sve stariji. Još 2 mjeseca i bacam se na čitanje priče, ohrabruju ove pozitivne kritike.
Mislim da ti svaka striparnica podjednako naplaćuje. Tako da možeš uzeti i od SNK i od Babilona. Za SKAB612 nisam siguran imaju li nove brojeve, a za Lastan znam da nemaju.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Evo napokon raspleta i Zagora u napadu. Čak sam iznenađen kako su određene narativne linije završene i usprkos tome što se sve dogodilo u epizodi imam osjećaj da se ne odvija dovoljno brzo. Možda je do mene.
Ne znam, ja imam osjećaj da je tempo bez greške. Kao u Bosellijevim najboljim danima. Ali možda je i to do mene Rubini i dalje odličan (ako izuzmemo povremene hrge od noseva). Scena kad se mrtvaci penju na palubu je perfektna!
I opet ću ponoviti: nakon dugog perioda, ovo je razdoblje u kojemu ne kupujem redovnog Zagora iz navike nego zato što je priča napeta i vrijedi tih 18 kuna.